goji7
|
Леле, супер! Дано наистина да е със синхрония дублаж на CN. Едит: Май е по-другия петък и май ще е целият първи сезон. Понеже на епизодите пише, че ще са достъпни от 01.05.
|
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Другата седмица ще качат първи и втори сезон.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Сезон 1 и 2 на "Star Wars: Войните на клонираните" от днес са добавени във HBO GO със БГ дублажа на CN. Браво! Добре че са го запазили, защото няма как без него да минем.
|
|
|
|
|
Nikola
|
има го в нета с бг удио видях преди време
|
|
|
|
flaboyblast
|
има го в нета с бг удио видях преди време
Но не и с този дублаж.
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
Моля ви се кажете, че тая гнус няма да се появи в Европа
Няма шанс, Европа си падат по-хомофобни от Щатите. Особено РЮЕ.
|
|
|
|
Space_War
Потребител
|
Вчера другите канали в YouTube качиха един от баннатите у нас епизоди на Кларънс. Само че нашия канал го е направил private и не може да се гледа. Не мога да разбера каква власт имат руските закони върху канала ни в YT?
|
|
|
|
flaboyblast
|
Вчера другите канали в YouTube качиха един от баннатите у нас епизоди на Кларънс. Само че нашия канал го е направил private и не може да се гледа. Не мога да разбера каква власт имат руските закони върху канала ни в YT?
Може би си мислят, че България е част от Русия? Не съм забравил как даже не ни считаха за европейска държава полските админи на ФБ страницата.
|
|
|
|
Bubbles
Потребител
I love powerpuff
|
Може би си мислят, че България е част от Русия? Не съм забравил как даже не ни считаха за европейска държава полските админи на ФБ страницата.
Е, все пак са поляци.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Някой забелязал ли е, че от епизодите на първия сезон на "Невероятният свят на Гъмбол", които са наскоро добавени във HBO GO, единствените епизоди, които липсват, са "The Responsible" и "The Dress"? Май само аз го забелязвам. Много странно.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Откога нашият CN е с подобрено качество на звука? Преди качеството на звука на нашия канал беше лошо от стартирането му през 2009 г. Чак сега видях промяната, когато превключих случайно на Cartoon Network. Браво! След толкова години, най-накрая са го оправили звука. Те преди не са давали зор, но сега... Да не би вече да са преминали на друг ъплинк?
|
|
|
|
TV 81
|
Това при кой оператор е?
|
|
|
|
Roostersonair
|
Това при кой оператор е?
Предполагам, че е при всички оператори, защото при мен звука на CN се е подобрил, което означава, че при останалите е вече така.
|
|
|
|
TV 81
|
Предполагам, че е при всички оператори, защото при мен звука на CN се е подобрил, което означава, че при останалите е вече така.
Не забелязвам разлика. Явно или нещо по настройките на телевизора ти е променено по звука или само твоя оператор е сменил сорса на CN. Някой, който ползва IPTV доставчик с опция за преглед на битрейт нека да види колко е битрейта на CN при него. На звука. Но Булсатком не са променяли нищо със сигурност все още. В няколко сайта има инфо, че CN на български език се излъчва и от 16Е с 192kbps, а Булсатком лъчат същия канал от както е стартирал с 128kbps. Но при Булсатком явно е само версията за ъплинк с БГ рекламите.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Не забелязвам разлика. Явно или нещо по настройките на телевизора ти е променено по звука или само твоя оператор е сменил сорса на CN. Някой, който ползва IPTV доставчик с опция за преглед на битрейт нека да види колко е битрейта на CN при него. На звука. Но Булсатком не са променяли нищо със сигурност все още. В няколко сайта има инфо, че CN на български език се излъчва и от 16Е с 192kbps, а Булсатком лъчат същия канал от както е стартирал с 128kbps. Но при Булсатком явно е само версията за ъплинк с БГ рекламите.
Ами май само при мен (а може и при някои оператори, изключвайки Булсатком и вероятно останалите големи оператори А1 и Виваком) е тази версия на CN на български език, която лъчи с една идея по-висок звуков битрейт, който е 192kbps, какъвто има при нашата версия на Disney Channel при повечето малки и големи оператори, без А1, и преди 2016 г. (там някъде) при нашата версия на Nickelodeon, като при последния май беше с по-висок звуков битрейт от 192kbps (малко off-topic със конкурентните на CN канали). Така че да, в момента при моя оператор CN е със по-високо качество на звука.
|
|
|
|
TV 81
|
И като последен вариант е операторите да сменят постепенно сорса с по-качествен звук както се изрази. Ако при твоя оператор канала е и с БГ реклами на продукти, значи скоро и при останалите оператори ще бъде сменен сорса. Ако е от 16Е, на същата честота е качена и ъплинк версията на Disney Bulgaria. Или поне такава е информацията.
|
|
|
|
Roostersonair
|
И още нещо, което съм изпуснал и чак сега го забелязвам: от вчера (01.01.2020г.) рекламното време на CN у нас вече се поема от българската рекламна агенция The Sales House. Досега рекламното време на канала беше поето от bTV.
|
|
|
|
The TV Boy
|
И още нещо, което съм изпуснал и чак сега го забелязвам: от вчера (01.01.2020г.) рекламното време на CN у нас вече се поема от българската рекламна агенция The Sales House. Досега рекламното време на канала беше поето от bTV.
За разлика от Нова БТВ не правят продажби на канали извън тяхната група. Това че правеха на CN беше изключение защото бяха на един собственик (Уорнър), сега като вече не са Уорнър местят продажбите при други. The Sales House са нова агенция и все повече канали ги предпочитат защото имат повече контрол над продажбите, за разлика ако примерно Нова ТВ им ги продава.
|
|
|
|
|