spike
|
Мда... доста е рисково да пуснат всичките 4 игри наведнъж. Впрочем бях забравил, че миналата есен в праймтайма все още бяха Николаос и турския сериал, та може би тези 4 игри ще заемат техните слотове, но все пак е доста рисково да пускат толкова много нови продукции наведнъж - само "Гласът на България" е утвърдено предаване, а другите тепърва ще се борят за зрители. Да не говорим, че тези нови игри хич не ми изглеждат подходящи за праймтайма, ама ще видим... "ьТВ" обичат сами да се закопават с някакви посредствени предавания и сериали.
|
|
|
|
|
mickeymouse
|
На мен само комбинацията от "Стани богат" и "Кой да знае?" ми идва пренасищащо, камоли още 4 куиз предавания... Пълна липса на динамика.
|
|
|
|
dan_agent06
|
На мен само комбинацията от "Стани богат" и "Кой да знае?" ми идва пренасищащо, камоли още 4 куиз предавания... Пълна липса на динамика.
Да не забравяме и Аз обичам България - макар и да се разминаваше с Кой да знае, пак беше в повече, дано сега наистина да са в различни периоди. Но може едните да са за есента, а останалите за пролетта - никъде не пише кога ще стартират. А и все пак трябва да се пусне кастинг форма, да се заснемат епизодите, да се обработят... Дано наистина ги пуснат по различно време.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Всъщност, макар и да имат някои сходства - да, игри са - предаванията са доста далеч от "куиз игра"(викторина с въпроси и отговори, каквито са Стани богат и Кой да знае? в основата си). Вижте оригиналите в интернет - някои според мен са супер, но има и рискови избори вдействителност та ще видим...
|
|
|
|
|
spike
|
Не знам какъв е този сайт, обаче информацията е цитирана от вестник "Уикенд", който хич не е достоверен източник. Съмнявам се "ьТВ" ей така да се откажат от едно от най-рейтинговите си предавания... По-скоро ще орежат сериалите, понеже те хем са скъпи, хем напоследък все не им се получават, с изключение на "Съни бийч", макар че и неговите рейтинги не бяха кой знае колко задоволителни.
|
|
|
|
dan_agent06
|
Не знам какъв е този сайт, обаче информацията е цитирана от вестник "Уикенд", който хич не е достоверен източник. Съмнявам се "ьТВ" ей така да се откажат от едно от най-рейтинговите си предавания... По-скоро ще орежат сериалите, понеже те хем са скъпи, хем напоследък все не им се получават, с изключение на "Съни бийч", макар че и неговите рейтинги не бяха кой знае колко задоволителни. Не знам доколко е достоверен източникът, но лесно може да се види, че наистина кастингът е спрян. Попринцип се изчакваше да бъде показан кой ще бъде самият Ерген и дори тогава продължаваше кастингът. Сега е странно да го спрат толкова рано. От друга страна, вече втора година седи отворен кастингът за България Търси Талант, без изобщо да бъде заснемано ново издание.
|
|
|
|
spike
|
Не знам доколко е достоверен източникът, но лесно може да се види, че наистина кастингът е спрян. Попринцип се изчакваше да бъде показан кой ще бъде самият Ерген и дори тогава продължаваше кастингът. Сега е странно да го спрат толкова рано. От друга страна, вече втора година седи отворен кастингът за България Търси Талант, без изобщо да бъде заснемано ново издание.
Ами... може пък в крайна сметка да дадат малко почивка на "Ергенът", а пък слотът му да се заеме от "България търси талант" и някои от новите куиз предавания. Възможно е точно затова да е подгрявката с повторението на последния засега сезон на "България търси талант".
|
|
|
|
dan_agent06
|
Ами... може пък в крайна сметка да дадат малко почивка на "Ергенът", а пък слотът му да се заеме от "България търси талант" и някои от новите куиз предавания. Възможно е точно затова да е подгрявката с повторението на последния засега сезон на "България търси талант".
То така се смяташе и миналата година за Маскираният Певец с повтарянето му, уви нямаше нов сезон. Ако не се лъжа, точно тогава Апостол Пенчев беше в Нова телевизия, та това явно ще му бъде запазена марка занапред и има шанс да останем разочаровани.
|
|
|
|
mickeymouse
|
По принцип кастингът наистина е спрян, а рейтингът на последния сезон беше доста разочароващ... От достоверни източници знам, че най-вероятно няма да има нов сезон на този етап заради забраната на реклама на хазарт.
|
|
|
|
Webber
|
Дори и да няма нов сезон на "Ергенът" през пролетта догодина, със сигурност ще има на негово място нещо друго, голям риалити формат, няма как тези 4-ри тв игри да заместят голям формат. bTV няма как да остане без риалити през пролетта въпреки забраната за хазарт. Ще видим тези седмици трябва да обявят Ергенът №4, ако планират нов сезон, пък може и кастинга да е спрян, защото са избрали участничките. Виктор и Евгени ги обявиха през 3-4 август 2021-2022, а Алек на 11 юли 2023. Може и да планират друг риалити формат за пролетта, ще стане ясно в близките няколко седмици, ако не обявят нов ерген. От друга страна, вече втора година седи отворен кастингът за България Търси Талант, без изобщо да бъде заснемано ново издание.
По-скоро са забравили толкова време да затворят кастинг-формата за записвания за нов сезон.
|
|
|
|
pesho
|
От днес има кастинг за играта: „Колко Ми даваш”.
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
Десислава Стоянова се разделя със зрителите и „Преди обед“ в последното издание на предаването за сезона. https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/desislava-stojanova-se-razdelja-sas-zritelite-i-predi-obed-v-poslednoto-izdanie-na-predavaneto-za-sezona.htmlЕдно от най-обичаните, емблематични и усмихнати лица на bTV – Десислава Стоянова, ще се раздели официално утре със зрителите, екипа на „Преди обед“ и колегите си от bTV в последното издание на предаването за този сезон. bTV Media Group благодари на Десислава Стоянова за времето, през което тя бе част от екипа на медията, за споделените професионални и емоционални моменти и й пожелава успех в бъдещите й творчески занимания. Предстои да видим кои ще са водещите на предаването от есента. От днес е отворен кастинг за играта: ,,Коя е тази песен ?".
|
|
|
|
|
todorovavara
Потребител
|
bTV прави смела крачка напред и видимо разширява предлагането на съдържание. https://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2024/07/26/4653115_btv_pravi_smela_krachka_napred_i_vidimo_razshiriava/От началото на месец юли платформата за видеосъдържание VOYO е изцяло обновена и предлага 100% дублирано съдържание на български език. Медийната група увеличава броя на развлекателните предавания и още тази есен ще представи премиерни формати за цялото семейство. – В началото на тази година и през пролетта обновихме сериозно програмното съдържание с нови формати, заглавия и популярни лица, достигнахме до все по-широка аудитория. През новия сезон ще предложим отново премиерни и развлекателни предавания за цялото семейство. Очаква ни изцяло нов световен формат в праймтайма на bTV - "Островът на 100-те гривни", който е фантастична комбинация от приключение, стратегия и изпитание за характери. "Бягство към победата 2" е друг добре познат формат, който ще привлече вниманието с комбинация между българска история, пътуване и забавление. Подготвяме нов сезон на едно от най-успешните музикални предавания - "Гласът на България". Придобихме правата и за четири от най-успешните развлекателни телевизионни игри в световен мащаб. Това са продукциите "Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?", "Колко ми даваш?" и "Кажи честно", които са гаранция за много смях и приятно време пред екрана за малки и големи. Формулата с игрите вече доказа своя успех в ефира на bTV с "Кой да знае?" и "Стани богат", които се превърнаха в любими предавания на българските семейства. Програмното ни предложение отговаря на желанието ни да увеличим броя на развлекателните предавания и да съберем цялото семейство пред екрана с предавания, които едновременно забавляват, но водят и до трупане на знания и усъвършенстване.
|
|
|
|
spike
|
Егати скучното интервю.... Нищо ново не казва този Господин Йовчев. За съжаление нищо не се споменава за нови български сериали, та явно тотално са ги отсвирили, освен евентуалния сезон 4 на "Съни бийч", за който Иван и Андрей бяха потвърдили в някакъв подкаст.
|
|
|
|
|