|
evgata
|
Предполагам, че планират да го излъчат около 3 март. Традиционно около някой официален празник се излъчват премиерни български филми. То в случая няма да е баш телевизионна премиера, понеже филмът неколкократно е излъчван по каналите на HBO, ама поне ще е премиера в национален ефир.
Гунди го излъчиха и по МахMovie на А1 канала декември месец
|
|
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
Юлия Наева ще води Пресечна точка от днес. Юлия Манолова е напуснала Nova.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ето, че все пак има промяна в праймтайма, макар и малка - The Floor стартира на 21 февруари и поне другата седмица ще бъде в събота и неделя от 20:00 до 22:00ч. https://nova.bg/schedule/index/0/2026/02/21/Тази промяна може и да е само за следващата седмица и "Борба до ключ" да си остане в събота, като просто стартира с една седмица по-късно - на 28 февруари.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ето, че все пак има промяна в праймтайма, макар и малка - The Floor стартира на 21 февруари и поне другата седмица ще бъде в събота и неделя от 20:00 до 22:00ч. https://nova.bg/schedule/index/0/2026/02/21/Тази промяна може и да е само за следващата седмица и "Борба до ключ" да си остане в събота, като просто стартира с една седмица по-късно - на 28 февруари. Аз си мисля,че тези два епизода ще бъдат за сметка на по-следващия уикенд,когато най-вероятно ще стартира " Борба за ключ" събота /28 февруари/,а в неделя ще излъчат "Гунди" /1-ви март/ . Това са само мои очаквания,но дали ще се случат,предстои да разберем?
|
|
|
|
|
|
spike
|
Аз си мисля,че тези два епизода ще бъдат за сметка на по-следващия уикенд,когато най-вероятно ще стартира " Борба за ключ" събота /28 февруари/,а в неделя ще излъчат "Гунди" /1-ви март/ . Това са само мои очаквания,но дали ще се случат,предстои да разберем?
Може пък The Floor да си остане в събота, а "Борба до ключ" да е в неделя, като да стартира на 8 март, ако са предвидили "Гунди" да е на 1 март. Впрочем не знам защо и двете телевизии още не си пускат прессъобщенията за пролетния сезон, че дори не са обявили и стартовите дати на повечето продукции, при положение че активният сезон започва само след седмица. 
|
|
|
|
|
Robimir
|
Наградите в "Сделка или не" от днес са в евро. Няма промяна - 100 хиляди лева са вече 50 хиляди евро.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Тази пролет да не би да са се отказали от "Турнири на волята"? С теб (@spike) бяхме убедени на почти 99%, че ще го има 
|
|
|
|
|
|
spike
|
Тази пролет да не би да са се отказали от "Турнири на волята"? С теб (@spike) бяхме убедени на почти 99%, че ще го има  Чак убеден не съм бил, ама все пак го тийзваха в "Игри на волята", иначе самите "Турнири на волята" не ми бяха кой знае колко интересни.  Впрочем всички бяхме сигурни и че отново ще има "Като две капки вода за всяко дете", което се утвърди в последните 3-4 години, но ето, че тази година няма да има благотворително издание. Все пак като излезе прессъобщението за пролетния сезон, ще разберем какви са им цялостните планове за идните 3 месеца. Учудващо е, че акитвният сезон почва след 4 дни, а все още не са пуснали въпросното прессъобщение, че даже и официално не са обявили стартовите дати на "Кошмари в кухнята" и "Шеф под прикритие: Аватар", които почват след 1 седмица...  Тази критика важи и за "ьТВ" впрочем... Те също нито са пуснали прессъобщение за сезона, нито са обявили стартовите дати на повечето си формати, а те също почват само след седмица. 
|
|
|
|
|
|
niki_punchev
Потребител
|
Значи съдейки по това, шоуто по всяка вероятност ще се излъчва всяка събота, което оставя "Тhe Floor" за неделя вечер в същия час.
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|
spike
|
Значи съдейки по това, шоуто по всяка вероятност ще се излъчва всяка събота, което оставя "Тhe Floor" за неделя вечер в същия час.
Така си бяха заложени двете предавания от самото начало. Единствената промяна е, че отложиха старта на "Борба до ключ" с една седмица. И все пак днес е последният работен ден преди старта на пролетните праймтайм формати, а все още няма пуснато прессъобщение за сезона. Не съм засичал и промо по телевизията. Не са обявени официално и стартовите дати на "Кошмари в кухнята" и "Шеф под прикритие", а въпросните две предавания започват след 1 седмица... 😁 Абе, като цяло не помня досега "ьТВ" и "Нова" да са имали такова безхаберно отношение към праймтайм форматите. Досега винаги са пускали прессъобщение и са обявявали стартовите дати на продукциите поне 2 седмици по-рано.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Така си бяха заложени двете предавания от самото начало. Единствената промяна е, че отложиха старта на "Борба до ключ" с една седмица.
И все пак днес е последният работен ден преди старта на пролетните праймтайм формати, а все още няма пуснато прессъобщение за сезона. Не съм засичал и промо по телевизията. Не са обявени официално и стартовите дати на "Кошмари в кухнята" и "Шеф под прикритие", а въпросните две предавания започват след 1 седмица... 😁 Абе, като цяло не помня досега "ьТВ" и "Нова" да са имали такова безхаберно отношение към праймтайм форматите. Досега винаги са пускали прессъобщение и са обявявали стартовите дати на продукциите поне 2 седмици по-рано.
Действително доста мудна и тъпа ситуация със самото обявяване на основните формати и от двете телевизии и явно за първа година няма да има и обичайното прессъобщение за предстоящия пролетен сезон. И не разбирам защо не обявяват Кошмарите и Шеф под прикритие,като дори и преди малко на рекламата гласеше "скоро" 😂. А всъщност стартират след седмица. Както и да е,аз си чакам Капките и Дъ Флор с най-голямо нетърпение и дано не ме разочароват!
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
Има промо по телевизията, даже днес го качиха в социалните мрежи.
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Това си е просто промо на телевизията. Не е конкретно за този сезон, защото присъства и есенно предаване - "Игри на волята", а пък същевременно ги няма някои от предаванията тази пролет.
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Като гледам, билетите за финала на шоуто оправдават големия интерес и бързо се изчерпват. Може би над 1/3 от залата вече е изкупена, а билетите бяха пуснати вчера.  До седмица сигурно ще е напълно разпродадена, та няма да се учудя финалът да е пак на стадиона, понеже в България няма по-голяма зала от Арена 8888, а предвид концепцията на предаването, няма как да има концерти в няколко поредни вечери.
|
|
|
|
|
|
|