BG TV Talk
16 April 2026 11:08:25
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - пролет/лято 2026 | новини и коментари

Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - пролет/лято 2026 | новини и коментари  (Read 30039 times)
mariokrushkin
Говорител

« Reply #60 on: 01 March 2026 10:22:23 »

Не са стари епизоди. Нов епизод е.
Когато са стари епизоди не ги рекламират с прома и тн, отделно - на видеото(което явно не си гледал внимателно) се вижда, че сумите са в евро. Тоест е от тази година, а тези хора не са гостували в пледаването от началото на годината.
А моя грешка! Вярно,че сумите са в евро  Grin. Чак такива детайли не съм гледал,просто видях участниците и затова.Забравих,че те като цяло си ги въртят по доста пъти едни същи. Значи ще бъде интересно,как ще се справи с Капките!
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #61 on: 05 March 2026 16:30:50 »

"Кой да знае?" явно си го вмъкват за постоянно в пролетната схема, поне за следващия понеделник (9 март) пак го има в програмата. Да видим обаче дали има някакъв ефект срещу "Като две капки вода". Grin
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #62 on: 07 March 2026 16:40:41 »

Най-накрая и "ьТВ" да се похвалят с някакъв рейтинг... За да им угодят, ГАРБ явно са измислили и нова целева група, в която "ьТВ" да са лидери - All15+  Grin Предполагам, че в останалите възрастови категории "Нова" са си лидер. Впрочем някой знае ли защо сериалът не е качен в "ьТВ+"?
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #63 on: 07 March 2026 18:41:44 »

По-измислена таргет група не съм виждал… 😂 Май само пролетта на 2023 бяха сложили 18+ за втори сезон на “Ергенът”, а и каква е разликата между 4+ и 15+?
Report Spam   Logged
pesho
Говорител

« Reply #64 on: 08 March 2026 00:19:56 »

Смея да твърдя, че новият сериал е интересно попадение. Относно странната за някои група 14+. Това е по простата причина, че сериалът е с ограничение от 14 години. Днес гледах за пръв път. И с право групата е 14+, при започването със сцена на убийство, леки жени и наркотици.
В централната емисия също са се похвалили. Имаше фон за Бригадата, но нищо не казаха за нея.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #65 on: 08 March 2026 13:30:24 »

Ами... "ьТВ" са се похвалили с голяма преднина в категория All 15+, ама в двете най-важни таргет групи (18-49 и 18-59) предполагам, че "Нова" обичайно си водят в класацията.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #66 on: 10 March 2026 18:14:36 »

Малка промяна в понеделнишката програма от другата седмица - "Кой да знае?" се води от 20:00 до 22:00ч., после ще има късни новини, а филмите за Джеймс Бонд вече ще са от 22:30ч.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #67 on: 15 March 2026 16:13:45 »

Тарифата за април: https://bravo.btv.bg/docs/2026-03-13%2003%20Apr%202026%20Rates%20.pdf

Единствената съществена промяна е, че "Кой да знае?" вече го пише до 22:30ч. Явно ще бъдат двойни епизоди.

Не виждам отбелязани промени около Великден, но предполагам, че вместо сапунките в петък и понеделник ще има филми, както всяка година.
Report Spam   Logged

niki_punchev
Потребител
*

« Reply #68 on: 16 March 2026 18:51:46 »

Сега пък следващият понеделник (23.03.) няма да има „Кой да знае?“ от 20:00 – на негово място ще е специалното студио „Избори 2026. България решава“. Щеше да е по-логично студиото да бъде излъчено някъде в петък (тъкмо за старта на предизборната кампания), но това е изцяло друга тема...

[offtopic] Както и да е, наистина не ги разбирам тия хора от bTV понякога – този сезон предприемат редица отчаяни мерки с програмната си схема, само и само да са сигурни, че няма да бъдат бити от Нова в рейтингите. Малко е тъжно да се види как качеството на този канал слиза само надолу, откакто назначиха Ралф Бартолайт за главен изпълнителен директор – с някои изключения („Стани богат“, „Светът на здравето“ и т.н.) повечето им предавания в днешни дни са тотално негледаеми бози.
Report Spam   Logged

"Страхотна логика!"
spike
Админ
Маниак

« Reply #69 on: 16 March 2026 20:48:12 »

Сега пък следващият понеделник (23.03.) няма да има „Кой да знае?“ от 20:00 – на негово място ще е специалното студио „Избори 2026. България решава“. Щеше да е по-логично студиото да бъде излъчено някъде в петък (тъкмо за старта на предизборната кампания), но това е изцяло друга тема...

[offtopic] Както и да е, наистина не ги разбирам тия хора от bTV понякога – този сезон предприемат редица отчаяни мерки с програмната си схема, само и само да са сигурни, че няма да бъдат бити от Нова в рейтингите. Малко е тъжно да се види как качеството на този канал слиза само надолу, откакто назначиха Ралф Бартолайт за главен изпълнителен директор – с някои изключения („Стани богат“, „Светът на здравето“ и т.н.) повечето им предавания в днешни дни са тотално негледаеми бози.
Това с изборното студио и аз не го разбирам, че дори ще имат и специално събитие с 3D мапинг в центъра на София.

Иначе поне да имаше някакъв ефект от отчаяните им мерки за спасяване на рейтинга, ама не... "Нова" пак ги бият и то с немалка разлика. Undecided Ама в случая "ьТВ" сами са си виновни, като спират или саботират успешните си предавания с малоумни програмни решения. Още ме е яд как съсипаха "Аз обичам България", като постоянно го местеха в различни дни от седмицата, след като в петък си постигаше прилични резултати.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #70 on: 17 March 2026 00:16:29 »

Дори "Стани богат" вече не е нещо уау, от две години и половина е наравно със "Сделка или не".  Grin Но да, и аз неведнъж съм писал за нелогичните им програмни решения... Типичен пример е как не спират да бутат "Ергенът", а всеки следващ сезон е по-слаб от предишния - на база рейтинг. В интерес на истината, тази пролет имат попадение с "Вяра, Надежда, Любов", много приятел сериал, но забутан в глупави слотове, изключение е само неделя вечер.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #71 on: 19 March 2026 14:03:12 »

По социалните мрежи текат сторита на участници от сезон 1 на "Трейтърс", които споделят, че в момента тече подготовката на сезон 2. Интересна есенна схема се очертава, "Трейтърс" ми беше един от фаворитите миналата година. Интересно само как ще поместят всичко в праймтайма - "Фермата", "Трейтърс", "Ергенът: Любов в рая" и "Гласът на България". Grin
Report Spam   Logged

mariokrushkin
Говорител

« Reply #72 on: 19 March 2026 19:12:54 »

По социалните мрежи текат сторита на участници от сезон 1 на "Трейтърс", които споделят, че в момента тече подготовката на сезон 2. Интересна есенна схема се очертава, "Трейтърс" ми беше един от фаворитите миналата година. Интересно само как ще поместят всичко в праймтайма - "Фермата", "Трейтърс", "Ергенът: Любов в рая" и "Гласът на България". Grin
Аз бих подредил бъдещата програма така:
Понеделник- четвъртък
20:00 Фермата
22:00 Ергенът - любов в рая
23:30 Новини
Петък
20:00
Трейтърс - Игра на предатели
Събота
20:00 Фермата - дуелът
22:00 Трейтърс - маските падат
Неделя
20:00 Гласът на България
22:30 Филм
Смятам,че петък би бил по-подходящ ден за излъчване на  Трейтърс. Също така,ако Фермата действително се завърне в корените си от първите сезони,дуелите да са отново в събота!
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #73 on: 19 March 2026 19:26:21 »

Аз бих подредил бъдещата програма така:
Понеделник- четвъртък
20:00 Фермата
Петък
20:00
Трейтърс - Игра на предатели
Събота
20:00 Фермата - дуелът
22:00 Трейтърс - маските падат
Неделя
20:00 Гласът на България
22:30 Филм
Смятам,че петък би бил по-подходящ ден за излъчване на  Трейтърс. Също така,ако Фермата действително се завърне в корените си от първите сезони,дуелите да са отново в събота!
Това не е лоша подредба, но все пак тая надежди да запазят и "Аз обичам България", въпреки че би могло да си го върнат в пролетния сезон, когато обичайно се излъчваше.

Бях се объркал и че епизодите на "Ергенът: Любов в рая" са по час и половина, пък те били по 1 час. По-добре да си останат по 1 час, понеже 23:30ч. ми е твърде късно за късни новини. Grin

Коментарното студио на "Трейтърс" за мен е напълно излишно в ТВ ефира... биха могли да го трансформират в подкаст и да си върви в интернет.
Report Spam   Logged

mickeymouse
Говорител

« Reply #74 on: 19 March 2026 19:34:20 »

Това не е лоша подредба, но все пак тая надежди да запазят и "Аз обичам България", въпреки че би могло да си го върнат в пролетния сезон, когато обичайно се излъчваше.

Бях се объркал и че епизодите на "Ергенът: Любов в рая" са по час и половина, пък те били по 1 час. По-добре да си останат по 1 час, понеже 23:30ч. ми е твърде късно за късни новини. Grin

Коментарното студио на "Трейтърс" за мен е напълно излишно в ТВ ефира... биха могли да го трансформират в подкаст и да си върви в интернет.

"Любов в рая" по тарифа беше един час, но на практика беше по час и половина.  Grin Дори се случваше понякога да приключи след 23:30ч.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #75 on: 20 March 2026 15:25:40 »

"Любов в рая" по тарифа беше един час, но на практика беше по час и половина.  Grin Дори се случваше понякога да приключи след 23:30ч.
Ми, в такъв случай най-добре с "Фермата" да си поделят делничния праймтайм, като едното предаване да е от 20:00 до 21:30, а другото - от 21:30 до 23:00ч. Като цяло не мога да разбера защо определени предавания ги пишат с една продължителност, а те реално са по-дълги... Grin
Report Spam   Logged

pesho
Говорител

« Reply #76 on: 12 April 2026 22:58:30 »

Моята кухня е номер 1 извънредно утре в 20 ч.
Вяра, надежда, любов и те извънредно в четвъртък от 22,30.
Report Spam   Logged
niki_punchev
Потребител
*

« Reply #77 on: 14 April 2026 21:22:09 »

За поредна година bTV Media Group ще излъчва Европейското първенство по вдигане на тежести. Голяма част от турнира ще бъде оставен за RING и VOYO, но напредварата в категория "мъже до 94 кг" на 24 април (с участието на Карлос Насар) ще бъде предаван и по основния b-канал от 15:00 ч.
Report Spam   Logged

"Страхотна логика!"
spike
Админ
Маниак

« Reply #78 on: Yesterday at 17:24:59 »

Тарифата за май месец: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2026/04/BMG-2026-04-15-05-May-2026-Rates-BG.pdf

Като цяло няма нищо изненадващо - почти всички формати приключват в седмицата от 18 до 22 май или иначе казано - "Кой да знае?" е до 18 май, "Ергенът" - до 21 май, а "Бригада нов дом" - до 22 май.

"Вяра, надежда, любов" е до 31 май, а на "Моята кухня е номер 1" не е обозначен финал, тъй че може да продължи и през юни.

От 25 май в делничния праймтайм от 20:00ч. ще има повторения на "Кой да знае?", а от 21:30ч. - сериал, като не е написано кой.

Малко странно, но сезонът на "Стани богат" приключва изненадващо рано - още от 1 май ще вървят повторения на предаването.
Report Spam   Logged

niki_punchev
Потребител
*

« Reply #79 on: Yesterday at 21:57:46 »

Малко странно, но сезонът на "Стани богат" приключва изненадващо рано - още от 1 май ще вървят повторения на предаването.
Доста странно, ако ме питате мен - от както това предаване тръгна по bTV, всеки пролетен сезон приключва някъде към края на май месец. Освен ако не планират нещо голямо за 25-годишния юбилей на шоуто тази година, не виждам логична причина този път да спират новите епизоди толкова рано Huh?
Report Spam   Logged

"Страхотна логика!"
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: