|
|
|
|
|
spike
|
“Игри на волята” ще има срещу стартът на “Гласът на България”. Факт е, че програмата на bTV тази есен е доста разнообразна, но на NOVA не им трябва нищо друго освен “Игрите”, за да я смачкат рейтингово. 😂
Не знам какво разнообразие видяхте в праймтайма на "ьТВ", след като разчитат само на 3 предавания - "Фермата", "Ергенът: Любов в рая" и "Гласът на България". За сравнение миналата есен в праймтайма си "ьТВ" имаха цели 7 предавания - "Кой да знае?", "Трейтърс", "Колко ми даваш?", "Аз обичам България", "България търси талант", "Стани богат: Златната лига" и "Ергенът: Любов в рая". Като жанрове пак миналата година е било по-разнообразно - 4 куиз предавания, 1 мистъри, 1 романтично и 1 за таланти, докато сега са 1 селскостопанско, 1 романтично и 1 музикално. Факт е обаче, че праймтаймът на "Нова" е още по-постен - те ще разчитат само на 2 предавания тази есен - 1 приключенско и 1 музикално. Няма спор, че и двете са рейтингови разбивачи, ама някакси липсва разнообразие в програмата... :/
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Не знам какво разнообразие видяхте в праймтайма на "ьТВ", след като разчитат само на 3 предавания - "Фермата", "Ергенът: Любов в рая" и "Гласът на България". За сравнение миналата есен в праймтайма си "ьТВ" имаха цели 7 предавания - "Кой да знае?", "Трейтърс", "Колко ми даваш?", "Аз обичам България", "България търси талант", "Стани богат: Златната лига" и "Ергенът: Любов в рая". Като жанрове пак миналата година е било по-разнообразно - 4 куиз предавания, 1 мистъри, 1 романтично и 1 за таланти, докато сега са 1 селскостопанско, 1 романтично и 1 музикално.
Факт е обаче, че праймтаймът на "Нова" е още по-постен - те ще разчитат само на 2 предавания тази есен - 1 приключенско и 1 музикално. Няма спор, че и двете са рейтингови разбивачи, ама някакси липсва разнообразие в програмата... :/
Пропускаш Трейтърс - планиран е стартът малко по-късно след намаляване и на епизодите на "Фермата". А да броиш наличието на "Кой да знае?" и "Колко ми даваш?" в праймтайма като особен успех или за надуване на бройката е тъпо - и за телевизията беше и за теб сега. За мен тази есен сезонът им е по-силно планиран, защото имаш няколко вече утвърдени бранда/формата в ефира, за разлика от миналата година - и "Фермата", и "Ергенът: Любов в рая", и "Трейтърс", и "Гласът на България" са се доказали като успешни през годините, за разлика от голяма част от продукциите миналата есен. Какъв вече ще е успехът им сега... предстои да видим
|
|
|
|
|
spike
|
Пропускаш Трейтърс - планиран е стартът малко по-късно след намаляване и на епизодите на "Фермата". А да броиш наличието на "Кой да знае?" и "Колко ми даваш?" в праймтайма като особен успех или за надуване на бройката е тъпо - и за телевизията беше и за теб сега. За мен тази есен сезонът им е по-силно планиран, защото имаш няколко вече утвърдени бранда/формата в ефира, за разлика от миналата година - и "Фермата", и "Ергенът: Любов в рая", и "Трейтърс", и "Гласът на България" са се доказали като успешни през годините, за разлика от голяма част от продукциите миналата есен. Какъв вече ще е успехът им сега... предстои да видим Това, че "Кой да знае?" и "Колко ми даваш?" са тъпи предавания и мястото им не е в праймтайма на активен сезон е едно на ръка, ама е факт, че миналата есен "ьТВ" заложи на тях, тъй че няма как да ги пропусна в общата бройка на продукциите. То беше очевадно, че миналата есен праймтаймът им беше скалъпен от всякакви рейтингови провали заради провалената тогавашна реализация на "Фермата", но е факт, че в крайна сметка имаше повече и по-разнообразни като жанрове предавания. За "Трейтърс" ще видим... не съм видял дори да го тийзват по телевизията, тъй че според мен ще бъде през пролетта. То впрочем и това предаване имаше съвсем посредствени рейтинги миналата есен, макар и да беше едно от най-интересните поне за мен. Ще видим и как ще се представи "Фермата" - да, утвърден бранд, но последните им няколко сезона не бяха никак успешни.
|
|
|
|
|
niki_punchev
|
Новини от последните часове: - Новият сезон на „Стани богат“ - онзи, където непрекъснато го рекламират като "специален" по случай 25 години от старта на предаването в България - тръгва на 7 септември, като епизодите ще се излъчват в обичайната схема (всеки делник в 18:00). Да припомня само, че в тези юбилейни епизоди участниците определят дали да играят по "класическите" или "съвременните" правила на играта. - Тази събота, пък, веднага след централните новини ще има специално студио „Футболни таланти“, където "зрителите ще видят успешни примери за реализирали се деца и младежи в професионалния спорт в България и чужбина". Ясно е, че това студио е свързано с новото предаване за футболните проби, дето обявиха преди дни.
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|
mickeymouse
|
bTV пуснаха премиерно “Фермата” преди минути!
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Тая година изтрепаха рибата с това надцакване тип “ти го пускаш по-рано, аз пък го пускам още по рано” 😂. Догодина очаквам сезона да почне още от средата на август.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Тая година изтрепаха рибата с това надцакване тип “ти го пускаш по-рано, аз пък го пускам още по рано” 😂. Догодина очаквам сезона да почне още от средата на август.
Абсолютно, да не говорим, че е безсмислено есенния сезон да започва края на август, а има хора, които още са на море. Около 15 септември си беше златната среда, да не говорим, че колкото по-рано започне сезона, толкова по-рано ще приключи...
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Малеее бТВ-то избиха рибата 🤣. Сега се прибирам и гледам върви Фермата. Досега помня,че миналия пролетен сезон бяха направили така с "Ергенът" ,когато в петък вечерта обявиха,че новият сезон стартира "извънредно" в неделя. Но сега без никаква заявка,директно го пускат на момента! Якооооо ги е шубеее ама ЯКОО. Даже гледам,че и утре ще има епизод 🫣🤣
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Малеее бТВ-то избиха рибата 🤣. Сега се прибирам и гледам върви Фермата. Досега помня,че миналия пролетен сезон бяха направили така с "Ергенът" ,когато в петък вечерта обявиха,че новият сезон стартира "извънредно" в неделя. Но сега без никаква заявка,директно го пускат на момента! Якооооо ги е шубеее ама ЯКОО. Даже гледам,че и утре ще има епизод 🫣🤣
Дори го излъчват на live във Фейсбук, за който няма телевизия 😂 Наистина яко ги е шубе 😂
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Дори го излъчват на live във Фейсбук, за който няма телевизия 😂 Наистина яко ги е шубе 😂
хаххахаххахахахха ма верноооооо 🤣🤣🤣 И на двете фейсбук страници /Фермата и бТВ/ ги излъчват 😆 ПАДАМ Междудругото чета коментари и няма нито един положителен... Даже хората са си гледали "Черешката" 😆 Ще са интересни рейтингите,като излезнат.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
хаххахаххахахахха ма верноооооо 🤣🤣🤣 И на двете фейсбук страници /Фермата и бТВ/ ги излъчват 😆 ПАДАМ Междудругото чета коментари и няма нито един положителен... Даже хората са си гледали "Черешката" 😆 Ще са интересни рейтингите,като излезнат.
Виж коментарите в Инстаграм 🤣 от 7 коментара - 1 положителен, 2 в полза на Нова, 3 се чудят защо пускат предаването днес, а са рекламирали, че ще бъде на 31ви и 1 негативен 😂
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Виж коментарите в Инстаграм 🤣 от 7 коментара - 1 положителен, 2 в полза на Нова, 3 се чудят защо пускат предаването днес, а са рекламирали, че ще бъде на 31ви и 1 негативен 😂 Същото нещо е и във фейсбук,но там са двойно повече,да не говорим и за разни други групи,свързани с Фермата,направо гъмжат коментари на същия принцип. 🤣
|
|
|
|
|
|
pesho
|
Коментарите не са толкова зле. Някои казват, че без Иван и Андрей няма да дадат шанс. Други се чудят, защо днес са започнали. Но е интересно, спрямо последните два сезона, които бяха копие на игрите. За сега е добре, но после ще видим. А стана 23,30 и тепърва приключват. Николай Николов и Апостол Пенчев са продуценти. За Преди обед има напуснали лица. И там ще има промени. За сега Гала ще даде цяла седмица преднина.
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Коментарите не са толкова зле. Някои казват, че без Иван и Андрей няма да дадат шанс. Други се чудят, защо днес са започнали. Но е интересно, спрямо последните два сезона, които бяха копие на игрите. За сега е добре, но после ще видим. А стана 23,30 и тепърва приключват. Николай Николов и Апостол Пенчев са продуценти. За Преди обед има напуснали лица. И там ще има промени. За сега Гала ще даде цяла седмица преднина.
Николай Николов и Николай Пенчев са продуценти 😃
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Изненадите продължават,макар че аз го очаквах! Ергенът: Любов в рая стартира още тази вечер от 22:00 часа, веднага след 2-рия епизод на Фермата! Източник: сутрешният блок на бТВ. Също така казаха,че който е пропуснал вчерашния старт на Фермата/очевидно доста хора/ще го повторят днес от 12:30 по БТВ,А от 16 часа по БТВ ЕКШЪН. Абсолютно сами си се закопаха по този начин,но явно целта им е била,наистина да изненадат конкуренцията,за да няма как да преместят Игрите.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Егати отчаяните ходове правят "ьТВ"... 😂 Първо пускат пилотен епизод на една от ключовите си продукции извънредно 2 дни по-рано без никаква реклама, а сега го повтарят 2 пъти по "ьТВ" и "ьТВ Екшън"... 😂 И това само и само за да бият по рейтинги поне в първата вечер, ама май сами си се закопаха. 🫤
|
|
|
|
|
niki_punchev
|
Егати отчаяните ходове правят "ьТВ"... 😂 Първо пускат пилотен епизод на една от ключовите си продукции извънредно 2 дни по-рано без никаква реклама, а сега го повтарят 2 пъти по "ьТВ" и "ьТВ Екшън"... 😂 И това само и само за да бият по рейтинги поне в първата вечер, ама май сами си се закопаха. 🫤
Цялата тази случка само ми потвърждава, че тоя жалък некадърник Бартолейт само затъва bTV със смотани предавания и глупави програмни решения като това, което сега стана с "Фермата", и колкото по-скоро го махнат като главен изпълнителен директор, толкова по-добре. Съжалявам, ама някой трябва да го каже 
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|
mickeymouse
|
Цялата тази случка само ми потвърждава, че тоя жалък некадърник Бартолейт само затъва bTV със смотани предавания и глупави програмни решения като това, което сега стана с "Фермата", и колкото по-скоро го махнат като главен изпълнителен директор, толкова по-добре. Съжалявам, ама някой трябва да го каже  Така е, обаче, скоро попаднах на тази статия: https://forbesbulgaria.com/2026/07/23/doverieto-valutata-na-uspeha/ Представят Велимира Петрова, която години наред беше Директор "Продажби" в NBG, а от 2023 застана на същата позиция в BMG, като изпълнителен директор на BMG плюс Директор "Продажби". В сайта им, обаче, промяна няма.
|
|
|
|
|
|
TopCat
|
bTV няма ли да се похвалят с невероятните резултати, които са постигнали снощи, след като предприеха този така гениален ход?
|
Hater by Design.
|
|
|
|