BG TV Talk
22 October 2020 00:44:52
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV & bTV Media Group | новини и коментари

Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 71   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV & bTV Media Group | новини и коментари  (Read 119184 times)
david92
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 250


« Reply #1260 on: 11 August 2019 12:41:40 »

Италианският хит Страх да обичаш - от утре (понеделник) по bTV

Една от най-гледаните телевизионни продукции на Rai 1 Страх да обичаш (Paura d'amare), ще развълнува зрителите на bTV от 12 август. Всеки делничен ден от 16.00 часа феновете на романтичните сериали ще станат свидетели на това как най-големият враг на любовта и радостта от живота се нарича страх!

Стефано Лои има всичко красива жена, две прекрасни деца и президентския пост във фармацевтичната империя Лойфарма със седалище в Торино. Но в един момент съдбата решава да му обърне гръб.

Една нощ жена му Ема умира в катастрофа. Перфектният живот на Стефано се изпарява за един миг, а взаимоотношенията между него и още малките му деца напълно се объркват. Той се отдалечава от всичко, което преди му е било скъпо, а животът му губи смисъл. Докато не се появява Азия много по-млада от него жена, която е останала сираче, скромна и далеч от лукса и блясъка, в който е израснал Стефано. А Азия от детегледачка на децата на Стефано малко по малко покорява сърцето му.

Двамата нямат нищо общо помежду си, а различията в характерите им изглеждат непреодолима пречка, но любовта не се интересува от характери. Връзката им ще срещне много препятствия, които изглеждат непреодолими. Семейството и висшето общество, част от което е Стефано, не може да приеме, че една беднячка ще стане част от техния свят. Но Азия е наистина специално момиче, което със своята невинност и енергия успява да покори семейство Лои и да спечели любовта на децата на Стефано.

Сенки от миналото на семейството на Стефано започват да изплуват, а някои от роднините правят всичко възможно да докарат компанията до фалит. Елиде вдовицата на брата на Стефано, дърпа конците в интригите, особено след като от затвора излиза жената, обвинена за убийството на Томазо брат на Стефано...

https://www.btv.bg/article/za-btv/spetsialno/italianskijat-hit-strah-da-obichash-ot-12-avgust-po-btv.html
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 71   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy