BG TV Talk
26 October 2020 06:21:37
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Vivacom | новини и коментари

Pages: 1 ... 6 7 [8]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vivacom | новини и коментари  (Read 23460 times)
evgata
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 364


« Reply #140 on: 16 March 2020 18:59:34 »

VIVACOM също се присъединява към усилията за ограничаване разпространението на коронавируса като предоставя различни безплатни бонуси за своите клиенти, които през следващите дни ще трябва да прекарат повече време у дома. Още от 16 март потребителите могат да вземат 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост през приложението My VIVACOM. Предложението е валидно за всички клиенти на абонаментни и предплатени мобилни услуги.
От 20 март в продължение на един месец до 20 април компанията ще подарява и допълнителни пакети с още по 2 000 МВ, които са валидни за използване всеки уикенд на конкретната седмица. Te също могат да се заявят в My VIVACOM.
Всеки, който плати месечната си фактура през My VIVACOM или презареди предплатена карта ще получи и допълнителен пакет от 2 000 MB на максимална скорост, който може да използва или да подари на близки и приятели. Бонусът ще е активен от 17 март.
В условията на ограничаване на социалните контакти и повече време, прекарано вкъщи, всички потребители на интерактивна телевизия от VIVACOM ще получат възможност да гледат безплатно разнообразно телевизионно съдържание през услугата VIVACOM Видеотека.
Филмовият пакет MAXI включва заглавия в различни жанрове за малки и големи, а децата ще могат да учат английски език с любимите си герои на Disney чрез поредицата Disney English. Те ще могат и да гледат любимото си съдържание от Nickelodeon On Demand и Disney On Demand. За потребителите ще са достъпни още и каналите Discovery, TLC, Investigation Discovery и Discovery Science чрез услугата Discovery On Demand.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 6 7 [8]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy