TV81
|
От днес СКАТ вече се излъчва и от Виваком DTH и IPTV
|
|
|
|
|
TV81
|
Скоро може Vivacom Arena да стане Vivacom Arena Film
|
|
|
|
The TV Boy
|
Скоро може Vivacom Arena да стане Vivacom Arena Film
От какъв чеп им е да сменят името, заради стадиона на Левски ли?  Или са решили и те като Мтелци да пуснат още един канал, само че със Спорт отзад...
|
|
|
|
TV81
|
До СЕМ са изпратили запитване за регистрация на канал. В сайта на патентното ведомство още през 2012 г Виваком са регистрирали канали Vivacom Arena Sport и Vivacom Arena Film, разбира се и Vivacom Arena . Освен тях няма други регистрирани имена. Затова предположих, че вероятно ще пускат канал с името Film или спортен канал, а може и да променят името на настоящия.
|
|
|
|
spike
|
Баси... Държавата се напълни само със спортни канали...  Все пак едва ли ще пуснат спортен канал, защото просто няма какво рейтингово да излъчват по него. Всичко, което има висок зрителски интерес, вече е взето от БНТ, "ьТВ", "Мтел" или "Нова", а и "ТВ+", ама те ми се струва, че скоро ще си изгубят и Испанското, след като миналата година "Мтел" им окрадоха всичкия спорт...
|
|
|
|
mongoleca
|
TV+ казаха че са ги загубили само временно, значи имат намерение пак да се борят за тях вероятно като отмине изстрелването на сателита на Булсатком и започнат да идват пари от продажба на капацитет. Иначе още има какво да се излъчва, като спорт, което споменатите не предлагат.
|
|
|
|
spike
|
Едно е да се борят, но съвсем друго е да вземат нещо... Те и "ьТВ" винаги се борят за Английското, ама през последните 15 години си е все по "Диема"...  Аз не съм голям спортен фен, ама какво интересно има, което не се излъчва по нито един български канал? Става въпрос за нещо с голям брой фенове, а не някакви второкласни спортове като дартс или снукър...
|
|
|
|
ktamara
|
Единствено звука на испанското липсва...
|
|
|
|
spike
|
Е, това да, понеже "Булсат" крадат сигнала на мачовете от други телевизии. Забелязах обаче, че на мачовете по Sport+ не крадат сигнал и си има атмосферен звук. Само за мачовете по TV+ и F+ крадат сигнала...
|
|
|
|
mongoleca
|
Всичко е до ресурс. Ако извадят повече пари ще си ги вземат отново. Чак с голям брой фенове няма, но има някои неща към които би имало интерес особено от феновете на футбола и спортните залози. Това със звука е защото не плащат трасета за останалите мачове, а само за 3 мача на кръг. Само за тези три мача испанците им осигуряват трасето със звук и картина, а за другите то идва през телевизията, която излъчва мачовете в Испания beIN Sports (от този сезон). Друг е въпроса, че и там биха могли да пуснат звука дори да се чува испанския коментатор, защото и по Нова Спорт съм засичал мачове на които си се чува английския коментар, но разбира се нивото на звука е една идея по-ниско, за да се чува българският коментар.
|
|
|
|
Scar.Tissue
Потребител
|
Според мен няма нужда от повече спортни канали, спортният фен у нас е презадоволен. Основните спортове с висока гледаемост като футбол, баскетбол и тенис си имат вече множество "домове". Иначе няколко предложения за нещо по-различно - НФЛ (удобно време на излъчване 20ч. и 23ч.), ръгби (6-те и 4-те нации), италианското волейболно п-во (участват много българи там), ШЛ по волейбол, Индикар сериите, тенис на маса (доколкото знам Панагюрище приема един от основните турнири през сезона), хандбал, КХЛ.
|
|
|
|
Scar.Tissue
Потребител
|
Преди няколко дни Виваком предостави на абонатите на IPTV услуга възможността да подредят по свой вкус каналите, но вчера ги изненада "приятно" като им ги пренареди На сайта си са качили pdf файл със старите и новите позиции на каналите.
|
|
|
|
megara
|
Нещо става във Виваком. Търсим 123 да питаме нещо във връзка с телефона, а там не вдига никакъв оператор или се чува съобщение „В момента няма връзка с този номер“. От „услуги“ казват, че линията била претоварена заради проблеми с телевизията. Някой да знае за какво става въпрос?
|
|
|
|
spike
|
Нещо става във Виваком. Търсим 123 да питаме нещо във връзка с телефона, а там не вдига никакъв оператор или се чува съобщение В момента няма връзка с този номер. От услуги казват, че линията била претоварена заради проблеми с телевизията. Някой да знае за какво става въпрос?
Не знам за кой град говориш, но в Брегово (Видинско) не е имало интернет с часове.
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Тези господа наддавали за испанското - ако го вземат, ще върви по тяхната Арена до като не вземат още нещо за самостоятелен спортен канал. Също А1 са пуснали каналите си при Булсатком, но не искали да ги пускат при Бибаком защото са мобилни конкуренти...
|
|
|
|
PLTV
|
Пълни глупости. Виваком не е искал испанското, а също макс пакета вече е договорен и в момента технологично се подготвя пускането му.
|
|
|
|
spike
|
Ъъъъ... "Виваком", ако вземат Испанското и ги пуснат по "Виваком Арена", ще е по-голям шит и от "Спорт +"... "Виваком Арена" не съм го видял никъде дори пиратско, за разлика от останалите платени канали.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Пълни глупости. Виваком не е искал испанското, а също макс пакета вече е договорен и в момента технологично се подготвя пускането му.
Ми не знам ама източника е 24 часа - същите, които преди няколко месеца казаха че ШЛ отива в Макс Спорт 2 месеца преди да го обявят... А иначе че ще е шит - шит ще е, поне до като А1 не пуснат каналите на Вивата и БСК, защото в момента Максовете ги има при БСК, ТВ+ ги има при Вивата. Така поне и 3-те оператора ще плащат по равно и ще си разпределят рекламно време помежду си.
|
|
|
|
monk1900
|
Vivacom пак имат технически проблеми  На vivacom.bg и my.vivacom.bg редовно изписва грешка ERR_CONNECTION_TIMED_OUT, като преди малко имаше прекъсване за около 15 минути. В десктоп приложението TV GO каналите вървят секунда-две и спират. Приложението My Vivacom изписваше грешка Информацията не може да бъде заредена. Моля опитайте отново.
|
|
|
|
|