BlooMac
|
 |
« on: 26 October 2013 11:28:50 » |
|
|
|
|
|
|
BlooMac
|
 |
« Reply #1 on: 26 October 2013 11:31:56 » |
|
Mediaresearch, announces auidence data for September, puts Nova on par with bTV in urban 18-49 demo.
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #2 on: 28 October 2013 17:28:44 » |
|
GARB vs. Mediaresearch – кой колко рейтинг дава?
|
|
|
|
Mr.D.
|
 |
« Reply #3 on: 05 November 2013 18:07:10 » |
|
Шарена класация с ТОП 50 най-гледани програми през Октомври
|
|
|
|
Iordan
|
 |
« Reply #4 on: 05 November 2013 21:03:33 » |
|
Наистина много шарена  . Поредното доказателство, че турските сапунки са най-рейтингови  . От друга страна TV Evropa за първи път ли получава място в тези таблици?
|
|
|
|
spike
|
 |
« Reply #5 on: 05 November 2013 22:43:16 » |
|
Наистина много шарена  . Поредното доказателство, че турските сапунки са най-рейтингови  . От друга страна TV Evropa за първи път ли получава място в тези таблици? "Европа" да, ама класацията пак е некоректна към "Вип Брадър". Според нея предаването се излъчва всеки ден (без неделя) от 20:00 до 23:00ч., което не е вярно...
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #6 on: 06 November 2013 14:51:58 » |
|
“Nova” по-гледана на 27 октомври от “bTV”(виж ТОП 20 за деня) + рейтинг на музикални телевизии
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #7 on: 18 November 2013 13:11:47 » |
|
Рейтинг: VIP Brother (Нова ТВ) & ЦСКА – Левски (TV7)
|
|
|
|
alex_2
|
 |
« Reply #8 on: 18 November 2013 15:53:49 » |
|
Значи по всяка вероятност догодина ще гледаме VIP Brother 6 - просто си остава най-гледаният им формат..
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #9 on: 06 January 2014 16:48:01 » |
|
ТОП 50 за декември е готов:Кой победи в битката на телевизиите за вниманието на зрителите през декември?
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Хах, ТВ7 май нещо не играе.  А добре че е "Под прикритие", че БНТ и 41 място няма да видят... Обаче Голата истина да изпреварва Господарите и тях въобще да ги няма... нещо не ми се вярва... Турските вече окупират до 5 място включително, а Диема Фемили упорито и във всички таргет групи диша във врата на ТВ7. Много фенове на турското, бре, чак се плаша! 
|
|
|
|
Mr.D.
|
Хах, ТВ7 май нещо не играе.  А добре че е "Под прикритие", че БНТ и 41 място няма да видят... Обаче Голата истина да изпреварва Господарите и тях въобще да ги няма... нещо не ми се вярва... Турските вече окупират до 5 място включително, а Диема Фемили упорито и във всички таргет групи диша във врата на ТВ7. Много фенове на турското, бре, чак се плаша!  М/у другото това е първият месец, в който Голата истина влиза в ТОП50
|
|
|
|
The TV Boy
|
Хах, ТВ7 май нещо не играе.  А добре че е "Под прикритие", че БНТ и 41 място няма да видят... Обаче Голата истина да изпреварва Господарите и тях въобще да ги няма... нещо не ми се вярва... Турските вече окупират до 5 място включително, а Диема Фемили упорито и във всички таргет групи диша във врата на ТВ7. Много фенове на турското, бре, чак се плаша!  М/у другото това е първият месец, в който Голата истина влиза в ТОП50 Да, и първият, в който "Господарите" ги няма, за това ми стана странно...
|
|
|
|
Iordan
|
М/у другото това е първият месец, в който Голата истина влиза в ТОП50
И те баш сега ще вземат, че да го спрат...
|
|
|
|
TopCat
|
Както винаги доста нелепи рейтинги, поне според мен. Жалко, че няма по - независими и безпристрастни рейтинг компании като Nielsen в САЩ.
|
Hater by Design.
|
|
|
secet
|
Мен пък ми се струват сравнително обективни рейтингите.
|
|
|
|
treee
Потребител
|
Кое по - точно ти изглежда обективно? Егати и безумните рейтинги... лично си направих труда да се поразровя напред - назад, защото много ме изнервя цялата ситуация с рейтингите, дори и самата класация си противоречи! След като "Голата истина" влиза в ТОП 50 защо го спират  И това жалко подобие на публицистично, или каквото е там, предаване "120 минути" няма шанс да събира контингент от почти половин милион зрители... а и иначе, много умел ход да наблъскат само филмовата продукция на конкуренцията в класацията - висша форма на обществена манипулация.
|
|
|
|
alex_2
|
Турските сериали няма да коментирам - всяка вечер и млади, и стари, и мъже, и жени се залепват пред екрана да ронят сълзи през Мехмед или които е там сега актуален герой.. Yeah, right А това, което казваш за 120 минути, също мога да се съглася и го твърдя от години - не е възможно всяко нещо по BTV, попаднне ли в ефир, моментално е сред най-гледаните предавания само защото е по bTV.. И наистина Голата истина ако се гледа, защо пада? А за рейтингите на сутрешните blockове малко нелепо иглежда пак да изтъкват колко са гледани, при положение че дори според тези измислени таблички в 4+ Нова е само със 70 хиляди по-малко
|
|
|
|
|