BG TV Talk
23 October 2021 14:04:37
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV Radio Group | новини и коментари

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV Radio Group | новини и коментари  (Read 6461 times)
The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 277


Администратор


« on: 24 March 2014 17:25:34 »

Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« Reply #1 on: 05 October 2015 19:55:41 »

N-Joy е най-слушаното радио в България
Радио N-Joy е най-слушаното радио в България сред младата градска слушателска аудитория, както и избор на най-разнообразни активни слушателски групи. Това сочат данни от най-актуалното изследване за месец август на слушателските аудитории в страната, проведено от Garb Audience Research Bulgaria.
N-Joy е на първо място сред градската аудитория, в групата на слушателите между 15 и 25 години, фаворит на слушателите между 25 и 45 години, 18 и 34 години, както и с първи позиции в широката категория на слушатели на възраст между 15 и 54 години в градовете. Програмата на N-Joy радва слушателите от над 48 български града. Радиото е инициатор на най-мащабните промоции в радиоефира. Тази пролет N-Joy стартира инициативата Коя е звездата на радио N-Joy?, която обедини в едно предизвикателство към слушателите много от най-обичаните български звезди.
Слушателите в столицата и страната показаха, че са фенове на истинската рок музика, като рок радиото на България Z-Rock, се подрежда на челна позиция в класацията на най-предпочитаните радиа в столицата и топ 5 на фаворитите в цялата страна сред слушателите на възраст между 25 и 45 години в градовете. Z-Rock остава без аналог в радиоефира с лидерски позиции в групата на слушатели между 15 и 69 години в столицата, както и за аудиториите 25 и 54 години в градовете. На 11 октомври радиото ще отбележи деветия си рожден ден с концерт на легендарния китарист Джо Сатриани в България.
Източник: bTV.bg
Report Spam   Logged
Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« Reply #2 on: 02 November 2015 12:19:36 »

bTV Radio е вече и в Бургас, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов. Повече тук.
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 277


Администратор


« Reply #3 on: 23 December 2015 14:29:45 »

bTV Radio посреща празниците с ново лого и слоган


През ноември 2015 г. bTV Radio разшири покритието си в страната и стартира излъчване на съдържание в ефира на Бургас, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов. Малко преди празниците радиото започва изцяло нова комуникация в ефир със слогана За да знаеш всичко.

Изцяло новото лого на bTV Radio по модерен начин насочва от една страна към съдържанието на радиото новините и предаванията от ефира на bTV, от друга страна чрез типографски подход предава усещането за разпространение на радио вълна.

От днес в ефира на bTV Radio ще звучат специални коледни пожелания от лицата на bTV Антон Хекимян, Виктория Петрова, Юксел Кадриев, Лиляна Боянова, Иван Георгиев, Денислав Борисов, Емил Чолаков, Кристина Баксанова, Мариана Векилска, Светослав Иванов и други.

Новият слоган на bTV Radio За да знаеш всичко отразява основната мисия на радиото като предпочитан информационен канал. Аудиторията ни показа, че се доверява на новините и съдържанието, което се излъчва в ефира на bTV Radio и недвусмислено зададе посоката на новия слоган, коментира Васил Димитров, директор на bTV Radio Group, по повод развитието на bTV Radio.
Report Spam   Logged
Iordan
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 1 541« Reply #4 on: 26 January 2016 00:48:57 »

Радио N-JOY вече и в Шумен на 106.5 MHz
Хитове, различни награди, неподправен хумор, музикални желания и специални поздрави се събират на честотите на най-голямата музикална радиоверига в България.
От днес, 25.01.2016 г., радио N-JOY ще радва слушателите и от град Шумен.
На 106.5 MHz любимото радио ще зарежда с много настроение и забавления.
За пръв път, в почти десетгодишната си история, радио N-JOY ще излъчва и специална локална програма от града.
Останалите честоти в страната, програмата на радиото, както и най-актуалните игри в ефира можете да видите в официалния ни сайт njoy.bg.
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 277


Администратор


« Reply #5 on: 17 April 2017 01:51:55 »

Оберон Радио Макс с гордост споделя, че от днес, 13-ти април 2017, Радио Melody се присъединява към семейството на Радио Fresh!, Радио FM+ и Радио Star FM.
Слушайте ни на 93.4 MHz. в София и нека мелодията да бъде с вас!

Реално Оберон Радио Макс е фирма на Красимир Гергов, която изкупи въпросните радиа от Еммис България, т.е. де факто са друга група, ама де юре не са и сега предстоят да се правят бог знае какви гимнастики с честотите на някой от радиата на БТВ Радио Груп и на Оберон Радио Макс, т.е. ще има някакво преливане на честоти от едни радиа на другите и обратно. За сега е сигурно, че Стар ФМ изчезва и честотите му отиват за Мелъди...
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 974WWW
« Reply #6 on: 17 April 2017 09:44:31 »

Е... Жалко за Star FM... Беше хубаво радио... Sad
Report Spam   Logged

krasi_varna
Потребител
*
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #7 on: 17 April 2017 11:56:09 »

Съмнявам се да е Стар FM, само в София и Варна имат честоти, а е безсмислено да се излъчва в София на две честоти. По скоро ще тръгне нещо друго на двете честоти примерно проекта под името Старт FM.
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 277


Администратор


« Reply #8 on: 01 May 2017 19:52:11 »

Продължава прехвърлянето на честоти от Радиокомпания Си.Джей към групата от радиостанции на Оберон Радио Макс. След преместването на Радио Мелъди по-рано през април, стана известно, че Радио N-Joy губи 11 от честотите си, за да бъдат разпределени между Радио FM+ и Fresh!.

Радио FM+ вече стартира в Троян на 103.4 MHz и в Априлци на 107.8 MHz, а скоро е възможно да зазвучи още в Карлово на 107.8 MHz, в Тетевен на 105.8 MHz и в Трявна на 91.5 MHz.

Радио Fresh! започна излъчване в Ябланица на 100.5 MHz, и според прессъобщение на Оберон Радио Макс, цитирано от Меломан.бг и Слушам.ком, се очаква да се появи още в Несебър на 87.6 MHz, в Обзор на 107.9 MHz, в Приморско на 100.6 MHz, в Левски на 92.7 MHz и в Бяла (Рс) на 95.2 MHz.

Под въпрос е бъдещето на 87.6 MHz в Несебър. Според прессъобщението, тази честота ще стане част от мрежата на Радио Fresh! От друга страна, с решение на Съвета за електронни медии от 28 февруари 2017 г. за класиране на кандидатите в конкурс за радиоразпръскване, на първо място е класиран проект за нова спортна радиостанция с наименование Старт ФМ на Оберон Радио Макс. Засега на 87.6 MHz се излъчва Радио N-Joy, класирано на второ място в същия конкурс.
Странна работа... Какви са тия гимнастики дето ги правят не мога да разбера, явно че ще позиционират ФМ+ и Фреш за сметка на Енджой вместо обратното, и може би Зи Рок за сметка на Стар ФМ, като според слуховете неговите минават към Мелъди. Това Старт ФМ щеше да е предстоящо "спортно радио" на "Оберон Радио Макс ЕООД", ама явно че ще да е било само буфер. Интересно ми е и защо не споменават официално и връзката между двете групи - на Оберон Радио Макс и на БТВ Радио Груп/Си Джей, при положение, че тя е очеизвадна. Тази Оберон Радио Макс официално е собственост на някой си Швинто Авраам Меламед... Официалното съобщение:
Quote
От 13 април, 2017 г. Оберон Радио Макс, собственик на радиата FM+, Fresh! и Star FM, присъедини към своята радио група и Радио Melody. Любимата на много слушатели радиостанция продължава да се излъчва на честота 93.4 MHz в София, без да променя своя Soft AC формат. Екипът на Оберон Радио Макс ще развива и интернет каналите на медията, като Радио Melody се уеб базира на адрес: www.radiomelody.bg.

Наред с новото попълнение, на единадесет нови честоти ще звучи сигнала на Radio Fresh! и Radio FM+ , разпределени както следва:

За Radio Fresh!: Обзор, Несебър, Приморско, Ябланица, Левски и Бяла
За FM+: Карлово,  Тетевен, Трявна, Троян, Априлци.

Оберон Радио Макс запазва положителния тренд на своето развитие и уверява многобройните си слушатели и партньори, че радиостанциите FM+, Fresh!, Star FM и Melody ще продължат  да излъчват високо качествената си  програма.

Радио групата задържа и лидерското място в интерактивните си канали. Оберон Радио Макс се гордее с най-харесваната FB страница на радио в България (Radio Fresh!, с над 319 хил. локални фена), а уеб сайтовете на групата са във водещите позиции по посещаемост.
Report Spam   Logged
The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 277


Администратор


« Reply #9 on: 28 August 2017 12:39:39 »

Красимир Гергов напуска джойнт венчъра Радиокомпания Си-Джей (или БТВ Радио Груп), който беше между него и самата БТВ, взимайки със себе си неговия дял от радиостанции, в случая Z-Rock също преминава при новата му фирма Оберон Радио Макс, където вече са FM+, Star FM, Fresh и Melody. Изцяло на БТВ остават само БТВ Радио, Енджой, Джаз ФМ и Класик ФМ. БТВ обаче продължава собственото излъчване на Радио Зи Рок на, част от честотите, като реално в момента имаме клонирано радио... Въобще   Grin Grin Grin Grin.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 974WWW
« Reply #10 on: 28 August 2017 21:04:28 »

Е, що пък заради Z-Rock да закриват Star FM? Вярно, че и двете радиа са за рок музика, но по едното въртят съвременни и по-хард песни, докато по другото - по ретро рок. То по същата логика се припокриват Melody и Fresh. И за какво им е това новинарско радио "Оберон", след като и по FM+, ако не се лъжа, има доста новини?
Report Spam   Logged

The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 277


Администратор


« Reply #11 on: 29 August 2017 11:36:07 »

Е, що пък заради Z-Rock да закриват Star FM? Вярно, че и двете радиа са за рок музика, но по едното въртят съвременни и по-хард песни, докато по другото - по ретро рок. То по същата логика се припокриват Melody и Fresh. И за какво им е това новинарско радио "Оберон", след като и по FM+, ако не се лъжа, има доста новини?
Защото се дублират профили на радиата, а Гергов иска да създаде паралел на досегашната БТВ Радио Груп, за това и Оберон трябва да се конкурира уж с БТВ Радио.  Проблема е, че излизането от джойнтвенчъра няма да е толкова лесно, колкото си го мисли, ето го положението в момента:


Радио Z-Rock става част от Оберон Радио Макс

От 26 август 2017 г. Оберон Радио Макс, собственик на радиата FM+, Fresh!, Star FM и Melody, присъедини към своята радио група и Радио Z-Rock.

Рок радиото на България продължава да се излъчва без да променя своя формат. Екипът на Оберон Радио Макс ще развива и интернет каналите на медията. Радио Z-Rock вече има нов адрес: zrockradio.bg, където може да слушате любимите си водещи Буги Барабата, Елена Розберг и Краси Москов и онлайн.

Оберон Радио Макс e най-бързо развиващата се радио група в България, която запазва положителния тренд на своето развитие. В групата влизат Радио FM+, Radio Fresh!, Star FM, Melody и Z-Rock заедно сме по-силни и свободни от всякога!

Радио групата задържа и лидерското място в интерактивните си канали. В портфолиото на Оберон Радио Макс е и най-харесваната FB страница на радио в България (Radio Fresh!, с над 320 хил. локални фена), а уеб сайтовете на групата са във водещите позиции по посещаемост.

Тази година на 13-ти октомври, рок радиото на България ще празнува 11 години в ефира с голям концерт на Sully Erna в зала Арена Армеец на 26 септември.


Предстои Радиокомпания Си.Джей да обяви новата си програмна схема и водещи на рок радиото на България Z-Rock

В резултат на сериозен външен натиск, компанията губи оперативния контрол върху част от честотите, на които радиото се излъчва

През последния месец върху Радиокомпания Си.Джей ООД по повод трансмисията на радио Z-Rock бе упражнен натиск, с какъвто през последните повече от 20 години компанията не се е сблъсквала. Това довежда до нелепата ситуация, в която от днес радиослушателите и онлайн юзърите в България имат достъп до две радио станции с името Z-Rock, а от днес сайтът на рок радиото на България също е дублиран.

Радиокомпания Си.Джей ООД категорично се разграничава от подхода и действията, които Фондация Радио Нова Европа и Радио Оберон Макс предприеха в последния един месец, които доведоха до невъзможност да доставяме програма Z-Rock до всички наши слушатели.

Верни на принципите си за развитие на медийни платформи и най-вече водени от желанието си да запазят облика, характера и значимостта на едно от най-успешните и обичани радиа в България Z-Rock, мениджмънтът и екипът на Радиокомпания Си.Джей ООД прави всичко възможно в най-кратки срокове да предложат отново на своите слушатели качествени предавания и музикална програма, подкрепена с любими гласове на рок музиката като водещи.

В най-скоро време ще обявим новата програмна стратегия на радио Z-Rock, като искаме да уверим всички фенове на радиото, че мениджмънтът и екипът на компанията сме изцяло водени от желанието си да отговорим на техните високи очаквания. Вярваме, че въпреки неприятната ситуация в момента, която, за съжаление, ощетява на първо място слушателската аудитория, ще успеем в най-кратки срокове да разнообразим, обогатим и обновим съдържанието на радио Z-Rock., споделиха от Радиокомпания Си.Джей ООД.

Радиокомпания Си.Джей ООД е единственият притежател на словната марка Z-Rock, регистрирана в клас стоки и услуги 38 телекомуникации, съгласно приложимото българско законодателство. Правото да използва марката Z-Rock за разпространение на радио програма, както и регистрацията на домейна www.zrock.bg принадлежaт единствено на Радиокомпания Си.Джей ООД, което включва всички радио честоти, за които компанията притежава правно основание да продължи да излъчва, както и всички останали медийни платформи, на които програмата е достъпна, включително www.zrock.bg и www.voyo.bg.
Report Spam   Logged
monk1900
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 319


« Reply #12 on: 29 August 2017 13:44:43 »

Мисля, че bTV се опитват да ни заблудят. Поне това е официалната позиция на Microsoft и Google, която излиза като се цънке на бутончето външен плеър в онлайн плеъра на zrock.bg.

Report Spam   Logged
alex2510
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 244


a.k.a. AleSla


WWW
« Reply #13 on: 18 September 2018 16:43:37 »

Между другото имаше момент, в който логото на бТВ Радио щеше да е това.


* 149122205277287.gif (21.65 KB, 317x136 - viewed 143 times.)
Report Spam   Logged

#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи Shocked
My YouTube Channel
sisi 2007
Потребител
*
Offline Offline

Posts: 52


« Reply #14 on: 22 November 2018 16:19:45 »

Между другото имаше момент, в който логото на бТВ Радио щеше да е това.
Да не си го взел от сайта на СЕМ? Защото на всичките лицензи е това лого. А също bTV имат лиценз за bTV Радио за Русе на станция 89.9FM. Защо да не го използват, като няма нищо на тази станция.
Report Spam   Logged

itsacringe#1877
alex2510
Зяпач
**
Offline Offline

Posts: 244


a.k.a. AleSla


WWW
« Reply #15 on: 23 November 2018 15:50:38 »

Да не си го взел от сайта на СЕМ? Защото на всичките лицензи е това лого. А също bTV имат лиценз за bTV Радио за Русе на станция 89.9FM. Защо да не го използват като няма нищо на тази станция.
Сигурно нямат пари за предаватели. Иначе преди години бТВ спечелиха конкурса за радиоразпръскване на тая честота и пишеше като начална дата на разпространение 13.06.2018 г., обаче........нищо не се излъчва. И да, логото го взех от сайта на СЕМ.
Report Spam   Logged

#ГледамИНеВярвамНаУшитеСи Shocked
My YouTube Channel
sisi 2007
Потребител
*
Offline Offline

Posts: 52


« Reply #16 on: 19 June 2019 14:25:04 »

bTV Radio в Русе на честота 89.9FM!
Report Spam   Logged

itsacringe#1877
pesho
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 532


« Reply #17 on: 19 June 2019 17:51:48 »

Че то това е вече над година да има БТВ радио в Русе.
Report Spam   Logged
Roostersonair
Зрител
***
Offline Offline

Posts: 342


« Reply #18 on: 23 April 2021 23:34:21 »

Има една новина за радиогрупата на bTV, която сме пропуснали:
От 21 април (сряда) сайтът на bTV Radio е с напълно обновен дизайн и с нови функционалности.

За новия дизайн на сайта ще кажа това: уникален е. Личи си, че са се постарали с графиките и като цяло с всичко.

Ето и статията за новия дизайн на сайта:
https://btvradio.bg/ot-efira/sajtat-na-btv-radio-s-novi-funkcionalnosti-i-vazmozhnosti-za-poveche-vzaimodejstvija.html
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy