BlooMac
|
|
« on: 14 October 2013 17:22:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlooMac
|
|
« Reply #3 on: 17 October 2013 14:01:31 » |
|
Много яко си го направил
Мерси, но аз единствено смених шрифта с този, който CN използват в момента, иначе останалото те са си го направили.
|
|
|
|
BlooMac
|
|
« Reply #4 on: 15 November 2013 22:45:28 » |
|
Малко „околедено“ от моя милост.
|
|
|
|
Iordan
|
|
« Reply #5 on: 01 December 2013 15:09:07 » |
|
От днес CN РЮЕ трябваше да е със заснежено лого, но явно в неделя няма кой да се сети да го сложи. По-рано ги бях питал защо не пускат коледни шапки, а то било заради руската Коледа, започваща чак в януари. Но се надявам, че ще вкарат някоя и друга в българския канал (за рекламите). Явно съм пропуснал да спомена, на един от епизодите на „Парк шоу“ наскоро бе цензуриран. Става въпрос за „K.I.L.I.T. Radio“, излъчен на 9 ноември. Според мен е абсурдна:
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
|
« Reply #7 on: 02 December 2013 17:25:28 » |
|
Вече е със заснежено лого, както и Boomerang. Обаче много губим заради тая руска версия, направо ни виждат сметката. Какво им пречи един канал за БГ и за Румъния, а защо не и изцяло наш си канал, нали уж TimeWarner купиха БТВ, да вземат да се активизират малко, като заспали под трънка са.
|
|
|
|
Iordan
|
|
« Reply #8 on: 02 December 2013 18:13:43 » |
|
Вече е със заснежено лого, както и Boomerang. Обаче много губим заради тая руска версия, направо ни виждат сметката. Какво им пречи един канал за БГ и за Румъния, а защо не и изцяло наш си канал, нали уж TimeWarner купиха БТВ, да вземат да се активизират малко, като заспали под трънка са.
Пак същите снежинки, толкова им е трудно да измислят нещо ново. Сутринта ги нямаше. А примерно като разделят Русия и България на два отделни канала няма ли да им излезе двойно по-скъпо? И явно за поредна година по коледно-новогодишните празници ще видим само и единствените четирите сини обикновени шапки. Още се надявам да ни огрее коледна шапка по българския канал.
|
|
|
|
BlooMac
|
|
« Reply #9 on: 02 December 2013 22:22:52 » |
|
И аз от неотдавна си го мисля това bTV/TimeWarner да пусне българска версия на CN. Не е нужно каналът да е само за България, може да се разпространява и в други страни в Балканския полуостров. Така няма да е толкова скъпо. А другият вариант е да станем част от CN Централна и Източна Европа (Полша, Унгария и Румъния). Но за съжаление едва ли скоро ще се отделим от руснаците и ще трябва да се примирим с техните ограничение.
|
|
|
|
Iordan
|
В края на август Cartoon Network Нидерландия, Полша, Румъния и Русия пуснаха на своите сайтове специални страници, наречени „Cartoon Network Originals“. Те съдържат игри, информация за герои и изтегляния за/на оригинални, класически и многоизвестни анимации на Cartoon Network. От средата на миналия месец по време на анимациите по CN РЮЕ започнаха реклами в letter box-а на същите страници. Около 21 август страницата беше достъпна вече и на CartoonNetwork.bg, но ако се сетиш да я намериш по адреса. Чак тези дни беше официално обявена, като вече е горе-долу привършена. Като цяло се надявам, че е добър знак за излъчването на оригиналните CN анимации по CN РЮЕ.
|
|
|
|
BlooMac
|
От вчера Португалия вече са със собствен канал на португалски, отделяйки се от пан-европейската версия (излъчваща се при нас до 2009). Мисля, че пан-европейската версия все още се излъчва в Гърция, Африка и Близкия изток. Не знам дали остана друга европейска държава, в която да се излъчва, тъй че тя по-скоро вече си е африканската версия. Близкият изток си имат Cartoon Network Арабия, който се предлага безплатно, а пан-европейският CN все още го имат, но той се предлага в кабелните оператори и мисля, че е на английски.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Що направо не и бият шута. Те испанците даже си закриха локалния CN заради Boing, а португалците чак сега си пускат свой, според мен и гърците ще си пуснат в скоро време. Яд ме за нашия и че скоро няма да минат в 16:9 заради руснаците...
|
|
|
|
BlooMac
|
Едва ли ще ѝ бият шута на пан-европейската, по-скоро ще си остане за Африка. Те гърците май имат субтитри, но няма да е зле да си пуснат собствен канал. А пък защо не направят една балканска версия? В нея да включат Гърция, България да се отдели от руската версия и евентуално да локализират Сърбия и Македония.
|
|
|
|
|
BlooMac
|
Оказа се, че гръцкият оператор NOVA няма Cartoon Network от февруари, тоест колкото и иронично да звучи, пан-европейската версия може вече да не се излъчва в Европа.
|
|
|
|
Bobby
|
От вчера Португалия вече са със собствен канал на португалски, отделяйки се от пан-европейската версия (излъчваща се при нас до 2009).
Мен чесно казано тази версия кефеше повече от сегашната с бг аудиото..
|
|
|
|
Iordan
|
CartoonNetwork.bg са със специална зимна страница и ВНИМАНИЕ! Качени са четири зимни шапки ( първа, втора, трета и четвърта), като са CHECK it компилация от кадри от епизоди и CHECK it снежни забави, май правени от CN РЮЕ. Ако утре ги видя по канала...
|
|
|
|
Bobby
|
CartoonNetwork.bg са със специална зимна страница и ВНИМАНИЕ! Качени са четири зимни шапки ( първа, втора, трета и четвърта), като са CHECK it компилация от кадри от епизоди и CHECK it снежни забави, май правени от CN РЮЕ. Ако утре ги видя по канала... Нито един от линковете не работи
|
|
|
|
Iordan
|
Нито един от линковете не работи
При мен си тръгват веднага. Изчакай да зареди.
|
|
|
|
|