spike
|
Абе имам някакъв спомен че като че ли миналия месец бях мярнал банер в сайта на ТВ+, че Ф1 ще се дава и тази година по Ф+, но сега никъде не мога да го намеря. В чуждестранните списъци за излъчване на всякъде са записани като български броудкастъри Ф+ и Ф+ ХД (БНТ2 ги няма), но пък в програмата състезанията ги няма. Да не са оплескали нещо в последния момент?
И аз четох по други форуми, че в сайта на TV+ първоначално е имало банер за F1, но после мистериозно е изчезнал. Това ме навежда на мисълта, че някоя друга телевизия е взела правата и просто още не е обявено официално. Ако ли не, RTL май също дават състезанията, ако не се лъжа.
|
|
|
|
|
edinicata
|
А защо трябва само Булсат да се борят за правата защо не и другите телевизий.
|
|
|
|
spike
|
А защо трябва само Булсат да се борят за правата защо не и другите телевизий.
Не четеш ли какво сме писали? Щом състезанията ги няма в програмата на F+, или са забравили да ги напишат, или друга телевизия е взела правата, или просто никой не проявява интерес и F1 няма да се излъчва по български канал...
|
|
|
|
TV81
|
Патентното ведомство е отказало регистрацията на канали Cinеma+, Comedy + и Action+, които се излъчваха за няколко дни на местата на HBO каналите при сателита на Булсатком. Причината за отказа е неплатени такси. Заявленията са пуснати от "близката" до Булсатком фирма БГ ТОП Мюзик. За сметка на това в процес на одобрение са канали BG TOP Cinema+, BG TOP Comedy+ и BG TOP Action+ от патентното. В същия процес са BG TOP Sport+ и канал Мотоспорт.
Изключително странното е, че фирмата Ди ен кей, която вече регистрира BG Music Channel, през 2013г. е поискала регистрация на марката BG TOP Music, но е получила пълен отказ според сайта на патентното.
|
|
|
|
|
spike
|
Тез пък от де изкопаха пари...
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Няма да е съвместно с БТВ: http://www.tvplus.bg/ Според мен БСК са направили всичко възможно да задържат правата при себе си и за това са извадили пари повече от БТВ. Нова изглежда са нямали чак толкова голям интерес. Още повече, че повечето и по-интересните мачове ще са по F+ HD, който е допълнително платен за 6 лв. и който го няма при Виваком, така че ето от къде ще събират пари за правата.
|
|
|
|
spike
|
Няма да е съвместно с БТВ: http://www.tvplus.bg/ Според мен БСК са направили всичко възможно да задържат правата при себе си и за това са извадили пари повече от БТВ. Нова изглежда са нямали чак толкова голям интерес. Още повече, че повечето и по-интересните мачове ще са по F+ HD, който е допълнително платен за 6 лв. и който го няма при Виваком, така че ето от къде ще събират пари за правата. Тия пък егати обирджиите... Искат 6 лева за един единствен канал, по който дават само Испанското, а "Нова" искат 4 лева за 2 канала, по които дават Българското, Английското, Френското, Формула 1 и още куп неща... Иначе преди 10-ина години Diema бяха взели правата за Испанското за 3 сезона, ама изкараха само 1 и се отказаха, като казаха, че правата били прекалено скъпи, пък интерес почти нямало. След това TV7 взеха правата и го излъчваха по тогавашния Sport7, ама и те май изкараха само 1 сезон и после вече не помня дали направо TV+ взеха правата.
|
|
|
|
edinicata
|
И този сезон ще е мъка да се гледа Испанското.
|
|
|
|
TV81
|
Форума на Булсатком и всякакви форуми тази вечер са залети с оплаквания, защото Булсатком са имали отново наглостта да излъчват мач по F+ HD(за който се плаща допълнително 6лв) футболни мачове взети от CANAL+ SD. Паралелно тази вечер по TV+ се излъчва на живо тенис отново със сигнал от CANAL+. Булсатком се опитват много нескопосано да прикриват логото на въпросния CANAL+ с някакви лентички по екрана, но всичко за пореден път лъсва....
|
|
|
|
ktamara
|
Страшна цигания, то май само в БГ и Анадола може да се случи
|
|
|
|
spike
|
Страшна цигания, то май само в БГ и Анадола може да се случи
Хахахахахаха.... Като крадат сигнал, поне да си бяха наместили черния правоъгълник, с който "закриват" логото на Canal +.... Ама и те пък какви са тарикати - не стига, че нищо не плащат за сигнала, понеже го крадат, ама и искат по 6 лева от всеки абонат, за да гледа въпросния канал...
|
|
|
|
The TV Boy
|
Ами това е БСК не знам какво друго сте очаквали. Че е цигъния - цигъния е, далавера до шия! Направо са си "живи-мъртви", като сериала, който ще пускат след "ексклузивната" им договорка с АМС. Адски много пари се перат от там и им е много мръсна работата още от както стартираха, не случайно стават и тия врътки, като почнеш от каналите на сателита им, през фирмите, които уж им оперират каналите и лицензиите (регистрирани в Димитровград, Ст. Загора и на баба ви Вуна у село), та да стигнеш до отношението към абонатите и договорките с партньорите, които уж правят. Абе въобще - .
|
|
|
|
|
TV81
|
Въпросния бургаски канал поне превеждали ли са анимациите?
|
|
|
|
megara
|
Въпросния бургаски канал поне превеждали ли са анимациите?
Да, при това не лошо. Дублираха си ги сами. Не разбирам този език! Аз говоря само български.
|
|
|
|
|
spike
|
И във Видин си имахме една местна телевизия Fanty G, която преди 10-ина години си записваше клипове от "Планета" и си ги излъчваха, като закриваха логото на "Планета" с едно червено кръгче, което беше логото на рубриката по Fanty G. Те обаче правеха това 1-2 години, след което СЕМ им отне лиценза и доколкото разбрах, от 1-2 години телевизията пак си я има, понеже отдавна вече не живея във Видин.
|
|
|
|
TV81
|
И във Видин си имахме една местна телевизия Fanty G, която преди 10-ина години си записваше клипове от "Планета" и си ги излъчваха, като закриваха логото на "Планета" с едно червено кръгче, което беше логото на рубриката по Fanty G. Те обаче правеха това 1-2 години, след което СЕМ им отне лиценза и доколкото разбрах, от 1-2 години телевизията пак си я има, понеже отдавна вече не живея във Видин.
Струва ми се, че много скоро съдбата на FANTY G трябва да последва и DSTV
|
|
|
|
|