Последните ДВА сезона на Мастършеф, както и Николаос + Сървайвър бяха трагедия.
Интересна гледна точка - при нея не всичко може да е хитово, а при Дрийм Тийм броиш всеки провал.
Последният сезон на Откраднат живот може и да не беше особено интересен, но все пак беше сред най-гледаните продукции на телевизията тогава. Не знам как може да се брои като провал.
Лъжите в нас беше тъпо, да. Но е смехотворно да се заклеймява цяла продуцентска компания заради няколко слаби проекта.
Глобал също имаха не един провал през годините, но правят най-гледаното предаване в България. Кръговрат.
MasterChef никога не съм го следил, просто не съм фен на кулинарните предавания, тъй че не мога да изразя обективно мнение.
"Откраднат живот" съм го следил от началото до края, та според мен сериалът трябваше да приключи още със сезон 3, когато свърши и оригиналната история с разменените бебета. След това се почна безкрайно разтягане на локуми и сериалът стана просто една обикновена лекарска драма. Евтим Милошев неведнъж е казвал в интервюта, че оригиналният сценарий за сезон 1 на сериала е бил за 12 епизода, просто от "Нова" са искали да го удължат първо на 24, а после на 42.
Не заклеймявам продуцентската компания, просто споменах, че последните им проекти са все неуспешни, освен "Есента на демона". Впрочем откакто Евтим Милошев и Любо Нейков се разделиха, и на двамата нещо все не им се получават продукциите.
Само като се сетя за онова недоразумение "Дъ Шоуто" и получавам гърчове.