BlooMac
|
 |
« on: 01 November 2013 11:47:14 » |
|
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #1 on: 27 November 2013 15:32:41 » |
|
“!Коментарът” – Булсатком се сгромолясва, има ли кой да го хване?
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #2 on: 17 December 2013 15:34:57 » |
|
“!Коментарът” – Булсатком остава без лиценз за GSM?
|
|
|
|
edinicata
|
 |
« Reply #3 on: 02 February 2014 21:17:49 » |
|
Ако искам да си пусна IPTV само с интернет ли върви тази услуга.
|
|
|
|
The TV Boy
|
 |
« Reply #4 on: 06 February 2014 17:04:24 » |
|
Ако искам да си пусна IPTV само с интернет ли върви тази услуга.
Ами щом е с IP нормално да е само с интернет.
|
|
|
|
edinicata
|
 |
« Reply #5 on: 12 February 2014 14:07:22 » |
|
Някой знае ли до кога са купени правата за Испанското първенство по футбол от Булсат ком
|
|
|
|
edinicata
|
Гледам на сайта на ТВ+ вече ще излъчват и Руското първенство,нали Бтв го излъчваха,някой знае ли нещо по въпросът.
|
|
|
|
spike
|
Гледам на сайта на ТВ+ вече ще излъчват и Руското първенство,нали Бтв го излъчваха,някой знае ли нещо по въпросът.
ьТВ явно са се отказали от него. Те и за френското държат отдавна правата, ама преди Бербатов да отиде в Монако, май не излъчваха толкова често мачове от това първенство...
|
|
|
|
The TV Boy
|
Canal+ били придобили Булсатком и БГ САТ. Уж. Питах познати от БСК, те казват че имало преговори за сделка още от миналата година и евентуално до два месеца ще обявят официално ако е финализирана, но нямало нищо официално... П.С. стана ми смешно - Canal+ придобиват TV+, много плюсове, много нещо! 
|
|
|
|
naskox
|
Canal+ били придобили Булсатком и БГ САТ. Уж. Питах познати от БСК, те казват че имало преговори за сделка още от миналата година и евентуално до два месеца ще обявят официално ако е финализирана, но нямало нищо официално... П.С. стана ми смешно - Canal+ придобиват TV+, много плюсове, много нещо!  Този ли канал+ ? https://en.wikipedia.org/wiki/Canal%2B_Group
|
|
|
|
The TV Boy
|
Да, френската група, не испанската. Френския Canal+ е собственост на Vivendi Company, а испанския Canal+ е на PRISA. Французите имат още подразделения в Холандия и Полша. Ако е вярно, тогава това ще е може би най-добрият шанс за БСК, които в момента не са особено в добра форма.
|
|
|
|
PLTV
|
Дано, ТВ+ има потенциал да бъде сред топ каналите в България. Ако това стане, то и другите оператори ще я разпространяват.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Казаха ми, че БНТ HD бил цъфнал при Булсатком, айде честито! След това и това някой който е на БСК заслужава да почерпи! 
|
|
|
|
The TV Boy
|
Докато се наканят и те, в сряда изглежда са го тествали на отделна честота и го спряха бързо, като видяха че с това гъчкане на транспондера няма да стане и решиха да разкарат NG Wild HD. А иначе линковете към двете статии на колегите ги постнах, защото и много забавно ми станa по едно време с цялата тази истерия аджеба ще има ли БНТ HD при БСК или няма да има. 
|
|
|
|
edinicata
|
Битката между малките тв доставчици и Булсатком продължава Битката между малките телевизионни доставчици и "Булсатком" продължава, след като Върховният административен съд (ВАС) не уважи жалбите на сателитния оператор за разкриване на счетоводна информация. В резултат антимонополният регулатор ще продължи проверката има ли нелоялна конкуренция и подбиване на пазара с "хищнически" ниски цени. В края на миналата година в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) беше образувано производство, за да се установи дали "Булсатком" привлича клиенти, предлагайки услуги под себестойността им. Регулаторът е възложил на независим експерт да изготви счeтоводно-икономическа експертиза за доказване на тази теза. "Булсатком" обаче обжалва в съда постановлението да разкрие информацията на всички страни по казуса. ВАС не е одобрил жалбата на компанията както на първа инстанция, така и на втора. Така КЗК е възобновила производството срещу сателитния оператор. Казусът е важен, защото може да пренареди цените на пазара на разпространение на телевизия. За най-големия сателитен оператор пък има риск, ако се докаже твърдението, да получи глоба до 10% от годишния му оборот. Телевизионен дъмпинг Жалбата в КЗК е подадена от Националното сдружение на малките и средните кабелни оператори (НСМСКО) "Тв клуб 2000". То обединява малки регионални оператори като "Вирджиния - Ер Ен" - Бургас, "Делта тв" - Русе, "Елитком" - Пловдив, "Кабелнет" - Русе, "Интерсат" - Мездра, "Мултимедиа БГ" - София, "Пан телеком" - Ихтиман, и др. Според тях "Булсатком" продава услуги под себестойността им в пакетите "Икономичен" и "Стандартен". Тоест парите, които компанията взима от абонатите, не могат да покрият напълно преките или непреките разходи по предоставянето на услугата. Тогава пакетът "Икономичен" е бил на цена 6.80 лв. на месец (сега е 7.80) за 31 тв канала плюс още 10 радиопрограми и четири свободни телевизионни канала. За "Стандартен" потребителите плащат по 12.80 на месец за 61 телевизионни канала. За сравнение, основният му конкурент "Близу" продава 80 програми за 14.99 лв. на месец, а един от доставчиците от сдружението "Тв клуб 2000" - "Делта ТВ" от Русе, за 15 лв. предоставя достъп до над 50 канала. Проверката на КЗК обваща периода 2011-2012 г., a "Булсатком" трябва да предостави пълната счетоводна или друга информация на назначения външен експерт и за два месеца да бъде изготвен доклад дали има нарушение или не. Наситен пазар Малките доставчици се надяват, ако КЗК установи нарушение, да бъдат спрени евтините пакети на "Булсатком", както и дружеството да бъде глобено. Чрез подобни жалби малките оператори се опитват да запазят своите позиции. Според годишния доклад на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) през 2013 г. в страната има 326 доставчика на телевизионен сигнал. Делът на кабелните оператори е значителен, като общо 293 дружества предлагат подобна услуга, като през изминалата година този сегмент отчита спад от 6.5% на приходите спрямо предходната. За сметка на това целият пазар за разпространение на радио и телевизия бележи ръст от 9.5%, като най-голямо е увеличението при интернет телевизията (IPTV) - 85%. В статията е използва информация от http://www.capital.bg
|
|
|
|
spike
|
Тез пък с егати цените ми се състезават...  Я да ме видят мен - за колосалните 2,50 лева на месец имам 190 канала, сред които около 30 са HD и да не пропускаме, че в тази цена влизат също "ТВ+" и "Ф+". 
|
|
|
|
|
spike
|
Значи си башпират  Не знам, а и не ме интересува... Не мога да се оплача от оператора си, защото за тази цена качеството е перфектно. Картината и звукът са без компромис, интернетът също, понеже и той ми е към същата компания. За сравнение - на село интернетът ми е на "Виваком" просто защото там няма други оператори. Качеството им е обаче е под всякаква критика... Всеки ден интернетът прекъсва поне по 3-4 пъти, а цената е почти 3 пъти по-висока от това, което плащам в София... Тези дни се изказах и за "Мегалан" - като станаха част от "Мтел", качеството главоломно е тръгнало надолу, а за цените честно казано не знам, но най-вероятно са се повишили... Та... Винаги съм казвал, че истината е в малките оператори - предлагат много по-качествени услуги на много по-ниски цени.
|
|
|
|
edinicata
|
Докато има мачове по bTV avton HD, NovaSport HD, Ring HD,Булсатком няма да ги има тези канали.Те са за кабеларките.Това го казва Вито представител на оператора.Честито на губещите.
|
|
|
|
Iordan
|
Та... Винаги съм казвал, че истината е в малките оператори - предлагат много по-качествени услуги на много по-ниски цени.
+1
|
|
|
|
|