|
mariokrushkin
|
Ергенът: Любов в рая - финалът ще се излъчи в понеделник от 20:00 часа! Поради извънредните събития в понеделнишката вечер,нямаше епизод! И така финалът няма да бъде в петък,а другата седмица!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Празничната програма на "ьТВ": https://ladyzone.bg/laifstail/artbox/koleda-i-nova-godina-po-btv-s-koncert-na-galena-premierni-balgarski-filmi-i-oshte-iznenadi.htmlКакто и очаквах, на 31 декември от 20:00ч. ще има специален двучасов епизод на "Кой да знае?", а след полунощ ще излъчат концерта на Галена, който беше преди месец в "Арена 8888". Не ми стана ясно какво ще излъчат от 22:00 до 00:00ч. на Нова година, ама сигурно някой концерт или филм, щом не е отбелязано. В програмата присъстват и два български филма - "Никога не е просто секс" и "Пулсът на танца". И двата са ги обявили като премиери, но втория реално вече го излъчиха веднъж някъде около 22 септември. Все пак "Никога не е просто секс" ще бъде на 30 декември от 23:30ч., а "Пулсът на танца" - на 1 януари от 21:30ч. Макар и по нишов канал, ще се излъчи и един от специалните български коледни филми "Чичо Коледа", който ще е по "ьТВ Синема" на 26 декември от 16:30ч. Странно, но празничният новогодишен концерт на НДК, който традиционно те правят винаги на 1 януари, ще бъде излъчен на живо по "ьТВ Стори". За съжаление пък празничния концерт на площад Батенберг пак няма да се излъчва по нито една телевизия. Жалко, че прекъснаха тази почти 20-годишна традиция... 
|
|
|
|
|
spike
|
В крайна сметка новогодишната програма на "ьТВ" ще изглежда така:
20:00 "Кой да знае?" - специално издание 22:00 Концерт на Галена 01:00 Концерт на Миро
Нямам нищо против концертите, ама можеха да заложат на още някаква собствена продукция в праймтайма - примерно специално издание на "Аз обичам България" или "България търси талант".
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Хм... щом е само с 8 епизода, да бяха го сложили 1 или 2 пъти седмично, а така ще го излъчат буквално за 8 дни 😁 Тоест да видим пък кой друг сериал ще почне на 15 януари.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
ВНЛ - СКОРО ПО БТВ! Някой знае какво ще е това нещо?
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
ВНЛ - СКОРО ПО БТВ! Някой знае какво ще е това нещо?
Мисля, че е рекламна кампания за новия сезон на "Ергенът", но ще видим. 
|
|
|
|
|
TVofBulgaria
Потребител
|
В 20:00 bTV най-накрая махнаха "25" от логото си в ефир. И още по-добра новина - махнали са и HD надписа!
|
|
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
И,това го написа защото...
Оф, дори на Нова Година не спираш, к'вото и да ти се каже, като робот. Ненормална работа. 
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Освен "Ергенът" и " Моята кухня е номер 1", на които вече им се въртят и промота,какво друго ще имаме за пролетния сезон? А и "Бригада нов дом" също така. За "Гласът на България" май няма да го бъде за този сезон,тъй като гледам още кастингите не са приключили? Най-вероятно и "Кой да знае" също ще има по епизод на седмица и какво друго? Нещо изпускам ли?
|
|
|
|
|
|
spike
|
Освен "Ергенът" и " Моята кухня е номер 1", на които вече им се въртят и промота,какво друго ще имаме за пролетния сезон? А и "Бригада нов дом" също така. За "Гласът на България" май няма да го бъде за този сезон,тъй като гледам още кастингите не са приключили? Най-вероятно и "Кой да знае" също ще има по епизод на седмица и какво друго? Нещо изпускам ли?
Съмнявам се да няма "Гласът на България", все пак това им е една от перлите в програмата. То все пак има още около месец до обичайния старт на пролетните формати, тъй че има време да обявят жури, водещи и т.н. Иначе май това са си предаванията за пролетния сезон + "Аз обичам България" или "Колко ми даваш?" евентуално.
|
|
|
|
|
spike
|
От 19 януари в 21:30ч. на мястото на "Сандокан" започва сериалът "Специални части: Лъвица" (Lioness). Поредицата има 2 сезона по 8 епизода, тоест се пада да ги извъртят до 12 февруари и вероятно от 13-14 февруари ще почнат пролетните формати.
|
|
|
|
|