|
|
|
spike
|
Е, не... тия дни, докато цъках по каналите, даже случайно видях, че "Диема" и "ьТВ Екшън" дори излъчват сериала в един и същи слот, ама поне са различни сезони. 😄 Като са влюбени в тоя сериал, поне да излъчат и старата му версия от 80-те. 😂 Подобно е и положението с "От местопрестъплението: Маями", който върви хем по "ьТВ", хем по "Кино Нова"... 😂 Впрочем ето я и тарифата за март: https://bravo.btv.bg/docs/2025-02-13-03-Mar-2026-Rates%20.pdfПромени няма, но остава фактът, че 3 дни преди старта на пролетните праймтайм формати нито са пуснали официално прессъобщение за сезона, нито се върти промо, че даже и на половината продукции не са обявили стартовите дати, а те почват след седмица... 😂
|
|
|
|
|
megara
|
Е, не... тия дни, докато цъках по каналите, даже случайно видях, че "Диема" и "ьТВ Екшън" дори излъчват сериала в един и същи слот, ама поне са различни сезони. 😄 Като са влюбени в тоя сериал, поне да излъчат и старата му версия от 80-те. 😂
Старата версия е от 1968 до 1980. Май са я давали само по CBS Drama, когато още имаше такъв канал. Подобно е и положението с "От местопрестъплението: Маями", който върви хем по "ьТВ", хем по "Кино Нова"... 😂 До лятото първите сезони на „Монк“ вървяха по Diema, а последните по bTV Action. След като предполагам изтече някакъв договор на bTV, всички вървят вече само по Diema. И когато свършат епизодите, превъртат сериала от начало.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Старата версия е от 1968 до 1980. Май са я давали само по CBS Drama, когато още имаше такъв канал.
До лятото първите сезони на „Монк“ вървяха по Diema, а последните по bTV Action. След като предполагам изтече някакъв договор на bTV, всички вървят вече само по Diema. И когато свършат епизодите, превъртат сериала от начало.
Моя е грешката с периода на първата версия на "Хавай 5-0". Иначе това с превъртането на сериалите е добре позната история - "ьТВ Комеди" и "ьТВ Синема" правят същото с "Двама мъже и половина", "Ало, Ало", "Спасители на плажа" и сигурно ред други сериали - извъртат ги от началото до края и като свършат, ги почват пак отначало в същия си слот. 😂
|
|
|
|
niki_punchev
Потребител
|
Иначе това с превъртането на сериалите е добре позната история - "ьТВ Комеди" и "ьТВ Синема" правят същото с "Двама мъже и половина", "Ало, Ало", "Спасители на плажа" и сигурно ред други сериали - извъртат ги от началото до края и като свършат, ги почват пак отначало в същия си слот. 😂
И Диема правят същото с "Комисар Рекс" - свърши ли, почва пак, и така до края на света. Повтарят го до такова втръсване, че буквално всички епизоди вече се знаят наизуст 
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|
|
|
spike
|
Брех... то ще се окаже, че половината сериали си ги въртят така до безкрай...  Шегата на страна, ама това е направо жалко. Толкоз ли нямат пари за нови сериали или поне да пуснат и някой по-стар, който отдавна не са въртели. Ако пък толкоз нямат съдържание на всичките си канали, да вземат да закрият някой.
|
|
|
|
|
spike
|
В секция 'Програма' на btv.bg пише, че 'Моята кухня е номер едно' ще стартира на 21 и 22 февруари от 20:00 (т.е. първите два епизода ще бъдат излъчени в последователни вечери), а след това от 28 февруари ще бъде само в събота по същия час. Така, поне за първата ѝ седмица, шоуто ще се конкурира с другия нов световен риалити формат правейки българския си дебют ('The Floor' по Нова), а после ще бъде в пряк сблъсък с 'Борба до ключ'.
Според тарифата за март "Моята кухня е номер 1" трябва да върви събота и неделя, та вероятно това, което си гледал, е някаква грешка. Ако реално предаването е само в събота, не знам какво биха сложили в неделния праймтайм.
|
|
|
|
niki_punchev
Потребител
|
Според тарифата за март "Моята кухня е номер 1" трябва да върви събота и неделя, та вероятно това, което си гледал, е някаква грешка. Ако реално предаването е само в събота, не знам какво биха сложили в неделния праймтайм.
Току-що видях. Грешката е моя, за което се извинявам.
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Нещо доста интересно ми направи впечатление при старта на "Ергена". Преди началото на епизода се появи шапка на Хидалго 👀. Да не би тази година да го прави Краси Ванков? Какво се случи с Ники Николов? Не съм гледал епизода,като цяло и не знам,дали има някаква разлика?
|
|
|
|
|
|
spike
|
Нещо доста интересно ми направи впечатление при старта на "Ергена". Преди началото на епизода се появи шапка на Хидалго 👀. Да не би тази година да го прави Краси Ванков? Какво се случи с Ники Николов? Не съм гледал епизода,като цяло и не знам,дали има някаква разлика?
Прав си, колега. Не следя предаването и не знаех, ама сега погледнах и финалните надписи и там си пише, че Краси Ванков е продуцент. Малко ми е странно, понеже той не е работил с "ьТВ" от около 15 години - навремето заедно с Робин Кафалиев правеха "Аламинут" и май това е единствената му продукция за "ьТВ". Иначе нямам идея какво се е случило с Ники Николов - след миналогодишното фиаско с "Фермата", може и да са му били шута, а самият Ники с какво се занимава сега, нямам никаква идея. Може и да се е върнал при старите си съдружници Иван и Андрей. 
|
|
|
|
|
alex2510
|
Прав си, колега. Не следя предаването и не знаех, ама сега погледнах и финалните надписи и там си пише, че Краси Ванков е продуцент. Малко ми е странно, понеже той не е работил с "ьТВ" от около 15 години - навремето заедно с Робин Кафалиев правеха "Аламинут" и май това е единствената му продукция за "ьТВ". Иначе нямам идея какво се е случило с Ники Николов - след миналогодишното фиаско с "Фермата", може и да са му били шута, а самият Ники с какво се занимава сега, нямам никаква идея. Може и да се е върнал при старите си съдружници Иван и Андрей.  Ники Николов правеше миналата година оригиналния "Ерген", както и "Ергенът: Любов в рая". Дали заради фиаското с "Фермата", или заради нещо, което евентуално е споделил от кухнята на риалититата (в "НадКаст"-а на Слави Туджаров и Неделчо Богданов и "При Тото"), дали заради някакво сдърпване с телевизията са му били шута, няма откъде да знаем.
|
|
|
|
|
Webber
|
Личи си, че коментирате нещо, което или не сте гледали внимателно, или изобщо не сте гледали.
Първо – Ники Николов е и продължава да бъде креативен продуцент на пети сезон на Ергенът заедно с Боряна Костова. И двамата са изписани във финалните надписи. Освен това гласът му се чува в един от синхроните още в началото на епизода.
Краси Ванков също се води изпълнителен продуцент.
Що се отнася до Ергенът: Любов в рая – форматът се продуцира от компанията на Радо Тушев (в основна степен от него), с участието на Нико Тупарев и Мая Тодорова. Именно този екип стоеше и зад първите три сезона на „Ергенът“.
Добре е фактите да се проверяват, преди да се правят категорични твърдения.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Личи си, че коментирате нещо, което или не сте гледали внимателно, или изобщо не сте гледали.
Първо – Ники Николов е и продължава да бъде креативен продуцент на пети сезон на Ергенът заедно с Боряна Костова. И двамата са изписани във финалните надписи. Освен това гласът му се чува в един от синхроните още в началото на епизода.
Краси Ванков също се води изпълнителен продуцент.
Що се отнася до Ергенът: Любов в рая – форматът се продуцира от компанията на Радо Тушев (в основна степен от него), с участието на Нико Тупарев и Мая Тодорова. Именно този екип стоеше и зад първите три сезона на „Ергенът“.
Добре е фактите да се проверяват, преди да се правят категорични твърдения.
Не следя предаването и не помня какво беше положението миналата година, ама Ники Николов май беше изпълнителен, а не креативен продуцент, тоест вероятно е понижен. Едно нещо е сигурно и това е завръщането на Краси Ванков в "ьТВ" след почти 20 години. Дали пък няма да му поверят и някое предаване през есента?
|
|
|
|
|
PLTV
|
Не следя предаването и не помня какво беше положението миналата година, ама Ники Николов май беше изпълнителен, а не креативен продуцент, тоест вероятно е понижен. Едно нещо е сигурно и това е завръщането на Краси Ванков в "ьТВ" след почти 20 години. Дали пък няма да му поверят и някое предаване през есента? На Ники Николов това му е силата, просто след напускането на Иван и Андрей и кратките срокове преди предния Ергенът 4 му се наложи да вземе по-различна роля.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
И миналата година Ники Николов беше креативен продуцент, а изпълнителен продуцент беше bTV, така че не е понижен. 😃 На “Ергенът: Любов в рая” изпълнителни продуценти бяха Нико Тупарев и Радо Тушев, които реализираха първите три сезона на “Ергенът”.
|
|
|
|
|
|
evgata
|
Май сте забравили че есента на 2019 Хидлго правеха "Помощ 112" за Бтв
|
|
|
|
|
|
spike
|
Май сте забравили че есента на 2019 Хидлго правеха "Помощ 112" за Бтв
Въобще бях забравил за съществуването на тая поредица, камо ли пък кой я е продуцирал. 
|
|
|
|
|
pesho
|
Вече гледам втори епизод на „Ергенът“. Направен е много добре. За мен е интересен. Няма т.нар кифли, а нормални млади жени и момичета. Ергените са с добро държание. Предаването е реализирано по нов начин. При епизод 1, реклама имаше чак в 21,20. Днес над час нямаше реклами. Що се отнася до рейтингите. Хелса е бил до малко след 22,30 мисля. Ергенът продължи до 23,05. Из социалните мрежи няма почти нищо за Хелса. Чакам отговор и от страна на БТВ.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Вече гледам втори епизод на „Ергенът“. Направен е много добре. За мен е интересен. Няма т.нар кифли, а нормални млади жени и момичета. Ергените са с добро държание. Предаването е реализирано по нов начин. При епизод 1, реклама имаше чак в 21,20. Днес над час нямаше реклами. Що се отнася до рейтингите. Хелса е бил до малко след 22,30 мисля. Ергенът продължи до 23,05. Из социалните мрежи няма почти нищо за Хелса. Чакам отговор и от страна на БТВ.
Какъв отговор да дадат, след като и двете медийни групи работят с GARB? Явно Hell's Kitchen се е представил по-добре във всички key demo-та. Лично за мен, откакто Тупарев и Тушев не се занимават с това предаване, то стана супер скучно. Но разликата между лични предпочитания и рейтинг е голяма. 
|
|
|
|
|
|