|
Mr.D.
|
bTV ще излъчи и полуфинала на Световното по волейбол между България и Чехия - събота от 9:30 ч., "Тази събота" ще е от 7:30 до 9:30 ч.
Да припомня, че по bTV излъчиха мача на финала на Уимбълдън между Александър Василев и Иван Иванов - в партньорство с Eurosport, а по bTV Action излъчиха мачовете от тенис купата "Дейвис".
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
В случая А1 нямат избор заради това нещо наречено “Списък на събитията с важно обществено значение, до които операторите на телевизионни услуги трябва да предоставят свободен достъп”: https://www.cem.bg/actbg/5044По тази причина само финала за купата се пуска по Нова Спорт. По същата причина художествената гимнастика като се е излъчвала от НБГ пак е била по Нова Спорт. А1 вървяха по тънък лед защото до сега мачовете на националния по волейбол ги излъчваха по платени канали защото нямат безплатен такъв, но стигнаха до момент в който интереса се увеличава и СЕМ могат да ги глобят ако не осигурят безплатно излъчване. По тази причина са се разбрали с БТВ, а мача се излъчваше там с логото на Макс Спорт отсреща на това на БТВ. Как така с две лога?!? Вляво на екрана логото на "ьТВ", а вдясно - това на Max Sport? Ако наистина е било така, ме връща 10-ина години назад, когато TV+ уж имаха правата за Испанското първенство, обаче крадяха стриймовете на чужди канали и по всякакъв начин криеха техните лога. 
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Как така с две лога?!? Вляво на екрана логото на "ьТВ", а вдясно - това на Max Sport? Ако наистина е било така, ме връща 10-ина години назад, когато TV+ уж имаха правата за Испанското първенство, обаче крадяха стриймовете на чужди канали и по всякакъв начин криеха техните лога.  Да, беше с двете лога на двете телевизии. Впечатлен съм как си пропуснал тв(и спортно, но и обществено - предвид значимостта на постижението) събитие, за което всички говорят...  Междувременно А1 са обявили, че освен полуфиналът, ще предоставят правата за излъчване и на финала, ако до него стигне българският национален отбор. Така че ако нашите победят утре, финалът също ще е по bTV.
|
|
|
|
|
spike
|
Да, беше с двете лога на двете телевизии. Впечатлен съм как си пропуснал тв(и спортно, но и обществено - предвид значимостта на постижението) събитие, за което всички говорят...  Междувременно А1 са обявили, че освен полуфиналът, ще предоставят правата за излъчване и на финала, ако до него стигне българският национален отбор. Така че ако нашите победят утре, финалът също ще е по bTV. Ами, не съм спортен фен и затова съм пропуснал този мач... 😁
|
|
|
|
|
Robimir
|
Финалът ще се излъчва едновременно по bTV и NOVA.
|
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
Да, очевидно А1 са решили при това развитие на играта на нашите момчета да “подарят емоции” на всички и са променили първоначалните планове. Не е изключено и NOVA доста да са натиснали за това.
|
|
|
|
|
TopCat
|
Само клетниците от БНТ ли няма да се "облажат" от великото постижение на момчетата?
|
Hater by Design.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Само клетниците от БНТ ли няма да се "облажат" от великото постижение на момчетата?
Ако искат да го излъчват - могат, правата се предоставят безвъзмездно. Само Кошлука трябва да каже.
|
|
|
|
|
|
|
|
maria_s
|
Нова телевизия са сложили логото си вляво, за да не скриват логото на макс спорт.
|
|
|
|
|
|
flaboyblast
|
Нова телевизия са сложили логото си вляво, за да не скриват логото на макс спорт.
Да можеха така да го оставят, предпочитам го вляво.
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
Напълно очаквано, не знам кой и защо е решил, че Венета Райкова е подходяща за сутрешно предаване, пълна гротеска е. Не гледам телевизия в този часови слот, но постоянно ми излизат подигравателни клипчета в Instagram и Tik Tok. Не че и “На кафе” е супер гледаемо, но поне не прилича на предаване за след 22 ч.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike
|
Хмм... този канал е част от групата на FilmBox каналите, а по тях май няма никакви реклами, та интересно какво ще е развитието и при тях.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robimir
|
Тази и следващата седмица, "Тази Сутрин" ще се води от водещите на сутрешните новини и ще започват един час по-късно. След медийния отзвук и протеста пред bTV, Цънцарова потвърди, че е свалена. Днес в началото споменаха единствено, че Йочев е в планиран отдавна отпуск.
След 5 януари ще видим какво са решили да правят от bTV и дали Йочев ще се върне, но като гледам явно искат да си припомнят 2013г.
|
|
|
|
|
|