|
TopCat
|
Женени от пръв поглед дори не е заснето, няма как да бъде излъчено сега.
То се готви за съвсем друг времеви период.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
В сайтът на “24 часа” пишеше, че след края на “Ергенът” започвало “Женени от пръв поглед”, така че аз съм се объркал. 😃 Да не би с “Женени от пръв поглед” да сменят “Биг Брадър” през есента?
|
|
|
|
|
|
spike
|
В сайтът на “24 часа” пишеше, че след края на “Ергенът” започвало “Женени от пръв поглед”, така че аз съм се объркал. 😃 Да не би с “Женени от пръв поглед” да сменят “Биг Брадър” през есента?
Не вярвам, кастингът за Big Brother също е активен, а и предаването си привличаше интерес. Според мен "Женени от пръв поглед" ще е чак през пролетта на 2027г. като заместител на "Един за друг". То впрочем и кастингът на "Един за друг" е активен, ама може да го планират за след 2-3 години, както и "ьТВ" държаха 3 години отворен кастинга за "България търси талант", докато най-накрая се осмелят да му направят нов сезон.
|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Вечерното студио беше топ! И като цяло през целия ден много добро отразяване! Единственото нещо което не ми хареса е изкуственият интелект - Ахинора. Беше абсолютно излишно!
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Вечерното студио беше топ! И като цяло през целия ден много добро отразяване! Единственото нещо което не ми хареса е изкуственият интелект - Ахинора. Беше абсолютно излишно!
Факт. Но визуално всичко беше топ, много вдигнаха нивото след преместването в новата сграда, информативно също бяха на много добро ниво.
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
А и нищо не казват за въпросното реалити шоу, което аз помислих, че е "Женени от пръв поглед". Впрочем, в сайтът им продължават да излизат рекламни банери за "Дъждът оставя следи", по телевизията вървят реклами също, така че не мисля, че са се отказали.
|
|
|
|
|
|
spike
|
А и нищо не казват за въпросното реалити шоу, което аз помислих, че е "Женени от пръв поглед". Впрочем, в сайтът им продължават да излизат рекламни банери за "Дъждът оставя следи", по телевизията вървят реклами също, така че не мисля, че са се отказали.
Те хубаво въртят реклами на сериала, ама просто не виждам в кой слот биха могли да го сложат... Единствените подходящи слотове според мен са в петък, събота или неделя от 21:30ч., ама за да си спазят анонса за старт през април, то сериалът трябва да почне тази седмица, понеже следващия уикенд вече се пада от 1 до 3 май. Мистериозното реалити не е късно и сега да го обявят, ако е нещо от типа на Smart Face или пък някое ново гейм шоу.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Те хубаво въртят реклами на сериала, ама просто не виждам в кой слот биха могли да го сложат... Единствените подходящи слотове според мен са в петък, събота или неделя от 21:30ч., ама за да си спазят анонса за старт през април, то сериалът трябва да почне тази седмица, понеже следващия уикенд вече се пада от 1 до 3 май.
Мистериозното реалити не е късно и сега да го обявят, ако е нещо от типа на Smart Face или пък някое ново гейм шоу.
Не мисля, че ще започне този месец, защото в началото на рекламните банери пишеше “от април”, но скоро махнаха надписа, така че не знам… 😄
|
|
|
|
|
|
spike
|
Не мисля, че ще започне този месец, защото в началото на рекламните банери пишеше “от април”, но скоро махнаха надписа, така че не знам… 😄
Е, то и в тарифата за май не присъства "Дъждът оставя следи". Или пък да не би въпросното мистериозно реалити да е точно "Дъждът оставя следи", просто така да са го вписали в тарифата... Като схема на излъчване пасва на сериала, понеже са предвидени по 3 епизода на седмица, а сериалът е 6 епизода.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Е, то и в тарифата за май не присъства "Дъждът оставя следи". Или пък да не би въпросното мистериозно реалити да е точно "Дъждът оставя следи", просто така да са го вписали в тарифата... Като схема на излъчване пасва на сериала, понеже са предвидени по 3 епизода на седмица, а сериалът е 6 епизода.
И аз преди малко си го помислих, ама въпросното реалити е от понеделник до четвъртък… 😂 Нямам идея…
|
|
|
|
|
|
spike
|
И аз преди малко си го помислих, ама въпросното реалити е от понеделник до четвъртък… 😂 Нямам идея…
А, вярно... само първата седмица ще е от вторник до четвъртък. В такъв случай значи не знам... може да визират "Черешката на тортата" или пък да са им останали неизлъчени епизоди на нещо друго по-старо, както в края на май ще доизлъчат "Шеф под прикритие".
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
А, вярно... само първата седмица ще е от вторник до четвъртък. В такъв случай значи не знам... може да визират "Черешката на тортата" или пък да са им останали неизлъчени епизоди на нещо друго по-старо, както в края на май ще доизлъчат "Шеф под прикритие".
Не знам, възможно е да стартира другата седмица и да бъде събота и неделя, защото по този начин ще съвпадне точно с края на пролетните формати. Лошото е, че от всичките им предавания единствено "Борба до ключ" изостава по гледаемост, та не знам колко удачно би било да го позиционират след него.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Не знам, възможно е да стартира другата седмица и да бъде събота и неделя, защото по този начин ще съвпадне точно с края на пролетните формати. Лошото е, че от всичките им предавания единствено "Борба до ключ" изостава по гледаемост, та не знам колко удачно би било да го позиционират след него.
Ще видим... и аз гледам, че из социалните мрежи навсякъде са махнали рекламите на "Дъждът оставя следи", а на малкото места, където има банер на сериала, са махнали надписа "от април", тъй че явно ще бъде в края на сезона заедно със Smart Face или през есента.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Сега забелязвам,че Световното по футбол тази година ще бъде само по БНТ1. Защо така? Нали напоследък и Нова излъчваше мачовете. Като че ли помня,че казаха и за това Световно. Някой знае ли защо няма да го излъчват?
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Сега забелязвам,че Световното по футбол тази година ще бъде само по БНТ1. Защо така? Нали напоследък и Нова излъчваше мачовете. Като че ли помня,че казаха и за това Световно. Някой знае ли защо няма да го излъчват?
Мисля, че се отказаха от правата миналата година, но не съм напълно сигурен.
|
|
|
|
|
|
spike
|
"Дъждът оставя следи" явно окончателно остава за някой бъдещ сезон. Рекламите на сериала мистериозно изчезнаха, а и той не присъства в тарифата нито за този, нито за следващия месец.
Както беше отбелязано и в тарифата за май, следващия понеделник (4 май) няма да има "Като две капки вода", а вместо него ще излъчат филма "Спасители на плажа". Като е в праймтайма, поне да бяха сложили някоя премиерно заглавие или български филм... По празниците също ми направи впечатление, че няма български филми в програмата, а преди си беше традиция поне тогава да се излъчват.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
"Дъждът оставя следи" явно окончателно остава за някой бъдещ сезон. Рекламите на сериала мистериозно изчезнаха, а и той не присъства в тарифата нито за този, нито за следващия месец.
Както беше отбелязано и в тарифата за май, следващия понеделник (4 май) няма да има "Като две капки вода", а вместо него ще излъчат филма "Спасители на плажа". Като е в праймтайма, поне да бяха сложили някоя премиерно заглавие или български филм... По празниците също ми направи впечатление, че няма български филми в програмата, а преди си беше традиция поне тогава да се излъчват.
Рекламите за “Дъждът оставя следи” изчезнаха, както изчезнаха рекламите за “Гунди”… 😂 В крайна сметка не е голяма загуба, не познавам някой, който да не е гледал “Гунди” на кино, но все пак, защо трябва да рекламират нещо, което след това така и не излъчват?
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Рекламите на "Дъждът остава следи" изобщо не са спирали. Всеки ден си минават по телевизията,но винаги гласи "скоро". А иначе от сигурен източник/човек от екипа/ ,Нова телевизия готви ново реалити с Бачорски. Което май ще бъде мистериозното такова през май месец? Затова не съм много сигурен!
|
|
|
|
|
|