BG TV Talk
22 May 2022 13:57:13
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

Африка | обсъждане, новини и коментари

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Африка | обсъждане, новини и коментари  (Read 1447 times)
Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« on: 27 October 2013 12:23:20 »

Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« Reply #1 on: 27 October 2013 16:09:55 »

Диляна Попова и Георги Тошев галят лъв в Калахари


Този понеделник, 28 октомври, в двучасовия епизод на Африка: Звездите сигурно са полудели, участниците ще се запътят към нови дестинации и към нови предизвикателства. Зрителите на bTV ще станат свидетели на първата среща на звездите с последните истински бушмени, с които те ще заживеят и от които трябва да се учат как да оцеляват в пустинята Калахари. По пътя към новия им дом, осемте родни звезди ще се изправят пред доста нови премеждия и трудности. Те ще имат за задача да се научат да се предвижват по реките на Ботсвана със специални лодки, наречени мокоро, което изисква силна концентрация и баланс. Георги Милков като един истински титан се справя с предизвикателството, а Тошко и Милена демонстрират истински професионално каране.
Началото на седмицата ще донесе на участниците и една приятна изненада те ще се насладят на една вечер, прекарана в хотел, където ще отпочинат и ще разполагат с условия, за които само са си мечтали от началото на престоя си в Африка. На следващия ден срещата с последните останали бушмени ще протече интересно, но и доста шокиращо за звездите. Те ще се запознаят с условията на живот, характерни за местните и с обстановката, която ги заобикаля. Най-добре с опознаването на езика на бушмените ще се справи отново Георги Милков, който ще прояви любопитство не само към бушменските звуци, но и към вълшебните билки, които слагат в цигарите си.
В този епизод в предаването зрителите ще видят може би най-емоционалния и най-сензационния момент, излъчван до сега. След подробни инструкции, Диляна Попова и Георги Тошев ще трябва да спечелят доверието на една лъвица и да я погалят. Какво е усещането да докоснеш дивото и да преодолееш страха си от едно от най-опасните и силни животни, зрителите ще видят на 28 октомври от 20:00.
В последната седмица на октомври ще стане ясно и каква е голямата награда за победителя в най-горещото риалити Африка: Звездите сигурно са полудели. Дали мощният Land Rover Freelander II ще се отрази на стратегиите на участниците в предаването или спонтанният стриптийз на Николета, както и кавгите, който тя си заформя вече и с бушмените ще вземат превес на поредните елиминации, зрителите на bTV разберат от двучасовия епизод в понеделник, 28 октомври, от 20:00.
Източник: btv.bg
Report Spam   Logged
Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« Reply #2 on: 01 December 2013 15:25:55 »

Две жени и двама мъже са финалисти в Африка


В понеделник предстои най-напрегнатата битка за оставане в шоуто. След като хвърли в паника останалите участници и екипа с изчезването си Тодор Георгиев бе номиниран служебно за дуел. Така този понеделник един срещу друг в последния двубой в Африка: Звездите сигурно са полудели ще се изправят тримата останали мъже Г. Милков, Г. Тошев и Тодор Георгиев. А селището Мучуди ще предложи доста голямо предизвикателство на тримата участници. Те ще трябва да минат през четири етапа, преди да имат възможност да ударят заветната камбана. Победителят в дуела се оказва изненада и за тримата участници. Разликата между първия и отпадналия след двубоя е повече от 5 минути. Дали младоста ще вземе превес или старите кучета ще се окажат златни, зрителите на bTV ще разберат в понеделник от 20:00 часа.
Предпоследният епизод на Африка: Звездите сигурно са полудели, който ще се излъчи на 2 декември, ще предложи на зрителите ретроспекция на събитията през последните месеци. В него четиримата финалисти ще си припомнят много от събитията, които са им се случили по време на престоя на Черния континент, ще разкажат истории, които по един или друг начин са останали скрити или неясни за зрителите и ще предадат своите усещания от живота в Африка и съжителството с останалите звезди. Преди да тръгнат към дома четиримата финалисти ще изгорят летвичките с имената на отпадналите в бой участници, без тази на Бобо. Тя бе открадната от маймуни и въпреки усилията на екипа и участниците, не бе намерена. Може би това е знак, че първият отпаднал от шоуто участник един ден ще се завърне на родния си континент.
Източник: btv.bg
Report Spam   Logged
Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« Reply #3 on: 09 December 2013 21:54:52 »

Победителят в първи сезон на Африка: Звездите сигурно са полудели е Георги Милков!
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 297


Администратор


« Reply #4 on: 10 December 2013 16:14:14 »

Рейтинг: bTV отвя конкуренцията с финала на Африка

Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy