TV 81
|
Вярно ли е, че при Булсатком Cartoon Network е в HD?
|
|
|
|
|
BlooMac
|
Нашата версия на Cartoon Network се предлага в HD само в Русия.
|
|
|
|
nickelodeonlover
|
Всъщност и аз не вярвах,но сега го пуснах и е в доста високо качество,въпреки че логото не е CN HD или нещо такова... не знам обаче как да пусна скрийншот или нещо,ако някой може да пробва.. (на фюжън)
|
|
|
|
monk1900
|
Ето запис от HD версията на CN
Интересно, не вярвах, че някога ще пуснат CN HD и при нас.
|
|
|
|
|
Cartoonblast
Потребител
|
Да знете,че освен cartoon network също толкова  тихомълком, са добавили и пътечките и в бумеранг, някои са със дублаж и веднага познавам, че има такава пътечка и обща рекламна версия и за двата канала и е сигурно ще качат и македонска аудио пътечкааа? А дано не се случи,че иначе ще убият нашият език, ако не разбират английски, да си пущат детският канал на македонската телевизия(Аз се надявам да излъчват ПОВЕЧЕ WarnerBros продукции от boomerang и CN) и така те това е!
|
|
|
|
flaboyblast
|
Предвид, че няма македонски дублажи в HBO GO - не ми изглежда WarnerMedia да плануват локализация за Северна Македония скоро време.
|
|
|
|
Cartoonblast
Потребител
|
Предвид, че няма македонски дублажи в HBO GO - не ми изглежда WarnerMedia да плануват локализация за Северна Македония скоро време.
Хм, така е!
|
|
|
|
BlooMac
|
За всички, които искаха ново лого, ето ви ново лого. 
|
|
|
|
flaboyblast
|
Разбирам идеята, искат да изглеждат като направено от деца и непрофесионално, но според мен резултата не се е получил. Размяната на цветовете, неконсистентното позициониране на буквите, които освен са твърде големи и някои успяват да се озоват при съседната... на екран това няма да изглежда добре...
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
Нашата версия на CN вече не се излъчва в Русия:
|
|
|
|
Robimir
|
Малко или много се очакваше да се случи и това.  Дано това означава, че ще омекнат с цензурата, или пък може да ни преместят към централноевропейския канал..
|
|
|
|
Roostersonair
|
Малко или много се очакваше да се случи и това.  Дано това означава, че ще омекнат с цензурата, или пък може да ни преместят към централноевропейския канал.. Да, и аз се надявам да няма повече цензура по канала след това, което се случи днеска, но за съжаление ще си остана само с надеждите си. Също така въпрос на време е дали в HBO Max ще добавят баннатите епизоди на някои от CN оригиналките, сред които "Време за приключения" и "Парк Шоу" (те са много за двата сериала), заедно с нецензурираните епизоди на гореспоменатите сериали, но като се замисля, едва ли ще направят такова нещо.
|
|
|
|
goji7
|
Ако са озвучили цензурирани версии и не са озвучили баннатите епизоди най-много да ги добавят със субтитри.
|
|
|
|
BlooMac
|
Цензурата не идва заради Русия, а по решение на консервативно мислещите европейци, които ръководят каналите през последното десетилетие. Единственото нещо, което може да се смекчи без Русия е да показват ЛГБТ съдържание, но всичко останало ще продължи да се цензурира.
|
|
|
|
flaboyblast
|
CN скоро ще има нова визия, ако нашият екип не я "отложат", както вече им стана почти 10-годишна традиция. Жалко, че това не изглежда да е знак, че имат желание да си подобрят програмата или поне да си увеличат продукциите на Cartoon Network Studios. В момента те са най-малкият процент по Cartoon Network, колкото и грешно да звучи. 
|
|
|
|
|
dan_agent06
|
Отвратителен глас! Не могат ли пак да викнат Кирил Бояджиев, какъв им е проблемът? Иначе да попитам някой знае ли някои от озвучителите в Пълна Драма и Пълна Драмарама? Аз знам повечето но има и доста от тях които не знам, пък ми е любопитно
|
|
|
|
flaboyblast
|
Не могат ли пак да викнат Кирил Бояджиев, какъв им е проблемът?
Могат, още се озвучава, даже наскоро озвучаваше Шаги в няколко Скуби-Ду филми за bTV. Вероятно просто режисьорът на дублажа е преценил, че не е толкова добър за Крис вече, колкото този от Драмарама. За мен звучи твърде млад за Крис и елемента на садистична ирония тук не я уцелва толкова добре, колкото Ивайлов. Иначе за мен е окей, но ако е резервен вариант, все пак се надявам за основния сериал да си вземат оригинала. Иначе за Драмарама актьорския състав, това е от крайните надписи. 
|
|
|
|
|