BG TV Talk
21 April 2024 14:29:19
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

TV+ channels | нoвини и коментари

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Go Down
  Print  
Author Topic: TV+ channels | нoвини и коментари  (Read 59223 times)
The TV Boy
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 2 380


Администратор


« Reply #140 on: 07 March 2021 22:15:32 »

Ами, както се знае, "Булсатком" е в процес на продажба. Уж се говореше, че "Виваком" са най-вероятният купувач, но с този ребранд може би подсказват, че всъщност ще бъдат продадени на "Теленор". И без това профилите на каналите им са еднакви, та да вземат да си се обединят, че пък и "Теленор" да не стоят като единствен оператор без ТВ услуга.

Странно обаче защо TV+ ще стане b plus, като уж се рекламира като новинарски канал. F+ явно или няма да бъде ребрандиран, или ще го закрият. А впрочем не знам защо не включат в този ребранд и останалите им безброй канали - "Хоби", "Хоби лов", "Дестинация БГ", "БГ Топ Мюзик" и там каквито още имат. Grin
Може би така ще ги пакетират за да продадат каналите с компанията. А иначе аз мисля че F+ ще стане Bulsatcom Plus. TV+ името му е ОК, може и да не го пипат него. А иначе каналите Film+, Хайде в кухнята, (бяха нерегистрирани), Българска История и БГ Топ Мюзик са закрити и ги няма вече от няколко месеца в пакетите на БСК. Каналите с + в името са регистрирани от Розенфелд и Ко ООД,  а останалите от БГ ТОП Мюзик ЕООД, едната е регистрирана в София, другата в Димитровград и реално по собственици нямат общо една с друга. Отблизо ТВ, Мотоспорт ТВ и Хоби HD още ги има и са нерегистрирани (по някаква причина Хоби ТВ и HD версията му са с различни програми) и би трябвало да се правят от димитровградската фирма като Дестинация БГ, Хоби ТВ и Хоби Лов.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy