TV81
|
Имат DaVinci блок, както бТВ излъчваха FoxKids и Jetix.
Наскоро бнякъде бях мярнал че имаха някакво сътрудничество за обща рекламна кампания с Булсатком Между другото каналите на Булсатком излъчват и много документални поредици на BBC
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
БГ САТ АД вече не съществува, цялата дейност е прехвърлена към Розенфелд и Ко АД. Осъществиха си тез успешно "схемата ЦСКА", в тоя ред на мисли преименувам темата на "Bulsatcom channels", щото реално са си на БСК, познати работещи там също го казват, пък друг е въпроса че го отричат публично.
|
|
|
|
Robimir
|
TV+ все още ли излъчва през почти целия ден новини?
|
|
|
|
spike
|
TV+ все още ли излъчва през почти целия ден новини?
Да, ама те май си записват една емисия и я повтарят цял ден или поне аз не съм забелязал някаква разлика в новините...
|
|
|
|
mongoleca
|
Каналите F+ и Sport+ май са загубили правата за тениса или поне част от него. Ако не се лъжа именно те излъчваха турнира в Бризбейн в предишни години, докато сега е по Евроспорт. За Уимбълдън е сигурно, че ще се излъчва вече по Евроспорт, но не знам кои други турнир вървят в пакет с него. Ако съм прав не им остава много качествен спорт, че да искат и допълнително заплащане за каналите си.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Тези останаха окончателно само с испанското и скоро ще хвърлят топа... Като гледам Спорт+ 96% от програмата му са някакви документални филми, напомня ми на Нюз7 последната година преди кончината му.
|
|
|
|
mongoleca
|
Тези останаха окончателно само с испанското и скоро ще хвърлят топа... Като гледам Спорт+ 96% от програмата му са някакви документални филми, напомня ми на Нюз7 последната година преди кончината му. Те са способни да излъчват една продукция по цял ден с непрекъснати повторения и пак да го обявяват, като отделен канал. Миналата година излъчваха и плажен волейбол, за който от Мтел не са обявили, че ще го излъчват. Очаквам наистина да пуснат и тенис, но в момента просто няма турнири. Edit: На 6 февруари от 23.00 часа ще излъчват "Най-силните мъже на света - 1 еп., спортно-забавно предаване". Предаването е 30 минути, но по-интересното е, че Мтел обявиха, че ще излъчват Най-силните мъже.
|
|
|
|
The TV Boy
|
От СЕМ отново ще им съставят глоби заради това, че излъчват канали без регистрация. Освен Филм+ този път под прицел са и каналите им, излъчващи се по Фюжън мрежата - Отблизо ТВ, Мотоспорт и Хайде в кухнята...
|
|
|
|
TV81
|
От СЕМ отново ще им съставят глоби заради това, че излъчват канали без регистрация. Освен Филм+ този път под прицел са и каналите им, излъчващи се по Фюжън мрежата - Отблизо ТВ, Мотоспорт и Хайде в кухнята...
Трябваше отдавна да им тръгнат 100 000 лв и заради това, че излъчваха Film+ HD без регистрация за отделен от SD версията. Отгоре на това караха абонатите да плащат по 5 лв само за HD -то, заради спортните турнири.
|
|
|
|
mongoleca
|
Трябваше отдавна да им тръгнат 100 000 лв и заради това, че излъчваха Film+ HD без регистрация за отделен от SD версията. Отгоре на това караха абонатите да плащат по 5 лв само за HD -то, заради спортните турнири.
Те и сега продължават да искат пари за него, въпреки че излъчват само мачове от испанското и посредствени тенис турнири от сериите АТР 250. Не знам дали още има кой да им го плаща.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Добре де, не мога да разбера каква им е договорката с Мтел за тия турнири, но явно че е по-заплетена. Когато Григор Димитров щеше да участва на турнира Open 13 в Марсилия имаше промо в сайта на Мтел че ще се излъчва по Мтел Спорт, а в момента в който Гришо отказа участие там промото изчезна и се появи реклама в сайта на ТВ+ че ще се предава по Ф+ и Спорт+... Явно не са купени изцяло, а са сублицензирани правата.
|
|
|
|
mongoleca
|
Добре де, не мога да разбера каква им е договорката с Мтел за тия турнири, но явно че е по-заплетена. Когато Григор Димитров щеше да участва на турнира Open 13 в Марсилия имаше промо в сайта на Мтел че ще се излъчва по Мтел Спорт, а в момента в който Гришо отказа участие там промото изчезна и се появи реклама в сайта на ТВ+ че ще се предава по Ф+ и Спорт+... Явно не са купени изцяло, а са сублицензирани правата.
За турнирите от категория АТП 250 Мтел имат първи избор за 10-15 турнира. Останалите са свободни и всеки би могъл да ги вземе. Щом са се отказали Булсатком се възползват и вземат турнира, както беше когато Виваком Арена излъчваха някои турнири по времето, когато бяха в ТВ+.
|
|
|
|
mongoleca
|
Нещо което може да ви е интересно. Както знаем каналите на Булсатком държат правата за излъчване на испанското първенство до юни 2018 г. И тъй като преди време имаше полемика с излъчването на част от мачовете през испанската телевизия (с онова грозно скриване на логото). Това се получава, тъй като ръководството е решило да не плаща трасетата за тези мачове. Плащат се само по три мача на кръг, а цената е около 1000 евро на мач. Уточнявам, че трасетата се плащат отделно от правата за излъчване.
|
|
|
|
ktamara
|
Инфото не е нищо ново. Лошото е че никой не предприема действия, нито лицезодателя, нито СЕМ, нито никой. Като става въпрос за СЕМ, те могат да предприемат действия относно всичките им канали
|
|
|
|
mongoleca
|
Точно това исках да уточня, че няма нищо незаконно. Те правата си ги плащат, но плащат само трасета за 3 мача, а другите ги излъчват без да дават допълнителни пари за трасетата. От това потърпевши са само зрителите, но реално те имат право да го правят по този начин, колкото и непрофесионално да е това.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Нещо което може да ви е интересно. Както знаем каналите на Булсатком държат правата за излъчване на испанското първенство до юни 2018 г. И тъй като преди време имаше полемика с излъчването на част от мачовете през испанската телевизия (с онова грозно скриване на логото). Това се получава, тъй като ръководството е решило да не плаща трасетата за тези мачове. Плащат се само по три мача на кръг, а цената е около 1000 евро на мач. Уточнявам, че трасетата се плащат отделно от правата за излъчване.
То това беше ясно и е писано по-назад в темата, само не беше ясно колко струваше самото трасе. Пестят пари заради прословутия сателит (който не е ясно кога ще излети), за това и правата им за спорта излетяха при Мобилтел. А за каналите им много проблеми могат да им направят СЕМ, ако искат разбира се. От нелицензирани канали, до правата им за съдържанието и схемата ЦСКА, с която избегнаха дълговете на БГ САТ...
|
|
|
|
TopCat
|
За този сателит слушам от техни представители от поне 2007 година.
|
Hater by Design.
|
|
|
evgata
|
от кога хоби тв има сръбска аудио пътечкa
|
|
|
|
TV 81
|
Винаги е имал сръбско аудио.
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Здравейте, въпросът ми е дали каналът Film+ се води към групата на Булсатком, тъй като го няма нито на сайта tvplus.bg, нито на сайта movieplus.bg . Във въпросните сайтове фигурират само TV+, F+, Sport+, Comedy+, Cinema+ и Action+.
|
|
|
|
|