|
mickeymouse
|
Между другото съм забелязал, че миналия и този сезон нашата версия "имитира" английската такава - по лого, дизайн на къщата, мисии, а като гледам и реклами, тъй като английската версия има абсолютно идентична реклама по идея. Не че е проблем, но изглежда все едно нямат оригинални идеи.
Всъщност да, намерих рекламата и логото на британския сезон от миналата година, дори и посланието "the original social experiment" е взето, но след като правата го позволяват, не виждам нещо лошо. И друг път се е случвало във формати на двете големи телевизии.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
И аз току-що щях да го побликувам  Спазват я, но ми е интересно как и дали ще отговорят другата седмица на "Кой да знае?", или ще се примирят една седмица с по-ниска гледаемост в прайтайма, докато не започнат "Игрите"?
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Звездите този сезон ще бъдат:Йорданка Христова, Азис, Софи Маринова, братя Аргирови, Преслава, Графа, Дара, Фики, Владо Зомбори, Орлин Павлов, Михаела Маринова и Петя Буюклиева. Което значи,че ще бъдат 12 епизода и ще направят нормален, пълен сезон до средата на декември!
|
|
|
|
|
|
spike
|
Звездите този сезон ще бъдат:Йорданка Христова, Азис, Софи Маринова, братя Аргирови, Преслава, Графа, Дара, Фики, Владо Зомбори, Орлин Павлов, Михаела Маринова и Петя Буюклиева. Което значи,че ще бъдат 12 епизода и ще направят нормален, пълен сезон до средата на декември!
Това е много добре, отдавна си мечтаех за пълен сезон на предаването. И аз току-що щях да го побликувам  Спазват я, но ми е интересно как и дали ще отговорят другата седмица на "Кой да знае?", или ще се примирят една седмица с по-ниска гледаемост в прайтайма, докато не започнат "Игрите"? Не знам колко по-ниска ще е гледаемостта... "Кошмари в кухнята" прави доста стабилни резултати дори с повторения. 😁 Иначе не виждам с какво биха могли да го заменят, освен с "Черешката на тортата", ама само за 1 седмица няма никакъв смисъл да го излъчват.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Хмм, да. Явно наистина "Клетката" ще остане за ноември... "Кошмари в кухнята" явно няма да го има и този тв сезон. Като се замисля, пролетната схема ще им бъде най-разнообразна от доста тв сезони насам - "Женени от пръв поглед", The floor, "Борба до ключ". "Един за друг" най-вероятно няма да го има за пръв път от 5 години насам
|
|
|
|
|
|
spike
|
Хмм, да. Явно наистина "Клетката" ще остане за ноември... "Кошмари в кухнята" явно няма да го има и този тв сезон. Като се замисля, пролетната схема ще им бъде най-разнообразна от доста тв сезони насам - "Женени от пръв поглед", The floor, "Борба до ключ". "Един за друг" най-вероятно няма да го има за пръв път от 5 години насам И аз мисля, че "Един за друг" ще бъде заменено от "Женени от пръв поглед", обаче в момента кастингът и за двете предавания е активен.  Другите предавания може да бъдат и през зимата или пък The Floor по някакъв начин да замени "Семейни войни"...
|
|
|
|
TVnomad
Потребител
|
..или пък The Floor по някакъв начин да замени "Семейни войни"...
Форматът на The Floor е веднъж седмично, ако е всеки ден, както Семейни войни, ще свършат епизодите за 2-3 седмици.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
И аз мисля, че "Един за друг" ще бъде заменено от "Женени от пръв поглед", обаче в момента кастингът и за двете предавания е активен.  Другите предавания може да бъдат и през зимата или пък The Floor по някакъв начин да замени "Семейни войни"... The Floor по света се излъчва веднъж или два пъти в седмицата, а и не мисля, че ще инвестират толкова в предаване и ще го снимат в чужбина, за да го сложат в ранния прайтайм - доста нерентабилно ще им излезе.
|
|
|
|
|
|
spike
|
The Floor по света се излъчва веднъж или два пъти в седмицата, а и не мисля, че ще инвестират толкова в предаване и ще го снимат в чужбина, за да го сложат в ранния прайтайм - доста нерентабилно ще им излезе. А... вярно, че такава беше концепцията на предаването. Значи сигурно ще е в праймтайма за сметка на някой от епизодите на "Един за друг" или "Женени от пръв поглед". Не вярвам да намалят дните на Hell's Kitchen, което им е сред гвоздеите в програмата. "Борба до ключ" по-скоро биха го сложили в междинния сезон, понеже пък за него не виждам място в пролетния праймтайм, освен ако не е няколко дни с едночасови епизоди.
|
|
|
|
|
evgata
|
днес ко водещ на сделката е румен луканов по случай 20 годишнината на предаването
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Някой има ли представа каква е била гледаемостта на Big Brother снощи? Социалните мрежи гърмяха, а Nova Play оглави класацията на най-теглените приложения за Айфон за един час. Предполагам, че не обявяват данни от Гарб, защото е почивен ден?
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Някой има ли представа каква е била гледаемостта на Big Brother снощи? Социалните мрежи гърмяха, а Nova Play оглави класацията на най-теглените приложения за Айфон за един час. Предполагам, че не обявяват данни от Гарб, защото е почивен ден?
Да,тъй като е почивен ден,рейтинги няма днес. Но според мен,вчера Нова са избухнали в таргета 18/49,тъй като социалните мрежи гръмнаха. При 4+ може и България търси талант да са лидер,но при останалите няма шанс.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Да,тъй като е почивен ден,рейтинги няма днес. Но според мен,вчера Нова са избухнали в таргета 18/49,тъй като социалните мрежи гръмнаха. При 4+ може и България търси талант да са лидер,но при останалите няма шанс.
Според мен и в 4+ са гръмнали. (Между другото от 2023 насам “Нова” разшириха аудиторията от 18-49 на 18-59 - за хора в активна възраст.) Каста е безумен - в добрия смисъл го казвам, не знам откъде са ги намерили тези хора, но шоуто е гарантирано! 🤣 Неслучайно Big Brother е най-якото риалити предаване 😆
|
|
|
|
|
|
spike
|
днес ко водещ на сделката е румен луканов по случай 20 годишнината на предаването
Доколкото разбрах, Румен ше води предаването цялата седмица послучай 20-годишния рожден ден. Интересно ми е дали това ще вдигне малко рейтингите, ама ще разберем слвд 1-2 седмици.
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Напоследък нямам много свободно време, та чак сега успях да навакасам с епизодите на "Игри на волята" и мога да ги похваля за промяната в регламента и нововъведението със Съвета на осъдените. Определено доста по-интересна става играта по този начин. А впрочем всички победители от кастинг битките ли ще влизат в този сезон? По този начин постоянно се запълват дупките от напусналите в племената и на практика сезонът става безкраен... 
|
|
|
|
|