|
mariokrushkin
|
Американският сериал има 22 епизода, а тази вечер ще излъчат 15ти. По този начин се пада да приключи на 9 септември (сряда), като не броя 31 август и 7 септември, защото са понеделници и епизодите на “Игрите” са дълги.
Другият вариант е наистина да го спрат преждевременно.
Ексклузивно: на 22 септември от 20:00 до 23:00 по NOVA ще се излъчи “Гунди: Легенда на любовта”. На 21 септември от 20:00 до 23:00 ще има друг филм, но не е упоменато кой е.
Еййй не може да бъде! Най-сетне ще излъчат,след 1 година рекламиране и заявки - Гунди,Алелуя! А откъде тази информация? Да не е минала реклама или някъде са го обявили?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Американският сериал има 22 епизода, а тази вечер ще излъчат 15ти. По този начин се пада да приключи на 9 септември (сряда), като не броя 31 август и 7 септември, защото са понеделници и епизодите на “Игрите” са дълги.
Другият вариант е наистина да го спрат преждевременно.
Ексклузивно: на 22 септември от 20:00 до 23:00 по NOVA ще се излъчи “Гунди: Легенда на любовта”. На 21 септември от 20:00 до 23:00 ще има друг филм, но не е упоменато кой е.
Ъъъ... доста странно, че няма да има "Игри на волята" на 21 и 22 септември... По този начин се нарушава механиката на играта, защото тези дни се падат понеделник и вторник, а особено понеделникът е ключов ден за "Игри на волята" - тогава е териториалната битка. Гледам обаче, че пък на 23 септември (сряда) епизодът на "Игрите" ще е 3 часа, та явно въпросната седмица ще има някакъв променен регламент. Иначе актуализираната тарифа пак не отговаря на програмата поне в първата седмица на септември. В тарифата американският сериал въобще не присъства, а по програма си го има. И като гледам, май в крайна сметка няма да му излъчат последните 2 епизода, защото те се падат на 8 и 9 септември (вторник и сряда) и едва ли има с какво да запълнят дупката на 10 и 11 септември (четвъртък и петък) или пък може още от 10 септември епизодите на "Игри на волята" реално да станат по 2 часа и половина.
|
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Вече в програмата за 6-ти септември са обявили,че от 20:00 часа ще бъде - Игри на волята: България „LactoFlor - Битка на звездите” и ще бъде 3 часа. Явно преди да започне Пееш или лъжеш,битките на звездите ще бъдат в неделя.
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Изглежда да е лого на нова кампания която ще стартират от есента. 
|
|
|
|
|
|
spike
|
Вече в програмата за 6-ти септември са обявили,че от 20:00 часа ще бъде - Игри на волята: България „LactoFlor - Битка на звездите” и ще бъде 3 часа. Явно преди да започне Пееш или лъжеш,битките на звездите ще бъдат в неделя.
То след като стартът на предаването е в неделя, а не в събота, както обикновено, явно през цялата първа седмица регламентът ще е по-различен. За 13 септември обаче е предвиден филм в праймтайма, поне така пише в тарифата, но няма да се учудя пак да накълцат епизодите на "Игри на волята", за да има и в неделя епизод. Иначе хубаво, че тези шампиоснки битки ще са по 3 часа, а не по 1, както беше първоначално заложено.
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Програмата за другата седмица в EON в ъпдейтната, та от вторник до петък “Игри на волята” ще бъде от 20:00 до 22:30, както е по тарифа, а американският сериал не присъства в програмата.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Програмата за другата седмица в EON в ъпдейтната, та от вторник до петък “Игри на волята” ще бъде от 20:00 до 22:30, както е по тарифа, а американският сериал не присъства в програмата.
В сайта на "Нова" обаче програмата не е променяна и американския сериал си го пише. Ще видим как ще е в крайна сметка. Надявам се "Нова" да не прибегнат до такива отчаяни ходове като "ьТВ" и да си променят програмата буквално в последните секунди... Те нямат и нужда от такива ходове, защото "Игри на волята" си е безспорен първенец всяка есен.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
"Сделка или не" ще бъде с нов водещ, но по тийза в социалните мрежи нямам никакви предположения. 
|
|
|
|
|
|
spike
|
"Сделка или не" ще бъде с нов водещ, но по тийза в социалните мрежи нямам никакви предположения.  И аз нямам предположения, само се вижда, че новият водещ е с къса коса и брада:
Иначе Ненчо явно ще води някое ново предаване по "Нова", след като в прощалния му пост доста се натъртва на думата "Нова".  Аз лично мисля, че с Ралица Паскалева ще поемат "Женени от пръв поглед", ама ще видим...
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Честно да ти кажа, и аз точно това си помислих за Ненчо и Ралица 😄 А и ще си отиват като тандем
|
|
|
|
|
|
niki_punchev
|
Новият водещ на "Сделка или не" ще бъде обявен утре.
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|
spike
|
Едно от предположенията в коментарите беше Павел Владимиров и честно казано съм доста склонен да мисля, че той ще е водещ или поне силуетът в тийзърите доста прилича на него.
|
|
|
|
|
Ivaylo15
|
На мен пък ми прилича на Владимир Зомбори, но утре ще разберем де.
|
|
|
|
|
|
niki_punchev
|
Колегата spike правилно позна - Павел Владимиров е новият водещ на "Сделка или не".
|
"Страхотна логика!"
|
|
|
|
spike
|
На мен пък ми прилича на Владимир Зомбори, но утре ще разберем де.
Владо Зомбори е твърде зает покрай актьорството. Павел Владимиров според мен е добър избор. Той впрочем нямаше ли някаква рубрика в БНТ? Дори не съм разбрал кога се е махнал от там...
|
|
|
|
|
|
|