Mr.D.
|
Нали уж Иван и Андрей бяха потвърдили в лайв в Инстаграм, че ще има сезон 3 на "Съни бийч"? Пък то и сезон 2 свърши отворено. Впрочем предвид тематиката на сериала сезон 3 трябва да е заснет това лято, а не се сещам актьорите да са пускали някакви постове в социалните мрежи.
Иначе сезон 3 на "Мен не ме мислете" явно ще са въпросните 13 неизлъчени епизода, които бяха заснети още тази година. Ако е така, явно сериалът ще върви веднъж седмично.
Някакси не ми се вярва MasterChef да е през есента, понеже за тогава им се събират много продукции, а пък пролетта ще им увисне само с "Ергенът" и евентуално Survivor.
Няма нищо “евентуално” от инфото в моя пост. То е сигурно. Всичко за новия сезон можете да видите тук: https://seasonhighlights.btv.bg/
|
|
|
|
|
Webber
|
Браво на Mr.D., че е споделил сайта. Толкова време, нямах представа, че имат такъв сайт за такава информация, а следях основно официалният сайт на bTV, повече в раздел bFeed. Дори сега от сайта, се абонирах на имейла за програмен каталог и bFeed. Доколкото знам на "MasterChef" са започнали вече да го снимат преди седмици. Така че, очаквам да го пуснат през пролетта, със "Сървайвър" и "Ергенът", може би през уикенда. На "Ергенът" са приключили снимките в началото на ноември. Доколко знам от коментари, сезона е станал топ в Бодрум. Дори знам и участничките. При тази ситуация, със сигурност ще има и нов сезон на "Фермата", и ще бъде в ефир с "Гласът на България" през есента догодина. За "Съни бийч" е възможно да са се отказали, защото много набързо го претупаха сезон 2 през май. Цяла година можеха да снимат сезон 3, но пропуснаха възможността за снимки, та явно сигурно за това Иван и Андрей, са се ядосвали през лятото в онзи пост в инстаграм за финансови загуби от някакъв техен проект, все пак имаха готов сценарии за сезон 3. Дано все пак, да не съм прав, и да има снимки в близките месеци през 2023.
|
|
|
|
spike
|
Браво на Mr.D., че е споделил сайта. Толкова време, нямах представа, че имат такъв сайт за такава информация, а следях основно официалният сайт на bTV, повече в раздел bFeed. Дори сега от сайта, се абонирах на имейла за програмен каталог и bFeed. Доколкото знам на "MasterChef" са започнали вече да го снимат преди седмици. Така че, очаквам да го пуснат през пролетта, със "Сървайвър" и "Ергенът", може би през уикенда. На "Ергенът" са приключили снимките в началото на ноември. Доколко знам от коментари, сезона е станал топ в Бодрум. Дори знам и участничките. При тази ситуация, със сигурност ще има и нов сезон на "Фермата", и ще бъде в ефир с "Гласът на България" през есента догодина. За "Съни бийч" е възможно да са се отказали, защото много набързо го претупаха сезон 2 през май. Цяла година можеха да снимат сезон 3, но пропуснаха възможността за снимки, та явно сигурно за това Иван и Андрей, са се ядосвали през лятото в онзи пост в инстаграм за финансови загуби от някакъв техен проект, все пак имаха готов сценарии за сезон 3. Дано все пак, да не съм прав, и да има снимки в близките месеци през 2023. Много тъпо, че са прекратили сериала, понеже ми беше един от любимите. "Мен не ме мислете" има в пъти по-нисък рейтинг, пък историята си я довършиха... Точно в тази презентация имаше 2 или 3 неточности за тазгодишния пролетен сезон. Ако не се лъжа, "Мен не ме мислете" или Survivor въобще не беше вписано.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Нови предколедни мениджърски промени:
bTV Media Group има нов Главен изпълнителен директор(CEO) - Ралф Бартолайт. Досегашното CEO Мартин Швехлак остава в компанията на длъжността Изпълнителен директор, като ще отговаря за новини, дигитални и онлайн проекти. Досегашният Президент на CME Bulgaria Любош Йетмар се връща в Прага. PPF обединява под едно ръководство пазарите в България, Словакия, Словения и Хърватска. CEO на CME за тези пазари вече е Душан Швалек. Дидие Щосел също остава CEO на CME. Любопитното е, че на няколко места в сайта на компанията има различно описание за позицията на Душан Швалек - присъства и като COO(Главен оперативен директор), и като зам.-главен изпълнителен директор(deputy CEO), и като главен изпълнителен директор(CEO)... изводът е, че вероятно ще са заедно с Щосел в управлението.
|
|
|
|
spike
|
Нови предколедни мениджърски промени:
bTV Media Group има нов Главен изпълнителен директор(CEO) - Ралф Бартолайт. Досегашното CEO Мартин Швехлак остава в компанията на длъжността Изпълнителен директор, като ще отговаря за новини, дигитални и онлайн проекти. Досегашният Президент на CME Bulgaria Любош Йетмар се връща в Прага. PPF обединява под едно ръководство пазарите в България, Словакия, Словения и Хърватска. CEO на CME за тези пазари вече е Душан Швалек. Дидие Щосел също остава CEO на CME. Любопитното е, че на няколко места в сайта на компанията има различно описание за позицията на Душан Швалек - присъства и като COO(Главен оперативен директор), и като зам.-главен изпълнителен директор(deputy CEO), и като главен изпълнителен директор(CEO)... изводът е, че вероятно ще са заедно с Щосел в управлението.
Време беше след грандиозните провали с праймтайм проектите тази година.
|
|
|
|
goji7
|
Май не е писано преди, Ивелина Драгнева от известно време вече е в БТВ, а не в НОВА.
|
|
|
|
TV 81
|
Би било добре и bTV да последват примера на Нова и да премахнат надписа HD от логата на всичките си канали. 2023 година е все пак.
|
|
|
|
|
Mr.D.
|
На 6-и май bTV подготвя две специални предавания:
08:30-11:30 - специално студио за Гергьовден и парада на Деня на храбростта 12:40-16:00 - специално студио за Коронацията на Крал Чарлз III
Броят на COOL...T ще бъде излъчен от 16:00 до 17:00 ч.
|
|
|
|
PLTV
|
Не знам дали е споменавано, но Иван и Андреа при гостуването си в SportCast потвърдиха че скоро ще снимат трети сезон на Съби бийч + игрален филм за Гунди.
|
|
|
|
spike
|
Не знам дали е споменавано, но Иван и Андреа при гостуването си в SportCast потвърдиха че скоро ще снимат трети сезон на Съби бийч + игрален филм за Гунди.
Разгеле... най-накрая "ьТВ" се усетиха кои са им успешните продукции.
|
|
|
|
Mr.D.
|
На 6-и май bTV подготвя две специални предавания:
08:30-11:30 - специално студио за Гергьовден и парада на Деня на храбростта 12:40-16:00 - специално студио за Коронацията на Крал Чарлз III
Броят на COOL...T ще бъде излъчен от 16:00 до 17:00 ч.
Студиото "Коронацията" ще е с водещи Петя Дикова и Васил Христов и ще бъде от 12:20 ч. Така bTV ще стартират първи, БНТ започват в 12:25 ч., а Нова - в 12:30 ч.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Някой случайно да има проблеми с гледането на bTV в момента? По някаква причина не мога да гледам основния канал на живо в bTV Plus, даже и никъде другаде, пробвах различни уеб браузъри, изключих и включих адблокери, нищо не стана, изписва грешка в плейъра, а и в момента уча далече от родния си град и нямам телевизор, така че не мога да кажа дали самата телевизия има технически затруднения.
Update: Сега пробвах отново да гледам bTV в друг сайт и се получи. Засега няма никакви проблеми при мен.
|
|
|
|
|
TopCat
|
Форматите не са малоумни (с изключение на Ергенът. Там положението е просто трагично във всяка една версия). Реализацията им е калпава.
|
Hater by Design.
|
|
|
pesho
|
Тази есен ще има мастършеф 8. От новото жури само един е популярен. Шеф Кустев, който беше във Фермата.
|
|
|
|
spike
|
Тази есен ще има мастършеф 8. От новото жури само един е популярен. Шеф Кустев, който беше във Фермата.
Хмм... интересно как ще си подредят праймтайма в такъв случай. MasterChef го виждам единствено 2-3 делнични дни от 20:00 до 21:30ч., пък после да е "Фермата". Събота и неделя са си запазени съответно за дуела на "Фермата" и "Гласът на България", въпреки че пък нали казаха, че ще има промени в регламента на "Фермата", което може би означава и нова схема на излъчване.
|
|
|
|
|
spike
|
Очевидно MasterChef ще заеме някои от слотовете на турския сериал, щом ще е през есента, стига да си запазят обичайната схема на "Фермата", де. Иначе пак казвам, че доколкото знам, на Survivor е купен лиценза за 3 години, тъй че би трябвало и догодина да го има. Силно се надявам този път да поверят реализацията на Тупарев или на Иван и Андрей. Припомням, че в цялата схема присъстват и сериали. За момента е потвърден само сезон 3 на "Съни бийч", който вероятно ще е чак през пролетта на 2024г., но дано има и някакви други продукции.
|
|
|
|
BlooMac
|
Иначе пак казвам, че доколкото знам, на Survivor е купен лиценза за 3 години, тъй че би трябвало и догодина да го има. Силно се надявам този път да поверят реализацията на Тупарев или на Иван и Андрей.
Тупарев прави „Игри на волята“, не виждам как може да поеме конкурентния формат без да се откаже от Игрите, което би било абсурдно на този етап.
|
|
|
|
|