Браво на Mr.D., че е споделил сайта. Толкова време, нямах представа, че имат такъв сайт за такава информация, а следях основно официалният сайт на bTV, повече в раздел bFeed. Дори сега от сайта, се абонирах на имейла за програмен каталог и bFeed.
Доколкото знам на "MasterChef" са започнали вече да го снимат преди седмици. Така че, очаквам да го пуснат през пролетта, със "Сървайвър" и "Ергенът", може би през уикенда. На "Ергенът" са приключили снимките в началото на ноември. Доколко знам от коментари, сезона е станал топ в Бодрум. Дори знам и участничките.

При тази ситуация, със сигурност ще има и нов сезон на "Фермата", и ще бъде в ефир с "Гласът на България" през есента догодина.
За "Съни бийч" е възможно да са се отказали, защото много набързо го претупаха сезон 2 през май. Цяла година можеха да снимат сезон 3, но пропуснаха възможността за снимки, та явно сигурно за това Иван и Андрей, са се ядосвали през лятото в онзи пост в инстаграм за финансови загуби от някакъв техен проект, все пак имаха готов сценарии за сезон 3. Дано все пак, да не съм прав, и да има снимки в близките месеци през 2023.
Много тъпо, че са прекратили сериала, понеже ми беше един от любимите. "Мен не ме мислете" има в пъти по-нисък рейтинг, пък историята си я довършиха...

Точно в тази презентация имаше 2 или 3 неточности за тазгодишния пролетен сезон. Ако не се лъжа, "Мен не ме мислете" или Survivor въобще не беше вписано.