|
mariokrushkin
|
Не са стари епизоди. Нов епизод е. Когато са стари епизоди не ги рекламират с прома и тн, отделно - на видеото(което явно не си гледал внимателно) се вижда, че сумите са в евро. Тоест е от тази година, а тези хора не са гостували в пледаването от началото на годината.
А моя грешка! Вярно,че сумите са в евро  . Чак такива детайли не съм гледал,просто видях участниците и затова.Забравих,че те като цяло си ги въртят по доста пъти едни същи. Значи ще бъде интересно,как ще се справи с Капките!
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
"Кой да знае?" явно си го вмъкват за постоянно в пролетната схема, поне за следващия понеделник (9 март) пак го има в програмата. Да видим обаче дали има някакъв ефект срещу "Като две капки вода". 
|
|
|
|
|
spike
|
Най-накрая и "ьТВ" да се похвалят с някакъв рейтинг... За да им угодят, ГАРБ явно са измислили и нова целева група, в която "ьТВ" да са лидери - All15+  Предполагам, че в останалите възрастови категории "Нова" са си лидер. Впрочем някой знае ли защо сериалът не е качен в "ьТВ+"?
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
По-измислена таргет група не съм виждал… 😂 Май само пролетта на 2023 бяха сложили 18+ за втори сезон на “Ергенът”, а и каква е разликата между 4+ и 15+?
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Смея да твърдя, че новият сериал е интересно попадение. Относно странната за някои група 14+. Това е по простата причина, че сериалът е с ограничение от 14 години. Днес гледах за пръв път. И с право групата е 14+, при започването със сцена на убийство, леки жени и наркотици. В централната емисия също са се похвалили. Имаше фон за Бригадата, но нищо не казаха за нея.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Ами... "ьТВ" са се похвалили с голяма преднина в категория All 15+, ама в двете най-важни таргет групи (18-49 и 18-59) предполагам, че "Нова" обичайно си водят в класацията.
|
|
|
|
|
spike
|
Малка промяна в понеделнишката програма от другата седмица - "Кой да знае?" се води от 20:00 до 22:00ч., после ще има късни новини, а филмите за Джеймс Бонд вече ще са от 22:30ч.
|
|
|
|
|
|
niki_punchev
Потребител
|
Сега пък следващият понеделник (23.03.) няма да има „Кой да знае?“ от 20:00 – на негово място ще е специалното студио „Избори 2026. България решава“. Щеше да е по-логично студиото да бъде излъчено някъде в петък (тъкмо за старта на предизборната кампания), но това е изцяло друга тема... [offtopic] Както и да е, наистина не ги разбирам тия хора от bTV понякога – този сезон предприемат редица отчаяни мерки с програмната си схема, само и само да са сигурни, че няма да бъдат бити от Нова в рейтингите. Малко е тъжно да се види как качеството на този канал слиза само надолу, откакто назначиха Ралф Бартолайт за главен изпълнителен директор – с някои изключения („Стани богат“, „Светът на здравето“ и т.н.) повечето им предавания в днешни дни са тотално негледаеми бози.
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|
spike
|
Сега пък следващият понеделник (23.03.) няма да има „Кой да знае?“ от 20:00 – на негово място ще е специалното студио „Избори 2026. България решава“. Щеше да е по-логично студиото да бъде излъчено някъде в петък (тъкмо за старта на предизборната кампания), но това е изцяло друга тема... [offtopic] Както и да е, наистина не ги разбирам тия хора от bTV понякога – този сезон предприемат редица отчаяни мерки с програмната си схема, само и само да са сигурни, че няма да бъдат бити от Нова в рейтингите. Малко е тъжно да се види как качеството на този канал слиза само надолу, откакто назначиха Ралф Бартолайт за главен изпълнителен директор – с някои изключения („Стани богат“, „Светът на здравето“ и т.н.) повечето им предавания в днешни дни са тотално негледаеми бози. Това с изборното студио и аз не го разбирам, че дори ще имат и специално събитие с 3D мапинг в центъра на София. Иначе поне да имаше някакъв ефект от отчаяните им мерки за спасяване на рейтинга, ама не... "Нова" пак ги бият и то с немалка разлика.  Ама в случая "ьТВ" сами са си виновни, като спират или саботират успешните си предавания с малоумни програмни решения. Още ме е яд как съсипаха "Аз обичам България", като постоянно го местеха в различни дни от седмицата, след като в петък си постигаше прилични резултати.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Сега пък следващият понеделник (23.03.) няма да има „Кой да знае?“ от 20:00 – на негово място ще е специалното студио „Избори 2026. България решава“. Щеше да е по-логично студиото да бъде излъчено някъде в петък (тъкмо за старта на предизборната кампания), но това е изцяло друга тема... [offtopic] Както и да е, наистина не ги разбирам тия хора от bTV понякога – този сезон предприемат редица отчаяни мерки с програмната си схема, само и само да са сигурни, че няма да бъдат бити от Нова в рейтингите. Малко е тъжно да се види как качеството на този канал слиза само надолу, откакто назначиха Ралф Бартолайт за главен изпълнителен директор – с някои изключения („Стани богат“, „Светът на здравето“ и т.н.) повечето им предавания в днешни дни са тотално негледаеми бози. Дори "Стани богат" вече не е нещо уау, от две години и половина е наравно със "Сделка или не".  Но да, и аз неведнъж съм писал за нелогичните им програмни решения... Типичен пример е как не спират да бутат "Ергенът", а всеки следващ сезон е по-слаб от предишния - на база рейтинг. В интерес на истината, тази пролет имат попадение с "Вяра, Надежда, Любов", много приятел сериал, но забутан в глупави слотове, изключение е само неделя вечер.
|
|
|
|
|
|
spike
|
По социалните мрежи текат сторита на участници от сезон 1 на "Трейтърс", които споделят, че в момента тече подготовката на сезон 2. Интересна есенна схема се очертава, "Трейтърс" ми беше един от фаворитите миналата година. Интересно само как ще поместят всичко в праймтайма - "Фермата", "Трейтърс", "Ергенът: Любов в рая" и "Гласът на България". 
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
По социалните мрежи текат сторита на участници от сезон 1 на "Трейтърс", които споделят, че в момента тече подготовката на сезон 2. Интересна есенна схема се очертава, "Трейтърс" ми беше един от фаворитите миналата година. Интересно само как ще поместят всичко в праймтайма - "Фермата", "Трейтърс", "Ергенът: Любов в рая" и "Гласът на България".  Аз бих подредил бъдещата програма така: Понеделник- четвъртък 20:00 Фермата 22:00 Ергенът - любов в рая 23:30 Новини Петък 20:00 Трейтърс - Игра на предатели 22:00 Ергенът - любов в рая 23:30 Новини Събота 20:00 Фермата - дуелът 22:00 Трейтърс - маските падат Неделя 20:00 Гласът на България 22:30 Филм Смятам,че петък би бил по-подходящ ден за излъчване на Трейтърс. Също така,ако Фермата действително се завърне в корените си от първите сезони,дуелите да са отново в събота!
|
|
|
|
|
|
spike
|
Аз бих подредил бъдещата програма така: Понеделник- четвъртък 20:00 Фермата 22:00 Ергенът - любов в рая 23:30 Новини Петък 20:00 Трейтърс - Игра на предатели 22:00 Ергенът - любов в рая 23:30 Новини Събота 20:00 Фермата - дуелът 22:00 Трейтърс - маските падат Неделя 20:00 Гласът на България 22:30 Филм Смятам,че петък би бил по-подходящ ден за излъчване на Трейтърс. Също така,ако Фермата действително се завърне в корените си от първите сезони,дуелите да са отново в събота!
Това не е лоша подредба, но все пак тая надежди да запазят и "Аз обичам България", въпреки че би могло да си го върнат в пролетния сезон, когато обичайно се излъчваше. Бях се объркал и че епизодите на "Ергенът: Любов в рая" са по час и половина, пък те били по 1 час. По-добре да си останат по 1 час, понеже 23:30ч. ми е твърде късно за късни новини. Коментарното студио на "Трейтърс" за мен е напълно излишно в ТВ ефира... биха могли да го трансформират в подкаст и да си върви в интернет.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Това не е лоша подредба, но все пак тая надежди да запазят и "Аз обичам България", въпреки че би могло да си го върнат в пролетния сезон, когато обичайно се излъчваше. Бях се объркал и че епизодите на "Ергенът: Любов в рая" са по час и половина, пък те били по 1 час. По-добре да си останат по 1 час, понеже 23:30ч. ми е твърде късно за късни новини. Коментарното студио на "Трейтърс" за мен е напълно излишно в ТВ ефира... биха могли да го трансформират в подкаст и да си върви в интернет. "Любов в рая" по тарифа беше един час, но на практика беше по час и половина.  Дори се случваше понякога да приключи след 23:30ч.
|
|
|
|
|
|
spike
|
"Любов в рая" по тарифа беше един час, но на практика беше по час и половина.  Дори се случваше понякога да приключи след 23:30ч. Ми, в такъв случай най-добре с "Фермата" да си поделят делничния праймтайм, като едното предаване да е от 20:00 до 21:30, а другото - от 21:30 до 23:00ч. Като цяло не мога да разбера защо определени предавания ги пишат с една продължителност, а те реално са по-дълги...
|
|
|
|
|
pesho
|
Моята кухня е номер 1 извънредно утре в 20 ч. Вяра, надежда, любов и те извънредно в четвъртък от 22,30.
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Тарифата за май месец: https://www.piero97.com/wp-content/uploads/2026/04/BMG-2026-04-15-05-May-2026-Rates-BG.pdfКато цяло няма нищо изненадващо - почти всички формати приключват в седмицата от 18 до 22 май или иначе казано - "Кой да знае?" е до 18 май, "Ергенът" - до 21 май, а "Бригада нов дом" - до 22 май. "Вяра, надежда, любов" е до 31 май, а на "Моята кухня е номер 1" не е обозначен финал, тъй че може да продължи и през юни. От 25 май в делничния праймтайм от 20:00ч. ще има повторения на "Кой да знае?", а от 21:30ч. - сериал, като не е написано кой. Малко странно, но сезонът на "Стани богат" приключва изненадващо рано - още от 1 май ще вървят повторения на предаването.
|
|
|
|
niki_punchev
Потребител
|
Малко странно, но сезонът на "Стани богат" приключва изненадващо рано - още от 1 май ще вървят повторения на предаването.
Доста странно, ако ме питате мен - от както това предаване тръгна по bTV, всеки пролетен сезон приключва някъде към края на май месец. Освен ако не планират нещо голямо за 25-годишния юбилей на шоуто тази година, не виждам логична причина този път да спират новите епизоди толкова рано 
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|