|
|
Milen84
|
Някой има ли инфо какво става със футбола по каналите на Бтв ? Остава ли Италианското и Португалското ?
|
|
|
|
Mr.D.
|
Спортната журналистка Гергана Гунчева преминава от Нова в bTV. Ще бъде на екран още днес и ще води спортните новини. Някой има ли инфо какво става със футбола по каналите на Бтв ? Остава ли Италианското и Португалското ?
Мисля, че не съм попадал на официално инфо за сделките с правата за Италианското и Португалското за колко време са.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Утре от 11:00 ч по bTV ще има специално студио за представянето на новия кабипет - с водещ Светослав Иванов.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Подадена е регистрация за телевизионна марка и лого с наименование “Ladyzone TV” от БТВ Медиа Груп ЕАД в патентното ведомство: 
|
|
|
|
|
spike
|
Според мен ще е някакъв подкаст или онлайн рубрика, но не е изключено и да е новото име на "ьТВ Лейди". 
|
|
|
|
Mr.D.
|
Някой има ли инфо какво става със футбола по каналите на Бтв ? Остава ли Италианското и Португалското ?
Вече е официално - и през новия сезон ще излъчват Португалското първенство, Италианското първенство, Купата на Краля, 3-те турнира на УЕФА и италианското волейболно първенство.  Инфото е от сайта на бТВ.
|
|
|
|
alex2510
Зяпач

a.k.a. AleSla
|
Известният пианист Евгени Генчев ще бъде "Ергенът" във втория сезон на риалитито:
|
|
|
|
|
daniboi
|
Това е много добре иначе първи го въведоха в телевизията на Слави седем осми преди може би повече от година
|
|
|
|
Mr.D.
|
Подадена е регистрация за телевизионна марка и лого с наименование “Ladyzone TV” от БТВ Медиа Груп ЕАД в патентното ведомство:  Оказа се, че bTV използват това лого и име, за да обединят онлайн поредиците на сайта LADYZONE... https://ladyzone.bg/tv/
|
|
|
|
|
|
evgata
|
Подадена е регистрация за телевизионна марка и лого с наименование “Ladyzone TV” от БТВ Медиа Груп ЕАД в патентното ведомство: 
|
|
|
|
sisobe
|
Преди няколко минути забиха bTV Comedy и bTV Lady, стоят на стоп кадър  RING е с черен екран Едит: RING тръгна  Едит2: и Комеди и Лейди тръгнаха.
|
|
|
|
alex_086
|
Тина Ивайлова се присъединява към екипа на bTV. Тя ще води рубриката “Glas”, в колаборация със сайтът Glasnews, както беше и със Нова, само че от “Събуди се” отива в ”Тази събота и неделя”.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Тина Ивайлова се присъединява към екипа на bTV. Тя ще води рубриката “Glas”, в колаборация със сайтът Glasnews, както беше и със Нова, само че от “Събуди се” отива в ”Тази събота и неделя”.
Нова си изпусна всичките репортери ... Л Какво се случва ?! Нещо не върви на добре тази телевизия ...
|
|
|
|
Mr.D.
|
Още е рано за откриване на тема за пролетния сезон, но ето акцентите за пролетта:
bTV: - седмият сезон на Survivor - ще има много нови елементи, като "ключов" за сезона е определено краткото отстояние между периода на заснемане и излъчване на епизодите - вторият сезон на "Ергенът" също ще е през пролетта - за първи път епизодите ще са и на bTV Plus, тъй като досега ги нямаше целите онлайн в техните платформи. Ще има и digital extension - в сряда и четвъртък(тоест, вероятно ще запазят схемата за излъчване в ефир в четвъртък и петък) - "Мен не ме мислете" ще има трети сезон - обявено е като "развръзката на историята" - "Стани богат" също е подновен с нов сезон за bTV. Ще бъде в познатата схема - през делничните дни от 18:00 ч. - петият сезон на турския сериал "Опасно изкушение" ще бъде излъчен по bTV - продължава и "Шоуто на Николаос Цитиридис" - продължават и уикенд продукциите COOLt(събота, 12:30-13:30), "Животът по действителен случай"(събота, 17:00-19:00), "Светът на здравето"(неделя, 11:30-12:00), "Търси се..."(неделя, 12:30-13:30), "Без багаж"(неделя, 13:30-14:00). - нов сезон ще имат "Децата на другата България"(събота, 11:30-12:00), както и "Богатствата на България"(събота, 13:30-14:30)
НИШОВИ КАНАЛИ и ОНЛАЙН: - продължава "Геймър" по bTV Action(събота, 17:00-17:30) - продължава излъчването на футболните първенства, които и към момента са в ефира на bTV Action и RING. По RING ще излъчат и Световното първенство по хокей на лед 2023 - ще има редизайн на bTV Plus - нито дума за обявените "няколко български сериала" за VOYO
- във визията за рекламодателите присъства и "Фермата", тоест вероятно през есен 2023 ще има нов сезон на предаването - присъства и "Гласът на България" - вероятно също ще е през есента - нито дума за Masterchef - но вероятно ще бъде през есен 2023 предвид обявения кастинг - нито дума за "България търси талант" - сигурно ще му дадат почивка през идната година - нито дума за евентуален нов сезон на "Съни бийч", както и за обявения преди време онлайн spin-off "Животът на Жоро"
|
|
|
|
spike
|
Нали уж Иван и Андрей бяха потвърдили в лайв в Инстаграм, че ще има сезон 3 на "Съни бийч"? Пък то и сезон 2 свърши отворено. Впрочем предвид тематиката на сериала сезон 3 трябва да е заснет това лято, а не се сещам актьорите да са пускали някакви постове в социалните мрежи.
Иначе сезон 3 на "Мен не ме мислете" явно ще са въпросните 13 неизлъчени епизода, които бяха заснети още тази година. Ако е така, явно сериалът ще върви веднъж седмично.
Някакси не ми се вярва MasterChef да е през есента, понеже за тогава им се събират много продукции, а пък пролетта ще им увисне само с "Ергенът" и евентуално Survivor.
|
|
|
|
|