Ами, както се знае, "Булсатком" е в процес на продажба. Уж се говореше, че "Виваком" са най-вероятният купувач, но с този ребранд може би подсказват, че всъщност ще бъдат продадени на "Теленор". И без това профилите на каналите им са еднакви, та да вземат да си се обединят, че пък и "Теленор" да не стоят като единствен оператор без ТВ услуга.
Странно обаче защо TV+ ще стане b plus, като уж се рекламира като новинарски канал. F+ явно или няма да бъде ребрандиран, или ще го закрият. А впрочем не знам защо не включат в този ребранд и останалите им безброй канали - "Хоби", "Хоби лов", "Дестинация БГ", "БГ Топ Мюзик" и там каквито още имат.
Може би така ще ги пакетират за да продадат каналите с компанията. А иначе аз мисля че F+ ще стане Bulsatcom Plus. TV+ името му е ОК, може и да не го пипат него. А иначе каналите Film+, Хайде в кухнята, (бяха нерегистрирани), Българска История и БГ Топ Мюзик са закрити и ги няма вече от няколко месеца в пакетите на БСК. Каналите с “+” в името са регистрирани от Розенфелд и Ко ООД, а останалите от БГ ТОП Мюзик ЕООД, едната е регистрирана в София, другата в Димитровград и реално по собственици нямат общо една с друга. Отблизо ТВ, Мотоспорт ТВ и Хоби HD още ги има и са нерегистрирани (по някаква причина Хоби ТВ и HD версията му са с различни програми) и би трябвало да се правят от димитровградската фирма като Дестинация БГ, Хоби ТВ и Хоби Лов.