|
|
hater
|
Абе добре са тия.. бтв-тата в хд, нова в хд, канал 3 в хд  Само Евроком не видях с кво качество е.
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
|
evgata
|
VIVACOM също се присъединява към усилията за ограничаване разпространението на коронавируса като предоставя различни безплатни бонуси за своите клиенти, които през следващите дни ще трябва да прекарат повече време у дома. Още от 16 март потребителите могат да вземат 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост през приложението My VIVACOM. Предложението е валидно за всички клиенти на абонаментни и предплатени мобилни услуги. От 20 март в продължение на един месец до 20 април компанията ще подарява и допълнителни пакети с още по 2 000 МВ, които са валидни за използване всеки уикенд на конкретната седмица. Te също могат да се заявят в My VIVACOM. Всеки, който плати месечната си фактура през My VIVACOM или презареди предплатена карта ще получи и допълнителен пакет от 2 000 MB на максимална скорост, който може да използва или да подари на близки и приятели. Бонусът ще е активен от 17 март. В условията на ограничаване на социалните контакти и повече време, прекарано вкъщи, всички потребители на интерактивна телевизия от VIVACOM ще получат възможност да гледат безплатно разнообразно телевизионно съдържание през услугата VIVACOM Видеотека. Филмовият пакет MAXI включва заглавия в различни жанрове за малки и големи, а децата ще могат да учат английски език с любимите си герои на Disney чрез поредицата Disney English. Те ще могат и да гледат любимото си съдържание от Nickelodeon On Demand и Disney On Demand. За потребителите ще са достъпни още и каналите Discovery, TLC, Investigation Discovery и Discovery Science чрез услугата Discovery On Demand.
|
|
|
|
|
hater
|
Какъв е тоя канал VOYO CINEMA? 
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
maxx
Потребител
|
Излъчва се като канал в платформата на Voyo. Преди време бяха няколко такива канала.
|
|
|
|
|
|
studentmercedes454
Потребител
|
В програмата на Виваком Арена пише,че сутрин канала излъчва детски филми като:Рицарят Ръждивко,Ой,къде изчезна Ной,Снежната кралица и тн.Спортни събития излъчва ли?Или скоро не е излъчвал
|
|
|
|
spike
|
В програмата на Виваком Арена пише,че сутрин канала излъчва детски филми като:Рицарят Ръждивко,Ой,къде изчезна Ной,Снежната кралица и тн.Спортни събития излъчва ли?Или скоро не е излъчвал
"Виваком Арена" е филмов канал още от самото си начало. Не знам да са излъчвали някакви спортни събития или да има такива намерения.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
"Виваком Арена" е филмов канал още от самото си начало. Не знам да са излъчвали някакви спортни събития или да има такива намерения.
Преди години излъчваха ATP сериите заедно със TV+. Та дори имаха споразумение с Розенфелд и Ко TV+ да се изкъчва и в пакетите на Виваком. Но по незнайни за мен причини прекратиха отношенията си с Виваком през 2019
|
|
|
|
spike
|
Преди години излъчваха ATP сериите заедно със TV+. Та дори имаха споразумение с Розенфелд и Ко TV+ да се изкъчва и в пакетите на Виваком. Но по незнайни за мен причини прекратиха отношенията си с Виваком през 2019
Доколкото знам, това споразумение беше заради Испанското първенство, защото нали правата ги купиха едновременно "Булсатком", "Виваком" и "А1", само че "Виваком" уж нямат ресурс да излъчват мачове по собствения си канал "Виваком Арена" и затова бяха сключили договор да излъчват TV+. Сега гледам, че предлагат пакета MAX Sport, по който също излъчват испански мачове, та явно са преценили, че TV+ не им трябва повече. Иначе нямах представа, че преди години са излъчвали тенис по "Виваком Арена", а и тук се появява въпросът как тогава са могли да излъчват спортни събития по собствения си канал, а сега не могат...
|
|
|
|
The TV Boy
|
Виваком Арена излъчваха тенис в първите към 2 години след като тръгна. Ползваха коментаторите и студиото на Евроспорт България, после спряха защото се отказаха да купуват спортни събития. ТВ+ и Ф+ се появиха при Виваком на база съдебно споразумение, защото тогава те съдиха Булсатком че реално те не се водят собственик на Розенфелд/БГ Сат, а не ги пускат при други оператори. Като уредиха правата за испанското ги махнаха, просто защото нямаха нужда от тях повече.
|
|
|
|
Robimir
|
VIVACOM придобива NET1 и ComNet Sofia
VIVACOM обяви, че ще разшири позициите си на доставчик на фиксиран интернет и телевизия чрез придобиване на 100% от капитала на NET1 и ComNet Sofia. Компанията посочва, че покупката е част от стратегията й да предоставя пакетни услуги. Сделката подлежи на одобрение от страна на регулаторните органи, а финализирането й се очаква по-късно през годината.
NET1 е сред водещите локални оператори на територията на град София с 13-годишен опит в предоставянето на интернет и телевизия за домашни потребители, както и в разработването на интегрирани телеком решения за бизнес клиенти. Comnet Sofia е доставчик на интернет и телевизия от ново поколение със собствена оптична мрежа от типа Fiber-to-The-Building (FTTB).
|
|
|
|
TopCat
|
Оффф, аман вече. Net 1 тъкмо вкараха хубава интерактивна телевизия на добри цени, сега тези Вивакомци ще прецакат постата, точно както едно време Мтел направиха с Мегалан..... Да не говорим, че интернета на Виваком е под всякаква критика.....
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Оффф, аман вече. Net 1 тъкмо вкараха хубава интерактивна телевизия на добри цени, сега тези Вивакомци ще прецакат постата, точно както едно време Мтел направиха с Мегалан.....
Да не говорим, че интернета на Виваком е под всякаква критика.....
Същото мнение споделям и аз. Според мен Net 1 беше най-добрият оператор досега като съотношение цена-качество. Сега ще го съсипят, точно както "Мтел" направиха с "Мегалан". Иначе така не остават други малко по-големи оператори, които да не са част от голяма корпорация. Само за "Онлайн директ" се сещам, ама сигурно и него скоро ще го глътне някоя голяма компания. Впрочем още една новина около Vivacom, чрез която вече се вижда и новата придобивка в групата - "Нова телевизия": https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/promocii/paketni-uslugi/televizija-i-internet?utm_source=Google%20Ads%20Search&utm_medium=Standard&utm_campaign=IPTV%20%26%20FiberNet%20and%20TV%20Set&gclid=CjwKCAiA65iBBhB-EiwAW253W2MnV5rt0niDXWrcC8s4LA9Of9IDhQmhkv-thQdWWCMReNs0sU1zuRoC3_sQAvD_BwEVivacom подарява 3 месеца безплатен достъп до Diema Xtra, но като гледам, май тази промоция не е за всички планове.
|
|
|
|
alex_086
|
Днес забелязах, че в сайта на Vivacom е с ново лого и има промени в дизайна.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Днес забелязах, че в сайта на Vivacom е с ново лого и има промени в дизайна.
Сменят корпоративния дизайн, явно. Това ме кара да мисля, че скоро трябва да очакваме и ребранда на всичките им ТВ канали. Иначе не съм впечерлен от новото лого на Виваком... прилича ми на това на Моторола.
|
|
|
|
PLTV
|
Сменят корпоративния дизайн, явно. Това ме кара да мисля, че скоро трябва да очакваме и ребранда на всичките им ТВ канали. Иначе не съм впечерлен от новото лого на Виваком... прилича ми на това на Моторола.
До края на месеца и началото на следващия ще има доста изненади. Сайта и новите мобилни тарифи са само началото.
|
|
|
|
|