spike
|
Мда... доста е рисково да пуснат всичките 4 игри наведнъж. Впрочем бях забравил, че миналата есен в праймтайма все още бяха Николаос и турския сериал, та може би тези 4 игри ще заемат техните слотове, но все пак е доста рисково да пускат толкова много нови продукции наведнъж - само "Гласът на България" е утвърдено предаване, а другите тепърва ще се борят за зрители. Да не говорим, че тези нови игри хич не ми изглеждат подходящи за праймтайма, ама ще видим... "ьТВ" обичат сами да се закопават с някакви посредствени предавания и сериали. 
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
На мен само комбинацията от "Стани богат" и "Кой да знае?" ми идва пренасищащо, камоли още 4 куиз предавания... Пълна липса на динамика.
|
|
|
|
dan_agent06
|
На мен само комбинацията от "Стани богат" и "Кой да знае?" ми идва пренасищащо, камоли още 4 куиз предавания... Пълна липса на динамика.
Да не забравяме и Аз обичам България - макар и да се разминаваше с Кой да знае, пак беше в повече, дано сега наистина да са в различни периоди. Но може едните да са за есента, а останалите за пролетта - никъде не пише кога ще стартират. А и все пак трябва да се пусне кастинг форма, да се заснемат епизодите, да се обработят... Дано наистина ги пуснат по различно време.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Всъщност, макар и да имат някои сходства - да, игри са - предаванията са доста далеч от "куиз игра"(викторина с въпроси и отговори, каквито са Стани богат и Кой да знае? в основата си). Вижте оригиналите в интернет - някои според мен са супер, но има и рискови избори вдействителност  та ще видим...
|
|
|
|
|
spike
|
Не знам какъв е този сайт, обаче информацията е цитирана от вестник "Уикенд", който хич не е достоверен източник. Съмнявам се "ьТВ" ей така да се откажат от едно от най-рейтинговите си предавания... По-скоро ще орежат сериалите, понеже те хем са скъпи, хем напоследък все не им се получават, с изключение на "Съни бийч", макар че и неговите рейтинги не бяха кой знае колко задоволителни. 
|
|
|
|
dan_agent06
|
Не знам какъв е този сайт, обаче информацията е цитирана от вестник "Уикенд", който хич не е достоверен източник. Съмнявам се "ьТВ" ей така да се откажат от едно от най-рейтинговите си предавания... По-скоро ще орежат сериалите, понеже те хем са скъпи, хем напоследък все не им се получават, с изключение на "Съни бийч", макар че и неговите рейтинги не бяха кой знае колко задоволителни.  Не знам доколко е достоверен източникът, но лесно може да се види, че наистина кастингът е спрян. Попринцип се изчакваше да бъде показан кой ще бъде самият Ерген и дори тогава продължаваше кастингът. Сега е странно да го спрат толкова рано. От друга страна, вече втора година седи отворен кастингът за България Търси Талант, без изобщо да бъде заснемано ново издание.
|
|
|
|
spike
|
Не знам доколко е достоверен източникът, но лесно може да се види, че наистина кастингът е спрян. Попринцип се изчакваше да бъде показан кой ще бъде самият Ерген и дори тогава продължаваше кастингът. Сега е странно да го спрат толкова рано. От друга страна, вече втора година седи отворен кастингът за България Търси Талант, без изобщо да бъде заснемано ново издание.
Ами... може пък в крайна сметка да дадат малко почивка на "Ергенът", а пък слотът му да се заеме от "България търси талант" и някои от новите куиз предавания. Възможно е точно затова да е подгрявката с повторението на последния засега сезон на "България търси талант".
|
|
|
|
dan_agent06
|
Ами... може пък в крайна сметка да дадат малко почивка на "Ергенът", а пък слотът му да се заеме от "България търси талант" и някои от новите куиз предавания. Възможно е точно затова да е подгрявката с повторението на последния засега сезон на "България търси талант".
То така се смяташе и миналата година за Маскираният Певец с повтарянето му, уви нямаше нов сезон. Ако не се лъжа, точно тогава Апостол Пенчев беше в Нова телевизия, та това явно ще му бъде запазена марка занапред и има шанс да останем разочаровани.
|
|
|
|
mickeymouse
|
По принцип кастингът наистина е спрян, а рейтингът на последния сезон беше доста разочароващ... От достоверни източници знам, че най-вероятно няма да има нов сезон на този етап заради забраната на реклама на хазарт.
|
|
|
|
Webber
|
Дори и да няма нов сезон на "Ергенът" през пролетта догодина, със сигурност ще има на негово място нещо друго, голям риалити формат, няма как тези 4-ри тв игри да заместят голям формат. bTV няма как да остане без риалити през пролетта въпреки забраната за хазарт. Ще видим тези седмици трябва да обявят Ергенът №4, ако планират нов сезон, пък може и кастинга да е спрян, защото са избрали участничките. Виктор и Евгени ги обявиха през 3-4 август 2021-2022, а Алек на 11 юли 2023. Може и да планират друг риалити формат за пролетта, ще стане ясно в близките няколко седмици, ако не обявят нов ерген. От друга страна, вече втора година седи отворен кастингът за България Търси Талант, без изобщо да бъде заснемано ново издание.
По-скоро са забравили толкова време да затворят кастинг-формата за записвания за нов сезон.
|
|
|
|
pesho
|
От днес има кастинг за играта: „Колко Ми даваш”.
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
Десислава Стоянова се разделя със зрителите и „Преди обед“ в последното издание на предаването за сезона. https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/desislava-stojanova-se-razdelja-sas-zritelite-i-predi-obed-v-poslednoto-izdanie-na-predavaneto-za-sezona.htmlЕдно от най-обичаните, емблематични и усмихнати лица на bTV – Десислава Стоянова, ще се раздели официално утре със зрителите, екипа на „Преди обед“ и колегите си от bTV в последното издание на предаването за този сезон. bTV Media Group благодари на Десислава Стоянова за времето, през което тя бе част от екипа на медията, за споделените професионални и емоционални моменти и й пожелава успех в бъдещите й творчески занимания. Предстои да видим кои ще са водещите на предаването от есента. От днес е отворен кастинг за играта: ,,Коя е тази песен ?".
|
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
bTV прави смела крачка напред и видимо разширява предлагането на съдържание. https://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2024/07/26/4653115_btv_pravi_smela_krachka_napred_i_vidimo_razshiriava/От началото на месец юли платформата за видеосъдържание VOYO е изцяло обновена и предлага 100% дублирано съдържание на български език. Медийната група увеличава броя на развлекателните предавания и още тази есен ще представи премиерни формати за цялото семейство. – В началото на тази година и през пролетта обновихме сериозно програмното съдържание с нови формати, заглавия и популярни лица, достигнахме до все по-широка аудитория. През новия сезон ще предложим отново премиерни и развлекателни предавания за цялото семейство. Очаква ни изцяло нов световен формат в праймтайма на bTV - "Островът на 100-те гривни", който е фантастична комбинация от приключение, стратегия и изпитание за характери. "Бягство към победата 2" е друг добре познат формат, който ще привлече вниманието с комбинация между българска история, пътуване и забавление. Подготвяме нов сезон на едно от най-успешните музикални предавания - "Гласът на България". Придобихме правата и за четири от най-успешните развлекателни телевизионни игри в световен мащаб. Това са продукциите "Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?", "Колко ми даваш?" и "Кажи честно", които са гаранция за много смях и приятно време пред екрана за малки и големи. Формулата с игрите вече доказа своя успех в ефира на bTV с "Кой да знае?" и "Стани богат", които се превърнаха в любими предавания на българските семейства. Програмното ни предложение отговаря на желанието ни да увеличим броя на развлекателните предавания и да съберем цялото семейство пред екрана с предавания, които едновременно забавляват, но водят и до трупане на знания и усъвършенстване.
|
|
|
|
spike
|
Егати скучното интервю.... Нищо ново не казва този Господин Йовчев. За съжаление нищо не се споменава за нови български сериали, та явно тотално са ги отсвирили, освен евентуалния сезон 4 на "Съни бийч", за който Иван и Андрей бяха потвърдили в някакъв подкаст.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Невероятно решение... но bTV са обявили кастинг за втори сезон на "Островът на 100-те гривни" 
|
|
|
|
spike
|
Невероятно решение... но bTV са обявили кастинг за втори сезон на "Островът на 100-те гривни"  Ами, вероятно са купили лиценз за няколко сезона и щат - не щат, трябва да ги реализират. 😁 Същата беше причината и "Сървайвър" да има 2 сезона въпреки чутовния им провал. Другият вариант е просто да се надяват зрителите да се зарибят по това предаване. Може би сте забравили, но и първите два сезона на "Игри на волята" не предизвикваха почти никакъв интерес. "Нова" обаче не се отказаха от предаването и от трети сезон насам рейтингите и интересът на зрителите тръгнаха стремглаво нагоре.
|
|
|
|
mickeymouse
|
Ами, вероятно са купили лиценз за няколко сезона и щат - не щат, трябва да ги реализират. 😁 Същата беше причината и "Сървайвър" да има 2 сезона въпреки чутовния им провал.
Другият вариант е просто да се надяват зрителите да се зарибят по това предаване. Може би сте забравили, но и първите два сезона на "Игри на волята" не предизвикваха почти никакъв интерес. "Нова" обаче не се отказаха от предаването и от трети сезон насам рейтингите и интересът на зрителите тръгнаха стремглаво нагоре.
Ама не забравяйте, че тогава през есенните сезони нямаше друга алтернатива освен "Игри на волята" и това помогна за изграждането на стабилна фен база, а "Острова" няма такава. Да не говорим, че догодина "Игрите" ще има all stars сезон, така че вече се знае какво ще е положението. 
|
|
|
|
spike
|
Ама не забравяйте, че тогава през есенните сезони нямаше друга алтернатива освен "Игри на волята" и това помогна за изграждането на стабилна фен база, а "Острова" няма такава. Да не говорим, че догодина "Игрите" ще има all stars сезон, така че вече се знае какво ще е положението.  Напротив - имаше "Фермата", което си имаше стабилен рейтинг, а и лично на мен доста ми допадаше като предаване, но подчертавам, че само до 6-7 сезон. После игрите в предаването рязко намаляха, а пък миналата година незнайно защо беше като бледо копие на "Игри на волята". Иначе въпросния All Stars сезон на "Игри на волята" още не е ясно кога ще бъде. Вече има регулярни участници, които тази година биха в кастинг битките и са се класирали за бъдещия сезон 7, като Димо беше споменал, че и догодина ще се провеждат кастинг битки за All Stars сезона. То впрочем не съм броил колко от досегашните участници са успели да се класират, ама предполагам, че бройката им трябва да стане поне 24, за да се сформират стандартните 3 племена от по 8 човека. Впрочем вчера наваксах с "Игри на волята", че бая бях изостанал с епизодите и съм много приятно изненадан от въвеждането на Бункера като територия. Навремето в "Сървайвър" имаше остров на изгнаника, та явно от там са го взаимствали. Имам само една забележка както към Бункера, така и към Блатото - добре е да има повече битки между хората там, с които да си печелят храна.
|
|
|
|
|