The TV Boy
|
Визията е почти същата като тази на Telemach и SBB в останалите им държави. Демек унифициране си има, макар и името да не е сменено. Иначе поне трите оператора си имаха всеки собствен цвят (А1 - червено, Теленор - синьо, Виваком - оранжево), сега малко Виваком дублират като цветове Теленор, поне имат повече черно във визията отколкото тях.
|
|
|
|
|
|
spike
|
Мен не ме кефи особено новото лого. Като цветове е ок, но по-добре да бяха ползвали шрифта на Tele2, който също е техен оператор: Сменят корпоративния дизайн, явно. Това ме кара да мисля, че скоро трябва да очакваме и ребранда на всичките им ТВ канали. Иначе не съм впечерлен от новото лого на Виваком... прилича ми на това на Моторола.
Предполагам, че този ребранд ще стане чак края на лятото или есента, но дано се бъркам, де. Филмовият канал Vivacom Arena предполагам, че ще го закрият или ще го превърнат в спортен, надявам се и да не затрият марката "Диема", защото си е готина, а и има история.
|
|
|
|
Roostersonair
|
В кръга на шегата : Знам, че този мийм е остарял, но трябваше да го направя.
|
|
|
|
PLTV
|
Мен не ме кефи особено новото лого. Като цветове е ок, но по-добре да бяха ползвали шрифта на Tele2, който също е техен оператор:
Tele2 също бяха ребрандирани в Telemach
|
|
|
|
spike
|
Tele2 също бяха ребрандирани в Telemach
А... не знаех. Жалко, че не са запазили готиния шрифт. И все пак визията на Telemach като че ли повече ми допада от новата визия на Vivacom.
|
|
|
|
Robimir
|
Придобивките не спират.... VIVACOM придобива пловдивския интернет доставчик N3
VIVACOM продължава да разширява своите позиции на пазара на фиксиран интернет и телевизия със закупуването на друг локален доставчик. След като в средата на месеца компанията обяви, че закупува NET1 и ComNet Sofia, сега VIVACOM разкри, че е постигнала споразумение за придобиване и на пловдивския кабелен оператор N3.
Според компанията N3 е утвърден доставчик с дългогодишен опит в предлагането на цифрова телевизия и широколентов интернет достъп на територията на град Пловдив, а услугите му са базирани на прецизни технологии и отлично поддържана инфраструктура, включително оптична мрежа от последно поколение. Сделката подлежи на одобрение от страна на регулаторните органи, а произнасянето им се очаква през тази година.
|
|
|
|
|
|
|
PLTV
|
Приложение за Андроид, iOS и АндроидТВ за гледане на телевизия и VOD. Разработено е от United Group.
|
|
|
|
spike
|
Приложение за Андроид, iOS и АндроидТВ за гледане на телевизия и VOD. Разработено е от United Group.
Тоест Vivacom TV GO остава в историята?
|
|
|
|
Milen84
|
Вече можело да се активира ЕON ,ама аз не намирам от къде става това ,уж става от My Vivakom.
|
|
|
|
|
Robimir
|
EON стартира днес. Има доста неща за гледане, затова оставям общия линк. https://www.vivacom.bg/bg//eonИзглежда, че ще замести IPTV платформата на Vivacom и приложението TV GO, защото вече няма никаква информация за тях на сайта. Сателитната телевизия остава. Доколкото разбрах клиентите на сателитната им телевизия също имат достъп до приложението на EON. Също така логото на Vivacom Arena e освежено:
|
|
|
|
spike
|
EON стартира днес. Има доста неща за гледане, затова оставям общия линк. https://www.vivacom.bg/bg//eonИзглежда, че ще замести IPTV платформата на Vivacom и приложението TV GO, защото вече няма никаква информация за тях на сайта. Сателитната телевизия остава. Доколкото разбрах клиентите на сателитната им телевизия също имат достъп до приложението на EON. Също така логото на Vivacom Arena e освежено: Като гледам, няма особена разлика в логото на Vivacom Arena, но ми е малко странно това освежаване. След като Vivacom и Nova вече са в една група, очаквах този канал да остане в историята. Все пак Nova си имат достатъчно филмови канали - Kino Nova, Diema, Diema Family...
|
|
|
|
Milen84
|
EON стартира днес. Има доста неща за гледане, затова оставям общия линк. https://www.vivacom.bg/bg//eonИзглежда, че ще замести IPTV платформата на Vivacom и приложението TV GO, защото вече няма никаква информация за тях на сайта. Сателитната телевизия остава. Доколкото разбрах клиентите на сателитната им телевизия също имат достъп до приложението на EON. Също така логото на Vivacom Arena e освежено: Остава си TV Go ,аз го ползвам с мобилна карта и не намирам никаква промяна.
|
|
|
|
Robimir
|
Остава си TV Go ,аз го ползвам с мобилна карта и не намирам никаква промяна.
Може още да си работи, но по някое време ще изчезне. Няма смисъл да поддържат две приложения с еднакво предназначение. Както казах, вече няма никаква информация за приложението, достъпна на сайта. Страницата с информация за TV GO (пакети, цени и т.н.) все още съществува и се индексира в Google - https://www.vivacom.bg/bg/tv/paketi/tv-go/tv-go-ott, но не присъства в менюто на сайта Навигационното меню на страницата е старо, може да го сравниш с менюто на началната страница.
|
|
|
|
electron
Потребител
|
Vivacom, променя общите си условия от 10 май. Промените касаят промяна в старите пакети за iptv, tvgo и процедурата за обработка на жалби и др. линк
|
|
|
|
|
|