BG TV Talk
13 September 2026 07:59:56
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV - есен/зима 2026/2027 | новини и коментари

Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV - есен/зима 2026/2027 | новини и коментари  (Read 4208 times)
niki_punchev
Зяпач
**

« Reply #20 on: 26 August 2026 10:23:06 »

https://www.btv.bg/shows/glasat-na-bulgaria/novini/glasat-na-balgarija-s-udarno-nachalo-na-6-septemvri-po-btv.html
Вече е официално: Новият сезон на "Гласът" стартира на 6 септември.
Report Spam   Logged

"Страхотна логика!"
spike
Админ
Маниак

« Reply #21 on: 26 August 2026 11:46:32 »

“Игри на волята” ще има срещу стартът на “Гласът на България”. Факт е, че програмата на bTV тази есен е доста разнообразна, но на NOVA не им трябва нищо друго освен “Игрите”, за да я смачкат рейтингово. 😂
Не знам какво разнообразие видяхте в праймтайма на "ьТВ", след като разчитат само на 3 предавания - "Фермата", "Ергенът: Любов в рая" и "Гласът на България". За сравнение миналата есен в праймтайма си "ьТВ" имаха цели 7 предавания - "Кой да знае?", "Трейтърс", "Колко ми даваш?", "Аз обичам България", "България търси талант", "Стани богат: Златната лига" и "Ергенът: Любов в рая". Като жанрове пак миналата година е било по-разнообразно - 4 куиз предавания, 1 мистъри, 1 романтично и 1 за таланти, докато сега са 1 селскостопанско, 1 романтично и 1 музикално.

Факт е обаче, че праймтаймът на "Нова" е още по-постен - те ще разчитат само на 2 предавания тази есен - 1 приключенско и 1 музикално. Няма спор, че и двете са рейтингови разбивачи, ама някакси липсва разнообразие в програмата... :/
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Маниак

« Reply #22 on: 28 August 2026 11:31:11 »

Не знам какво разнообразие видяхте в праймтайма на "ьТВ", след като разчитат само на 3 предавания - "Фермата", "Ергенът: Любов в рая" и "Гласът на България". За сравнение миналата есен в праймтайма си "ьТВ" имаха цели 7 предавания - "Кой да знае?", "Трейтърс", "Колко ми даваш?", "Аз обичам България", "България търси талант", "Стани богат: Златната лига" и "Ергенът: Любов в рая". Като жанрове пак миналата година е било по-разнообразно - 4 куиз предавания, 1 мистъри, 1 романтично и 1 за таланти, докато сега са 1 селскостопанско, 1 романтично и 1 музикално.

Факт е обаче, че праймтаймът на "Нова" е още по-постен - те ще разчитат само на 2 предавания тази есен - 1 приключенско и 1 музикално. Няма спор, че и двете са рейтингови разбивачи, ама някакси липсва разнообразие в програмата... :/

Пропускаш Трейтърс - планиран е стартът малко по-късно след намаляване и на епизодите на "Фермата".

А да броиш наличието на "Кой да знае?" и "Колко ми даваш?" в праймтайма като особен успех или за надуване на бройката е тъпо - и за телевизията беше и за теб сега.
За мен тази есен сезонът им е по-силно планиран, защото имаш няколко вече утвърдени бранда/формата в ефира, за разлика от миналата година - и "Фермата", и "Ергенът: Любов в рая", и "Трейтърс", и "Гласът на България" са се доказали като успешни през годините, за разлика от голяма част от продукциите миналата есен. Какъв вече ще е успехът им сега... предстои да видим Smiley
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #23 on: 28 August 2026 11:52:06 »

Пропускаш Трейтърс - планиран е стартът малко по-късно след намаляване и на епизодите на "Фермата".

А да броиш наличието на "Кой да знае?" и "Колко ми даваш?" в праймтайма като особен успех или за надуване на бройката е тъпо - и за телевизията беше и за теб сега.
За мен тази есен сезонът им е по-силно планиран, защото имаш няколко вече утвърдени бранда/формата в ефира, за разлика от миналата година - и "Фермата", и "Ергенът: Любов в рая", и "Трейтърс", и "Гласът на България" са се доказали като успешни през годините, за разлика от голяма част от продукциите миналата есен. Какъв вече ще е успехът им сега... предстои да видим Smiley
Това, че "Кой да знае?" и "Колко ми даваш?" са тъпи предавания и мястото им не е в праймтайма на активен сезон е едно на ръка, ама е факт, че миналата есен "ьТВ" заложи на тях, тъй че няма как да ги пропусна в общата бройка на продукциите. То беше очевадно, че миналата есен праймтаймът им беше скалъпен от всякакви рейтингови провали заради провалената тогавашна реализация на "Фермата", но е факт, че в крайна сметка имаше повече и по-разнообразни като жанрове предавания.

За "Трейтърс" ще видим... не съм видял дори да го тийзват по телевизията, тъй че според мен ще бъде през пролетта. То впрочем и това предаване имаше съвсем посредствени рейтинги миналата есен, макар и да беше едно от най-интересните поне за мен.

Ще видим и как ще се представи "Фермата" - да, утвърден бранд, но последните им няколко сезона не бяха никак успешни.
Report Spam   Logged

niki_punchev
Зяпач
**

« Reply #24 on: 28 August 2026 16:36:09 »

Новини от последните часове:
- Новият сезон на „Стани богат“ - онзи, където непрекъснато го рекламират като "специален" по случай 25 години от старта на предаването в България - тръгва на 7 септември, като епизодите ще се излъчват в обичайната схема (всеки делник в 18:00). Да припомня само, че в тези юбилейни епизоди участниците определят дали да играят по "класическите" или "съвременните" правила на играта.
- Тази събота, пък, веднага след централните новини ще има специално студио „Футболни таланти“, където "зрителите ще видят успешни примери за реализирали се деца и младежи в професионалния спорт в България и чужбина". Ясно е, че това студио е свързано с новото предаване за футболните проби, дето обявиха преди дни.
Report Spam   Logged

"Страхотна логика!"
mickeymouse
Говорител

« Reply #25 on: 29 August 2026 20:11:45 »

bTV пуснаха премиерно “Фермата” преди минути!
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак

Администратор

« Reply #26 on: 29 August 2026 20:32:40 »

Тая година изтрепаха рибата с това надцакване тип “ти го пускаш по-рано, аз пък го пускам още по рано” 😂. Догодина очаквам сезона да почне още от средата на август.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #27 on: 29 August 2026 20:48:40 »

Тая година изтрепаха рибата с това надцакване тип “ти го пускаш по-рано, аз пък го пускам още по рано” 😂. Догодина очаквам сезона да почне още от средата на август.

Абсолютно, да не говорим, че е безсмислено есенния сезон да започва края на август, а има хора, които още са на море. Около 15 септември си беше златната среда, да не говорим, че колкото по-рано започне сезона, толкова по-рано ще приключи...
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #28 on: 29 August 2026 21:54:35 »

Малеее бТВ-то избиха рибата 🤣. Сега се прибирам и гледам върви Фермата. Досега помня,че миналия пролетен сезон бяха направили така с "Ергенът" ,когато в петък вечерта обявиха,че новият сезон стартира "извънредно" в неделя. Но сега без никаква заявка,директно го пускат на момента! Якооооо ги е шубеее ама ЯКОО.  Даже гледам,че и утре ще има епизод 🫣🤣
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #29 on: 29 August 2026 21:58:47 »

Малеее бТВ-то избиха рибата 🤣. Сега се прибирам и гледам върви Фермата. Досега помня,че миналия пролетен сезон бяха направили така с "Ергенът" ,когато в петък вечерта обявиха,че новият сезон стартира "извънредно" в неделя. Но сега без никаква заявка,директно го пускат на момента! Якооооо ги е шубеее ама ЯКОО.  Даже гледам,че и утре ще има епизод 🫣🤣

Дори го излъчват на live във Фейсбук, за който няма телевизия 😂 Наистина яко ги е шубе 😂
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #30 on: 29 August 2026 22:10:32 »

Дори го излъчват на live във Фейсбук, за който няма телевизия 😂 Наистина яко ги е шубе 😂
хаххахаххахахахха ма верноооооо 🤣🤣🤣 И на двете фейсбук страници /Фермата и бТВ/ ги излъчват 😆 ПАДАМ
Междудругото чета коментари и няма нито един положителен... Даже хората са си гледали "Черешката" 😆 Ще са интересни рейтингите,като излезнат.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #31 on: 29 August 2026 22:26:18 »

хаххахаххахахахха ма верноооооо 🤣🤣🤣 И на двете фейсбук страници /Фермата и бТВ/ ги излъчват 😆 ПАДАМ
Междудругото чета коментари и няма нито един положителен... Даже хората са си гледали "Черешката" 😆 Ще са интересни рейтингите,като излезнат.

Виж коментарите в Инстаграм 🤣 от 7 коментара - 1 положителен, 2 в полза на Нова, 3 се чудят защо пускат предаването днес, а са рекламирали, че ще бъде на 31ви и 1 негативен 😂
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #32 on: 29 August 2026 22:47:06 »

Виж коментарите в Инстаграм 🤣 от 7 коментара - 1 положителен, 2 в полза на Нова, 3 се чудят защо пускат предаването днес, а са рекламирали, че ще бъде на 31ви и 1 негативен 😂
Същото нещо е и във фейсбук,но там са двойно повече,да не говорим и за разни други групи,свързани с Фермата,направо гъмжат коментари на същия принцип. 🤣
Report Spam   Logged
pesho
Говорител

« Reply #33 on: 29 August 2026 23:28:55 »

Коментарите не са толкова зле. Някои казват, че без Иван и Андрей няма да дадат шанс. Други се чудят, защо днес са започнали.
Но е интересно, спрямо последните два сезона, които бяха копие на игрите. За сега е добре, но после ще видим. А стана 23,30 и тепърва приключват.
Николай Николов и Апостол Пенчев са продуценти.
За Преди обед има напуснали лица. И там ще има промени. За сега Гала ще даде цяла седмица преднина.
Report Spam   Logged
mickeymouse
Говорител

« Reply #34 on: 29 August 2026 23:57:22 »

Коментарите не са толкова зле. Някои казват, че без Иван и Андрей няма да дадат шанс. Други се чудят, защо днес са започнали.
Но е интересно, спрямо последните два сезона, които бяха копие на игрите. За сега е добре, но после ще видим. А стана 23,30 и тепърва приключват.
Николай Николов и Апостол Пенчев са продуценти.
За Преди обед има напуснали лица. И там ще има промени. За сега Гала ще даде цяла седмица преднина.

Николай Николов и Николай Пенчев са продуценти 😃
Report Spam   Logged
mariokrushkin
Говорител

« Reply #35 on: 30 August 2026 09:55:30 »

Изненадите продължават,макар че аз го очаквах!
Ергенът: Любов в рая стартира още тази вечер от 22:00 часа, веднага след 2-рия епизод на Фермата! Източник: сутрешният блок на бТВ. Също така казаха,че който е пропуснал вчерашния старт на Фермата/очевидно доста хора/ще го повторят днес от 12:30 по БТВ,А от 16 часа по БТВ ЕКШЪН. Абсолютно сами си се закопаха по този начин,но явно целта им е била,наистина да изненадат конкуренцията,за да няма как да преместят Игрите.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #36 on: 30 August 2026 15:52:57 »

Егати отчаяните ходове правят "ьТВ"... 😂 Първо пускат пилотен епизод на една от ключовите си продукции извънредно 2 дни по-рано без никаква реклама, а сега го повтарят 2 пъти по "ьТВ" и "ьТВ Екшън"... 😂 И това само и само за да бият по рейтинги поне в първата вечер, ама май сами си се закопаха. 🫤
Report Spam   Logged

niki_punchev
Зяпач
**

« Reply #37 on: 30 August 2026 17:15:29 »

Егати отчаяните ходове правят "ьТВ"... 😂 Първо пускат пилотен епизод на една от ключовите си продукции извънредно 2 дни по-рано без никаква реклама, а сега го повтарят 2 пъти по "ьТВ" и "ьТВ Екшън"... 😂 И това само и само за да бият по рейтинги поне в първата вечер, ама май сами си се закопаха. 🫤
Цялата тази случка само ми потвърждава, че тоя жалък некадърник Бартолейт само затъва bTV със смотани предавания и глупави програмни решения като това, което сега стана с "Фермата", и колкото по-скоро го махнат като главен изпълнителен директор, толкова по-добре. Съжалявам, ама някой трябва да го каже Lips Sealed
Report Spam   Logged

"Страхотна логика!"
mickeymouse
Говорител

« Reply #38 on: 30 August 2026 17:32:09 »

Цялата тази случка само ми потвърждава, че тоя жалък некадърник Бартолейт само затъва bTV със смотани предавания и глупави програмни решения като това, което сега стана с "Фермата", и колкото по-скоро го махнат като главен изпълнителен директор, толкова по-добре. Съжалявам, ама някой трябва да го каже Lips Sealed

Така е, обаче, скоро попаднах на тази статия: https://forbesbulgaria.com/2026/07/23/doverieto-valutata-na-uspeha/ Представят Велимира Петрова, която години наред беше Директор "Продажби" в NBG, а от 2023 застана на същата позиция в BMG, като изпълнителен директор на BMG плюс Директор "Продажби". В сайта им, обаче, промяна няма.
Report Spam   Logged
TopCat
Маниак

« Reply #39 on: 30 August 2026 18:57:08 »

bTV няма ли да се похвалят с невероятните резултати, които са постигнали снощи, след като предприеха този така гениален ход?
Report Spam   Logged

Hater by Design.
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: