|
mariokrushkin
|
И аз на това се надявам. Така или иначе скоро трябва да обявят стартовите дати, все пак остават 3 седмици до началото на активния сезон.  И впрочем би било чудесно, ако сезон 14 на предаването стартира на 14 февруари със специален епизод и от 15 февруари вече да си продължи всяка неделя.  Е това е страхотна идея,но така като гледам,нямат намерение да имат някакво специално издание тази година. По-рано през годината се беше писало,за евентуален старт точно за датата 14 февруари,но ще видим в крайна сметка аджеба кога ще стартират!
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Е това е страхотна идея,но така като гледам,нямат намерение да имат някакво специално издание тази година. По-рано през годината се беше писало,за евентуален старт точно за датата 14 февруари,но ще видим в крайна сметка аджеба кога ще стартират!
Ми, като е сезон 14, е логично да почне на 14 февруари, пък и това е празник и някакси не върви да заложат на филм. През годините неведнъж на 14 февруари са залагали я на "Капките", я на "Един за друг"... То впрочем и за "ьТВ" е идеално на 14 февруари да пуснат новия сезон на "Ергенът", понеже и те са заложили филм за тогава.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
И аз на това се надявам. Така или иначе скоро трябва да обявят стартовите дати, все пак остават 3 седмици до началото на активния сезон.  И впрочем би било чудесно, ако сезон 14 на предаването стартира на 14 февруари със специален епизод и от 15 февруари вече да си продължи всяка неделя.  И аз така мисля - на 14 февруари да започне с благотворителен епизод, а на следващия ден да започне новият сезон. Другият вариант е, да започне на 14 февруари, а от следващата седмица да премине в неделя, ако тази година няма да има специален епизод за Уницеф, но се съмнявам. 
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ако The Floor е само 6 епизода, значи сериалът "Дъждът оставя следи" сигурно ще бъде в същия слот, след като свърши предаването, понеже и той е 6 епизода. Иначе новият сезон на "Сделка или не" започва другия понеделник (9 февруари). Засега не са обявявали да има промяна в голямата награда, та явно само ще превалутират сумите в евро. За 14 и 15 февруари засега са си заложени филми в праймтайма, което явно значи, че няма да има промени в програмната схема. Новият сезон на "Шеф под прикрите" пък няма да е с дегизирани шефове, а с подставени лица и се казва "Шеф под прикритие: Аватар".
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Да, в новия сезон шефовете няма да бъдат дегизирани, на тяхно място ще бъдат обикновени хора, които ще носят очила, чрез които шефовете ще виждат какво се случва. Направили са доста интересно освежаване на предаването!
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
И така официално Капките ще си се излъчват в понеделник от 20:00 часа,като стартира на 16 февруари,както беше и по тарифа. Мина реклама по време на Черешката! Явно всичко по обявената тарифа ще си се запази,както е публикувана! Еми тъпо решение, разочароваха ме!
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Капките започват на 16 февруари.
|
|
|
|
|
|
spike
|
И така официално Капките ще си се излъчват в понеделник от 20:00 часа,като стартира на 16 февруари,както беше и по тарифа. Мина реклама по време на Черешката! Явно всичко по обявената тарифа ще си се запази,както е публикувана! Еми тъпо решение, разочароваха ме!
И аз съм разочарован... До последно си се надявах "Капките" да са в неделя и съответно другите праймтайм продукции да са подредени по малко по-различен начин. Странно и че наистина няма да има благотворително издание, понеже в последните 3-4 години си стана традиция да почват първо с него. Явно не планират и грандиозен финал, понеже на повечето хора понеделник им е доста неудобен ден, особено ако идват от други градове, освен ако финалът не го изместят извънредно в някоя неделя.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
А и интересното е, че миналата година “Турнирите” бяха в понеделник… Дали наистина The floor няма да се окаже по-кратко, а “Турнири на волята” да са в неделя или въобще няма да ги има? 😆
|
|
|
|
|
|
spike
|
А и интересното е, че миналата година “Турнирите” бяха в понеделник… Дали наистина The floor няма да се окаже по-кратко, а “Турнири на волята” да са в неделя или въобще няма да ги има? 😆
То не се знае и "Борба до ключ" колко епизода ще е... Ако и то, и The Floor са по-къси, спокойно може след тях слотовете им да се заемат от "Турнири на волята" и сериала "Дъждът оставя следи".
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
То не се знае и "Борба до ключ" колко епизода ще е... Ако и то, и The Floor са по-къси, спокойно може след тях слотовете им да се заемат от "Турнири на волята" и сериала "Дъждът оставя следи".
Така е, другия вариант е само "Борба до ключ" да се окаже по-кратко, а "Турнири на волята" да се излъчват директно на живо в събота, тъй като помня, че миналата година се провеждаха в събота, а се излъчваха в понеделник. Въпреки, че две предавания директно на живо не ми се виждат много финансово стабилни, а те дори са махнали специалното издание на "Като две капки вода". 
|
|
|
|
|
|
spike
|
Така е, другия вариант е само "Борба до ключ" да се окаже по-кратко, а "Турнири на волята" да се излъчват директно на живо в събота, тъй като помня, че миналата година се провеждаха в събота, а се излъчваха в понеделник. Въпреки, че две предавания директно на живо не ми се виждат много финансово стабилни, а те дори са махнали специалното издание на "Като две капки вода".  "Турнири на волята" няма как да се излъчва на живо, поне ако е в същия формат като миналата година, понеже игрите реално са 2 пъти по-дълги от това, което се излъчва по телевизията. Вече засичам реклами със стартови дати на някои от праймтайм форматите, та тези дни би трябвало да пуснат прессъобщение за пролетния сезон и от него ще стане ясно дали са предвидили "Турнири на волята" и "Дъждът оставя следи" за скорошно излъчване. Не ми е ясна обстановката и с "Един за друг" и "Женени от пръв поглед". И за двете предавания има активни кастинги, ама не виждам как биха вместили някое от тях в есенния сезон.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
"Турнири на волята" няма как да се излъчва на живо, поне ако е в същия формат като миналата година, понеже игрите реално са 2 пъти по-дълги от това, което се излъчва по телевизията.
Вече засичам реклами със стартови дати на някои от праймтайм форматите, та тези дни би трябвало да пуснат прессъобщение за пролетния сезон и от него ще стане ясно дали са предвидили "Турнири на волята" и "Дъждът оставя следи" за скорошно излъчване. Не ми е ясна обстановката и с "Един за друг" и "Женени от пръв поглед". И за двете предавания има активни кастинги, ама не виждам как биха вместили някое от тях в есенния сезон.
Май засега,реклама върви само за Капките с обявена дата,като при останалите формати, все още гласи от февруари. А на Хелса още даже няма и промо. Тази седмица би трябвало да излезе и прессъобщение за пролетния сезон!
|
|
|
|
|
|
spike
|
Май засега,реклама върви само за Капките с обявена дата,като при останалите формати, все още гласи от февруари. А на Хелса още даже няма и промо. Тази седмица би трябвало да излезе и прессъобщение за пролетния сезон!
В някой вестник видях печатна реклама на Hell's Kitchen и пишеше от 17 февруари. За другите предавания наистина още не са обявили датите официално.
|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Мисля,че за първа година пролетният сезон и на двете телевизии ще стартира БЕЗ изненади и точно както е обявено по първоначалните тарифи! Чак не мога да повярвам 😁
|
|
|
|
|
|
spike
|
Мисля,че за първа година пролетният сезон и на двете телевизии ще стартира БЕЗ изненади и точно както е обявено по първоначалните тарифи! Чак не мога да повярвам 😁
И на мен ми е доста странно да няма надлъгване между двете медии и постоянно разместване на предаванията в праймтайма, ама ако трябва да съм честен, малко ме дразнеше тая игра на котка и мишка. В случая все пак се надявах "Като две капки вода" да е в неделя, ама явно твърдо са си решили да е в понеделник, въпреки че според мен неделята е в пъти по-удобен и по-успешен ден за предаването. Странно е също, че не са предвидили старт на романтичните предавания на тематичния празник 14 февруари, при положение, че по никакъв начин не си нарушават края на зимните сериали.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Току-що мина реклама "Гунди" скоро по Нова! Явно имат намерение да го излъчат на старта на пролетния сезон или по-скоро около 3-ти март! Еми време беше да го пуснат и по националната телевизия!
|
|
|
|
|
|
spike
|
Току-що мина реклама "Гунди" скоро по Нова! Явно имат намерение да го излъчат на старта на пролетния сезон или по-скоро около 3-ти март! Еми време беше да го пуснат и по националната телевизия!
Предполагам, че планират да го излъчат около 3 март. Традиционно около някой официален празник се излъчват премиерни български филми. То в случая няма да е баш телевизионна премиера, понеже филмът неколкократно е излъчван по каналите на HBO, ама поне ще е премиера в национален ефир.
|
|
|
|
|