|
|
evgata
|
сателитната чиния на Поларис 
|
|
|
|
CoozON
Потребител
|
На кой спътник са?
|
|
|
|
Milen84
|
На кой спътник са?
На 39 гр ,пакета на А1 е Поларис.
|
|
|
|
monk1900
|
Ще правим ли нова тема за Поларис?  Пуснали са между другото в сайта си каналите TV+ HD, TV+ Новини и Sport+ HD. http://polarismedia.bg/liveВ сайта на TV+ е пълно с банери за зимната промоция на Поларис. http://www.tvplus.bg/Старт на услугата IPTV на Поларис – 5-ти Януари (освен ако пак не го отложат  ).
|
|
|
|
spike
|
Ще правим ли нова тема за Поларис?  Пуснали са между другото в сайта си каналите TV+ HD, TV+ Новини и Sport+ HD. http://polarismedia.bg/liveВ сайта на TV+ е пълно с банери за зимната промоция на Поларис. http://www.tvplus.bg/Старт на услугата IPTV на Поларис – 5-ти Януари (освен ако пак не го отложат  ). Ами то каналите на TV+ в момента ги има само в мрежата на Polaris. Иначе през сайта не ми тръгва Sport+. То той не беше ли платен канал, или откакто са при Polaris, си е безплатен?
|
|
|
|
|
monk1900
|
Иначе през сайта не ми тръгва Sport+. При мен си върви Sport+, може нещо от браузъра при теб да не тръгва? То той не беше ли платен канал, или откакто са при Polaris, си е безплатен? До колкото виждам е в пакет СТАНДАРТ, не е в допълнителен пакет.
|
|
|
|
goji7
|
2 неща ми правят впечатление. Няма ги каналите на Нова и на Диема. Както и Filmbox plus вече се казва Filmbox stars
|
|
|
|
spike
|
При мен си върви Sport+, може нещо от браузъра при теб да не тръгва? До колкото виждам е в пакет СТАНДАРТ, не е в допълнителен пакет. А... сега си тръгва, явно е имало някакъв временен проблем. 2 неща ми правят впечатление. Няма ги каналите на Нова и на Диема. Както и Filmbox plus вече се казва Filmbox stars
Ха... доста голям пропуск, че ги няма каналите на "Нова", това все пак е национален канал...  Може би това е вид бунт, понеже каналите са заедно с "Виваком", но пък по тая логика би трябвало да ги няма и каналите на "ьТВ", които са заедно с "Теленор".  Иначе има и други неточности като например MTV Rocks, VH1 и VH1 Classic - тези канали бяха преименувани преди месеци.
|
|
|
|
monk1900
|
Няма ги каналите на Нова и на Диема. Както и Filmbox plus вече се казва Filmbox stars Целият сайт ми се вижда като copy-paste от сайта на Булсатком, та може би това обяснява грешки от типа на Filmbox plus. Любопитно, за пакет Cinema, струващ 5 лв/месец, ако го вземеш към сателитна телевизия, получаваш: – Epic Drama HD – Film Box Arthouse HD – Film Box Extra HD Което ми се струва малко скъпо. За сравнение, тематична добавка „Филми“ при Неосат струва 1,80 лв/месец: – Filmbox Stars HD – Filmbox Extra HD – Filmbox Arthouse HD – TV1000 – Epic Drama HD – Moviestar HD – Eurochannel HD – AXN Black – AXN White – Дом Кино Премиум HD Ха... доста голям пропуск, че ги няма каналите на "Нова", това все пак е национален канал... Интересно дали Polaris ще успее да събере някакви абонати. Откъм сателитна телевизия – Неосат предлага повече канали, с по-добро качество и по-ниска цена. Откъм IPTV – другите оператори вече имат готови разработени решения с архив, видеотеки и т.н. (Polaris не споменават нищо за тв архив) EDIT: Ха... доста голям пропуск, че ги няма каналите на "Нова", това все пак е национален канал... Вече има каналите на Нова (NOVA HD, NOVA NEWS HD, NOVA SPORT HD, КИНО NOVA, DIEMA FAMILY, DIEMA).
|
|
|
|
Roostersonair
|
Ъммм...  Собственикът на "Нетуоркс България" Свилен Максимов алармира за некоректни практикиСобственикът на "Нетуоркс България" Свилен Максимов изпрати съобщение до Dunаvmost, в което алармира за нелоялни практики на конкуренцията спрямо потребители на русенската компания Ето становището на Свилен Максимов, което публикуваме без редакторска намеса: "Във връзка със зачестилите случаи на подведени наши клиенти в офиси на други национални доставчици, подчертавам, че Нетуоркс България ЕООД в момента е независима компания, управлявана от български собственик, която плаща своите данъци в Р. България - за разлика от големите телекоми! Ако Ви съобщят, че компанията Нетуоркс България ЕООД е вече продадена и сега е най-добрият момент да се прехвърлите към друг доставчик, тъй като после предложенията няма да са изгодни - не се доверявайте. ТОВА Е НЕВЯРНО! Не се подлъгвайте! Искам да ви уверя, че Нетуоркс България ЕООД предоставя най-доброто съотношение между цена и качество на своите клиенти. Нещо повече - дори и да имате предложение от друга компания, за по-ниска цена на услуги - можете да се възползвате от нашата програма „Честна сделка" ( https://networx.bg/chestna-sdelka )- достатъчно е да посетите наш офис с писмена оферта от другия телеком и ние ще Ви направим същото или по-добро предложение!
Свилен Максимов, Управител Нетуоркс България ЕООД"
|
|
|
|
monk1900
|
Ъммм...  Интересно, тогава Виваком миналата година какво придобиха? През 2021 г. БТК закупи по-малките доставчици на интернет и телевизия "Нет 1", "Нетуоркс", N3 и "Телнет". Но пък и Networx продължава да си е отделен оператор, даже имат специална страница за войната в Украйна: Ще се радваме да предложим подслон и работа на бежанци от Украйна! Вие сте добре дошли да останете с нас, докато войната свърши или докато се чувствате спокойни и удовлетворени! NetWorx е българска компания, която предоставя кабелна телевизия и интернет услуги на българските потребители. Ние предлагаме: - Място за живеене в България;
- Работа за хора без опит (предоставен курс за обучение);
- Правна помощ;
- Помощ за настаняване на деца (детска градина);
Можете да се свържете с нас чрез имейл - support@networx.bgГорещо се надяваме войната да приключи скоро! Поддържат си и фейсбук страницата, там гледам са пуснали сходно съобщение: МИ ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО ВЕБ - РОЗРОБНИКІВ З УКРАЇНИ 🇺🇦 Забезпечений переїзд для вас і вашої родини в Русе, Болгарія. Ви можете подати заяву про прийняття на роботу від імені свого чоловіка, брата, дружини тощо, якщо вони зараз не можуть це зробити. ЯК МИ МОЖЕМО ДОПОМОГТИ 📌 Безпечний транспорт до Болгарії узгоджений з місцевою владою 📌 Повна допомога з дозволами на роботу та іншими вимогами законодавства 📌 Житло надає компанія 📌 Особистий банківський рахунок, номер мобільного телефону, послуга Інтернету тощо 📌 Медичне страхування для вас і вашої родини - support@networx.bg
|
|
|
|
Roostersonair
|
От вчера (30 март 2022 г.) NOVA HD е налична в мрежата на NetWorx Русе. И Bulgaria ON AIR HD също.
|
|
|
|
|
spike
|
Кой е пък този друг сателитен оператор? Bulsatcom и Vivacom май също преминават изцяло или почти изцяло на IPTV, тъй че май остава само А1 като вариант.
|
|
|
|
Robimir
|
Bulsatcom и Vivacom май също преминават изцяло или почти изцяло на IPTV, тъй че май остава само А1 като вариант.
Откъде е тази информация? Обмислят ли го, или има такива индикации, понеже нищо не съм чул.
|
|
|
|
|
spike
|
Откъде е тази информация? Обмислят ли го, или има такива индикации, понеже нищо не съм чул.
Това чувам от познати. На нови клиенти се предлагат IPTV приемници, а Bulsatcom дори задължават и старите клиенти да слагат от новите bbox устройства. То честно казано така е в пъти по-добре, вместо да плащаш и за сателитна чиния и да се чудиш къде да я боднеш, за да гледа на юг или изток. 😁
|
|
|
|
Roostersonair
|
Networx Русе наскоро са добавили HD версии на City TV, The Voice (преди са добавили HD на този канал, само че беше спорадично и с проблеми, но ето, че вече не е така) и ППТВ.
|
|
|
|
|