|
spike
|
"Игри на волята" има нова двойка водещи и това са Павел и Ивет Лалова. Сега ще ме изкефи Димо и Ралица да цъфнат във "Фермата". 😁
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
"Игри на волята" има нова двойка водещи и това са Павел и Ивет Лалова. Сега ще ме изкефи Димо и Ралица да цъфнат във "Фермата". 😁
Никога нямаше да предположа, че Ивет Лалова ще води "Игри на волята", но визуално си отиват като тандем.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Никога нямаше да предположа, че Ивет Лалова ще води "Игри на волята", но визуално си отиват като тандем. Ами, то визуално Ивет и Ралица доста си приличат. Остава само да видим как ще се справи Ивет като водеща, понеже няма такъв опит досега. То и Ралица не беше водила друго предаване преди "Игри на волята", ама поне е актриса и има опит пред камерата, докато Ивет досега само е участвала като гост по предавания.
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Първоначално си помислих, че ще вкарат участници от минали сезони в новите племена и ще направят микс, но си го водят "Игри на волята" All Stars, така че явно съм в грешка.  Може би редовния сезон ще е по-къс и след него ще бъде All Stars, както едно време имаше Вип Брадър и след него All Stars.
|
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Първоначално си помислих, че ще вкарат участници от минали сезони в новите племена и ще направят микс, но си го водят "Игри на волята" All Stars, така че явно съм в грешка.  Може би редовния сезон ще е по-къс и след него ще бъде All Stars, както едно време имаше Вип Брадър и след него All Stars. Според мен ще го направят както бяха звездните отбори в Хелс Китчън тази година - стари участници ще играят в отделен поток по двойки (понеже споменаха че така ще са свързани), след това ще останат едно обединено племе от настоящи и едно от стари участници и накрая ще има един победител от редовния сезон и един мъж и една жена победител от старите участници (това също беше споменато).
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Сега казаха, че All Stars ще бъде всяка събота. Явно от понеделник до петък ще са нормалните играчи, а другите само събота.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Сега казаха, че All Stars ще бъде всяка събота. Явно от понеделник до петък ще са нормалните играчи, а другите само събота.
Ясно. Демек ще замества епизодите с кастинг битките, които бяха през последните три години. А и очаквам епизодите в събота да са дълги, тъй като този сезон, най-вероятно, няма да има “Биг Брадър”, а “Женени от пръв поглед”. А лайфовете на “Биг Брадър” бяха в събота след кастинг битките.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ралица Паскалева все пак остава в "Нова", но вече ще е панелист в "На кафе":
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ралица Паскалева все пак остава в "Нова", но вече ще е панелист в "На кафе":
Усещам как ще стане новата водеща на предаването от септември! И без това се говори,че Гала слиза от екрана,да видим дали ще се окажа прав!
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Хм, за водеща на "На кафе" не знам, всяко лято се пускат слухове, че Гала слиза от екран, но никога не се случва.  Според мен може да се окаже водеща на "Женени от пръв поглед". Но и тя казва, че има грандиозни творчески планове с "Нова".
|
|
|
|
|
|
spike
|
Хм, за водеща на "На кафе" не знам, всяко лято се пускат слухове, че Гала слиза от екран, но никога не се случва.  Според мен може да се окаже водеща на "Женени от пръв поглед". Но и тя казва, че има грандиозни творчески планове с "Нова". Ще видим... Според мен няма как "Женени от пръв поглед" да е през есента при наличието на "Игри на волята". Дори да се окажат верни слуховете, че няма да има "Биг Брадър", все пак епизодите на "Игри на волята" са минимум по 2 часа, което означава, че "Женени от пръв поглед" трябва да е в някой ден от 22:00ч. - твърде късен час за подобно предаване. От своя страна епизодите на "Женени от пръв поглед" също са дълги, тъй че въобще не виждам как биха могли да се съчетаят с "Игри на волята" в един ден.
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Ще видим... Според мен няма как "Женени от пръв поглед" да е през есента при наличието на "Игри на волята". Дори да се окажат верни слуховете, че няма да има "Биг Брадър", все пак епизодите на "Игри на волята" са минимум по 2 часа, което означава, че "Женени от пръв поглед" трябва да е в някой ден от 22:00ч. - твърде късен час за подобно предаване. От своя страна епизодите на "Женени от пръв поглед" също са дълги, тъй че въобще не виждам как биха могли да се съчетаят с "Игри на волята" в един ден.
Ако има все още Биг Брадър, то тя може да стане водеща на дейли епизодите, които преди бяха водени от Алекс Сърчаджиева - Ралица Паскалева ще се справи заради опита си от Игри на волята.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ако има все още Биг Брадър, то тя може да стане водеща на дейли епизодите, които преди бяха водени от Алекс Сърчаджиева - Ралица Паскалева ще се справи заради опита си от Игри на волята.
Не следя последните сезони на Big Brother, ама дейли епизодите не са ли без водещи? Иначе Алекс Сърчаджиева отдавна е в "ьТВ", там е водеща на "Животът по действителен случай" и "Аз обичам България".
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ще видим... Според мен няма как "Женени от пръв поглед" да е през есента при наличието на "Игри на волята". Дори да се окажат верни слуховете, че няма да има "Биг Брадър", все пак епизодите на "Игри на волята" са минимум по 2 часа, което означава, че "Женени от пръв поглед" трябва да е в някой ден от 22:00ч. - твърде късен час за подобно предаване. От своя страна епизодите на "Женени от пръв поглед" също са дълги, тъй че въобще не виждам как биха могли да се съчетаят с "Игри на волята" в един ден.
Тогава защо цяла пролет рекламираха кастингът на "Женени от пръв поглед" в социалните мрежи, както рекламираха този на "Биг брадър" през 2024 и 2025? Пък какво пречи да се преформатира предаването за по-късен слот и да бъде всеки делник по час/час и нещо? Спокойно могат да го направят за по-младата аудитория, която следи предавания като "Любов в рая" и "Биг брадър". Не пиша с цел заяждане, просто ако няма нов сезон на "Биг брадър", не виждам какво ще сложат срещу "Любов в рая". А и както написах по-горе, тази година All stars епизодите на "Игрите" ще бъдат в събота, така че лайфовете на "Биг брадър" отпадат.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Тогава защо цяла пролет рекламираха кастингът на "Женени от пръв поглед" в социалните мрежи, както рекламираха този на "Биг брадър" през 2024 и 2025? Пък какво пречи да се преформатира предаването за по-късен слот и да бъде всеки делник по час/час и нещо? Спокойно могат да го направят за по-младата аудитория, която следи предавания като "Любов в рая" и "Биг брадър". Не пиша с цел заяждане, просто ако няма нов сезон на "Биг брадър", не виждам какво ще сложат срещу "Любов в рая".
А и както написах по-горе, тази година All stars епизодите на "Игрите" ще бъдат в събота, така че лайфовете на "Биг брадър" отпадат.
"Женени от пръв поглед" досега е имало 2 сезона у нас, като първи сезон е вървял веднъж седмично, а втори - два пъти седмично. Не знам как биха могли да преформатират предаването, че да има по 5-6 епизода на седмица. Ако се промени регламента, то ще си е напълно ново предаване. Иначе не знам какви са им плановете за Big Brother, просто тук някой пусна слух, че тази есен нямало да има сезон на предаването. Аз лично не виждам логика да го спират, след като е успешно.
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Не следя последните сезони на Big Brother, ама дейли епизодите не са ли без водещи? Иначе Алекс Сърчаджиева отдавна е в "ьТВ", там е водеща на "Животът по действителен случай" и "Аз обичам България".
Преди да спрат предаването дейли епизодите се водиха от Алекс Сърчаджиева, но откакто го върнаха дейли епизодите нямат водещ. Въпреки това не мисля че Нова искат да загубят Ралица като лице, та все ще ѝ намерят някаква роля.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
"Женени от пръв поглед" досега е имало 2 сезона у нас, като първи сезон е вървял веднъж седмично, а втори - два пъти седмично. Не знам как биха могли да преформатират предаването, че да има по 5-6 епизода на седмица. Ако се промени регламента, то ще си е напълно ново предаване.
Иначе не знам какви са им плановете за Big Brother, просто тук някой пусна слух, че тази есен нямало да има сезон на предаването. Аз лично не виждам логика да го спират, след като е успешно.
По принцип "Биг брадър" биеше "Любов в рая", но разликата беше малка - тип "Един за друг" срещу "Живот на кантар", но да не забравяме, че едното е на запис, а другото е почти на живо, което директно влияе на производствените разходи, а на финала дори не призоваха хората да се запишат за кастинг за нов сезон. За "Женени от пръв поглед" - следил съм двата сезона, помня как го излъчваха, но не мисля, че е проблем, ако преформатират предаването. Могат да го комерсиализират, за да го наложат сред младата аудитория и така да стане конкурент на "Любов в рая". И в Щатите "Любов в рая" се излъчва веднъж седмично без да е панаир, а тук е и се излъчваше от понеделник до петък.
|
|
|
|
|
|
spike
|
По принцип "Биг брадър" биеше "Любов в рая", но разликата беше малка - тип "Един за друг" срещу "Живот на кантар", но да не забравяме, че едното е на запис, а другото е почти на живо, което директно влияе на производствените разходи, а на финала дори не призоваха хората да се запишат за кастинг за нов сезон. За "Женени от пръв поглед" - следил съм двата сезона, помня как го излъчваха, но не мисля, че е проблем, ако преформатират предаването. Могат да го комерсиализират, за да го наложат сред младата аудитория и така да стане конкурент на "Любов в рая". И в Щатите "Любов в рая" се излъчва веднъж седмично без да е панаир, а тук е и се излъчваше от понеделник до петък. Миналата есен все пак нямаше "Фермата" и на "ьТВ" им трябваше предаване с повече епизоди, за да напълнят праймтайма. Ще видим сега как ще ги подредят, понеже се очертават доста заявени продукции - "Фермата", "Ергенът: Любов в рая", "Трейтърс" и "Гласът на България". Иначе не съм следил "Женени от пръв поглед" и като цяло не си падам по такъв тип предавания, но по принцип и аз мисля, че има мегдан да го направят по-комерсиално сред младата аудитория, подобно на "Ергенът", "Биг брадър" и "Един за друг".
|
|
|
|
|
|
|