|
pesho
|
Казаха, че са добри. Но и тази вечер започнаха към 19.50 ч.
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikola
|
Бтв тази година са страхливци
|
|
|
|
|
|
TopCat
|
Казаха, че са добри. Но и тази вечер започнаха към 19.50 ч.
Колко пък да са добри, след като не са спечелили слота си срещу Черешката на тортата?
|
Hater by Design.
|
|
|
|
|
123
Потребител
|
Бтв тази година са страхливци
Важно им е да са №1
|
|
|
|
|
|
spike
|
Има промяна в програмата заради експресното изтегляне на старта на "Фермата" и "Ергенът: Любов в рая". 😄 Двете предавания няма да ги има днес и утре, като вместо тях ще се излъчват филми. От понеделник вече си влизат в обичайната схема на излъчване.
|
|
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Двата премиерни епизода сумарно,пак не могат да достигнат премиерата на Игри на волята! Което е показателно за тотален успех за Нова!
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Двата премиерни епизода сумарно,пак не могат да достигнат премиерата на Игри на волята! Което е показателно за тотален успех за Нова!
Абсолютно! Единственото тъпо е, че не може да се види конкретно на 29 август какви са били резултатите на Фермата и Черешката на тортата, защото това са средноседмични рейтинги... Но и това е доста показателно. Другото, което ми направи впечатление, че това лято Кой да знае не можа да направи старите резултати. Нищо, че от 7 август се въртяха повторения на Черешката срещу повторения на Кой да знае. 
|
|
|
|
|
|
spike
|
Абсолютно! Единственото тъпо е, че не може да се види конкретно на 29 август какви са били резултатите на Фермата и Черешката на тортата, защото това са средноседмични рейтинги... Но и това е доста показателно. Другото, което ми направи впечатление, че това лято Кой да знае не можа да направи старите резултати. Нищо, че от 7 август се въртяха повторения на Черешката срещу повторения на Кой да знае.  Ми, щом "ьТВ" не са се похвалили, е ясно какъв е бил резултатът на 29 август...  Само дето прецакаха сезона и го издърпаха толкоз рано. Така финалите на предаванията ще се паднат в края на ноември... :/ Иначе в "Кой да знае?" задват изключително идиотски въпроси, тъй че нормално интересът към него да спадне. Добре че са сложили актьори за водещ и капитани, та да развеселяват обстановката, иначе сега гледам, че ще въртят повторения на предаването в събота от 18:00 до 19:00ч. То трябва да са някакви доста стари епизоди, щом са по 1 час.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ми, щом "ьТВ" не са се похвалили, е ясно какъв е бил резултатът на 29 август...  Само дето прецакаха сезона и го издърпаха толкоз рано. Така финалите на предаванията ще се паднат в края на ноември... :/ Иначе в "Кой да знае?" задват изключително идиотски въпроси, тъй че нормално интересът към него да спадне. Добре че са сложили актьори за водещ и капитани, та да развеселяват обстановката, иначе сега гледам, че ще въртят повторения на предаването в събота от 18:00 до 19:00ч. То трябва да са някакви доста стари епизоди, щом са по 1 час. Да, аз също писах за ранното приключване... Точно когато хората започнат да прекарват най-много вкъщи, точно тогава отново ще се мине на "Кой да знае?" и "Черешката на тортата".  С "Кой да знае?" има и друг проблем според мен. От предаване за между сезоните, те започнаха да го вкарват и в активните сезони. По едно време имах чувството, че няма край.  Според мен прибързано го изцедиха... Между другото, въртят повторения на "Фермата" по bTV Story всеки ден от 10 до 12.
|
|
|
|
|
|