BG TV Talk
27 March 2023 02:50:45
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

bTV & bTV Media Group | новини и коментари

Pages: 1 ... 76 77 [78]   Go Down
  Print  
Author Topic: bTV & bTV Media Group | новини и коментари  (Read 218324 times)
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #1540 on: 06 December 2022 23:46:22 »

Нали уж Иван и Андрей бяха потвърдили в лайв в Инстаграм, че ще има сезон 3 на "Съни бийч"? Пък то и сезон 2 свърши отворено. Впрочем предвид тематиката на сериала сезон 3 трябва да е заснет това лято, а не се сещам актьорите да са пускали някакви постове в социалните мрежи.

Иначе сезон 3 на "Мен не ме мислете" явно ще са въпросните 13 неизлъчени епизода, които бяха заснети още тази година. Ако е така, явно сериалът ще върви веднъж седмично.

Някакси не ми се вярва MasterChef да е през есента, понеже за тогава им се събират много продукции, а пък пролетта ще им увисне само с "Ергенът" и евентуално Survivor.

Няма нищо “евентуално” от инфото в моя пост. То е сигурно. Всичко за новия сезон можете да видите тук: https://seasonhighlights.btv.bg/
Report Spam   Logged

Webber
Зяпач
**

« Reply #1541 on: 07 December 2022 00:45:42 »

Браво на Mr.D., че е споделил сайта. Толкова време, нямах представа, че имат такъв сайт за такава информация, а следях основно официалният сайт на bTV, повече в раздел bFeed. Дори сега от сайта, се абонирах на имейла за програмен каталог и bFeed.

Доколкото знам на "MasterChef" са започнали вече да го снимат преди седмици. Така че, очаквам да го пуснат през пролетта, със "Сървайвър" и "Ергенът", може би през уикенда. На "Ергенът" са приключили снимките в началото на ноември. Доколко знам от коментари, сезона е станал топ в Бодрум. Дори знам и участничките. Smiley

При тази ситуация, със сигурност ще има и нов сезон на "Фермата", и ще бъде в ефир с "Гласът на България" през есента догодина.

За "Съни бийч" е възможно да са се отказали, защото много набързо го претупаха сезон 2 през май. Цяла година можеха да снимат сезон 3, но пропуснаха възможността за снимки, та явно сигурно за това Иван и Андрей, са се ядосвали през лятото в онзи пост в инстаграм за финансови загуби от някакъв техен проект, все пак имаха готов сценарии за сезон 3. Дано все пак, да не съм прав, и да има снимки в близките месеци през 2023.
Report Spam   Logged
spike
Админ
Маниак

« Reply #1542 on: 07 December 2022 19:00:26 »

Браво на Mr.D., че е споделил сайта. Толкова време, нямах представа, че имат такъв сайт за такава информация, а следях основно официалният сайт на bTV, повече в раздел bFeed. Дори сега от сайта, се абонирах на имейла за програмен каталог и bFeed.

Доколкото знам на "MasterChef" са започнали вече да го снимат преди седмици. Така че, очаквам да го пуснат през пролетта, със "Сървайвър" и "Ергенът", може би през уикенда. На "Ергенът" са приключили снимките в началото на ноември. Доколко знам от коментари, сезона е станал топ в Бодрум. Дори знам и участничките. Smiley

При тази ситуация, със сигурност ще има и нов сезон на "Фермата", и ще бъде в ефир с "Гласът на България" през есента догодина.

За "Съни бийч" е възможно да са се отказали, защото много набързо го претупаха сезон 2 през май. Цяла година можеха да снимат сезон 3, но пропуснаха възможността за снимки, та явно сигурно за това Иван и Андрей, са се ядосвали през лятото в онзи пост в инстаграм за финансови загуби от някакъв техен проект, все пак имаха готов сценарии за сезон 3. Дано все пак, да не съм прав, и да има снимки в близките месеци през 2023.
Много тъпо, че са прекратили сериала, понеже ми беше един от любимите. "Мен не ме мислете" има в пъти по-нисък рейтинг, пък историята си я довършиха... Undecided

Няма нищо “евентуално” от инфото в моя пост. То е сигурно. Всичко за новия сезон можете да видите тук: https://seasonhighlights.btv.bg/
Точно в тази презентация имаше 2 или 3 неточности за тазгодишния пролетен сезон. Ако не се лъжа, "Мен не ме мислете" или Survivor въобще не беше вписано.
Report Spam   Logged

Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #1543 on: 23 December 2022 11:36:13 »

Нови предколедни мениджърски промени:

bTV Media Group има нов Главен изпълнителен директор(CEO) - Ралф Бартолайт.
Досегашното CEO Мартин Швехлак остава в компанията на длъжността Изпълнителен директор, като ще отговаря за новини, дигитални и онлайн проекти.
Досегашният Президент на CME Bulgaria Любош Йетмар се връща в Прага.
PPF обединява под едно ръководство пазарите в България, Словакия, Словения и Хърватска. CEO на CME за тези пазари вече е Душан Швалек.
Дидие Щосел също остава CEO на CME.
Любопитното е, че на няколко места в сайта на компанията има различно описание за позицията на Душан Швалек - присъства и като COO(Главен оперативен директор), и като зам.-главен изпълнителен директор(deputy CEO), и като главен изпълнителен директор(CEO)... изводът е, че вероятно ще са заедно с Щосел в управлението.
Report Spam   Logged

spike
Админ
Маниак

« Reply #1544 on: 24 December 2022 11:20:24 »

Нови предколедни мениджърски промени:

bTV Media Group има нов Главен изпълнителен директор(CEO) - Ралф Бартолайт.
Досегашното CEO Мартин Швехлак остава в компанията на длъжността Изпълнителен директор, като ще отговаря за новини, дигитални и онлайн проекти.
Досегашният Президент на CME Bulgaria Любош Йетмар се връща в Прага.
PPF обединява под едно ръководство пазарите в България, Словакия, Словения и Хърватска. CEO на CME за тези пазари вече е Душан Швалек.
Дидие Щосел също остава CEO на CME.
Любопитното е, че на няколко места в сайта на компанията има различно описание за позицията на Душан Швалек - присъства и като COO(Главен оперативен директор), и като зам.-главен изпълнителен директор(deputy CEO), и като главен изпълнителен директор(CEO)... изводът е, че вероятно ще са заедно с Щосел в управлението.
Време беше след грандиозните провали с праймтайм проектите тази година. Grin
Report Spam   Logged

goji7
Зрител

« Reply #1545 on: 25 January 2023 18:01:45 »

Май не е писано преди, Ивелина Драгнева от известно време вече е в БТВ, а не в НОВА.
Report Spam   Logged
TV 81
Говорител

« Reply #1546 on: 19 February 2023 22:07:10 »

Би било добре и bTV да последват примера на Нова и да премахнат надписа HD от логата на всичките си канали. 2023 година е все пак.
Report Spam   Logged
Mr.D.
Админ
Говорител

« Reply #1547 on: 21 February 2023 22:06:41 »

Собственикът на bTV Media Group PPF Group е увеличил дяловете си на собственост в немския гигант ProSieben Sat.1 Media и вече притежава 9,1% от групата.

https://www.ppf.eu/en/press-release/ppf-acquires-9-10-stake-in-prosiebensat-1-media-se
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 76 77 [78]   Go Up
  Print  

Jump to: