Тази година честно казано е пълна мистерия,около "Диви и красиви" и все още нямам никаква информация 🙄. В средата на май по-скоро да има повече подробности.
Забелязах и друга подробност от програмата на Нова. От другия петък в 20:00 часа, ще се въртят стари епизоди на "Кошмарите",явно не издържаха на напрежението срещу Бригадата и ги спират засега! Сигурен съм,че в тарифата за май,епизодите бяха нови,та даже имаше епизод и в понеделник!
Тази вечер е финал на сезона на "Кошмари в кухнята":
https://nova.bg/accents/view/2026/05/01/535771/%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-7/От другата седмица си се връщат с обичайните повторения, то и затова епизодите ще са по 1 час.
+1, долнопробни не бих казал, а по-скоро излишни. Вижда се, че търсят нови варианти за предавания, а не между сезоните винаги да въртят "Черешката на тортата" до скъсване (както опитаха със "Скрита самоличност" и "Муха в супата"), но изборът на предаванията ми идва доста старомоден - все едно е 2010-2011 година.
В последните две години и двете телевизии опитаха с много нови формати, но адекватните попадение са само "The Floor" и "Трейтърс", защото имат съвременна концепция и са нещо различно. Така че е по-добре да залагат на по-малко и по-изпипани неща, а не конвейер.
Съгласен съм да търсят евентуални заместители на "Черешката на тортата", ама не с такива опити, дето отдалече миришат на провал. Иначе аз не съм фен на кулинарни предавания, ама "Черешката" си постигаше стабилни рейтинги, та не знам защо се мъчат да я разкарат.