spike
|
Струва ми се, че много скоро съдбата на FANTY G трябва да последва и DSTV
Е, то телевизията сега пак си я има, ама имаха един период от 5-6 години, в който даже излъчваха без лиценз от СЕМ и след многобройните актове май се стигна и до съд, което най-накрая доведе до истинското спиране на телевизията. После се мъчиха 1-2 години да вземат лиценз, но СЕМ постоянно ги отхвърляха, ама явно им писна от упоритостта на Fanty G и в крайна сметка им дадоха лиценз през 2011г. според сайта на СЕМ.
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Абе, къде е СЕМ? Как къде - спи под трънка! Българска му работа - ей богу ако бяха по-адекватни нямаше само да дебнат къде да се покажат по интервюта по телевизиите, ами щяха да си свършат като бели хора работата. На БСК в момента има 6 нелицензирани канала, така хубаво щеше да им дойде да ги опукат всичките, както направиха с Фанти-Г и с Т-Рок навремето, ама нейс. И не - оказа се че тези новите канали Синема+, Комеди+ и Екшън+ които ги пуснаха на мястото на ХБО не се включват в лицензията за нелинейна ППВ услуга както някой предположиха, тази лицензия е за домашна видеотека, а не за платени ТВ канали, така че са си 100% нелицензирани.
|
|
|
|
ktamara
|
Еми ако на някой му се занимава, може да подготви сигнал, който да го пуснем към СЕМ. Аз бих участвал в подобна инициатива, най-малкото Испанското първенство може да намери най-после достъпен Ефир
|
|
|
|
The TV Boy
|
Еми ако на някой му се занимава, може да подготви сигнал, който да го пуснем към СЕМ. Аз бих участвал в подобна инициатива, най-малкото Испанското първенство може да намери най-после достъпен Ефир
Сигнали са пускани и преди, но не е имало голяма реакция по въпроса. Но не е лошо и пак да се опита де. Та по темата - F+ HD от днес излъчва с ново лого: Sport+. http://s8.postimg.org/qm2e6vnvp/image.png П.С. и БСК са се сдобили с нов сайт http://www.bulsat.com/ .
|
|
|
|
edinicata
|
И сигурно промяната на името не е отразена в СЕМ.
|
|
|
|
The TV Boy
|
И сигурно промяната на името не е отразена в СЕМ.
В СЕМ е регистриран само обикновенния F+, който вече е с тотално различна програма от F+ HD, който от днес е Sport+. Този втория не е регистриран в СЕМ. Поне най-сетне загряха че така няма как повече да стане и решиха да разделят имената на каналите, сега остава и да го регистрират, ама кога - един господ знае.
|
|
|
|
Robimir
|
Във форума на Булсата видях потребител, който да споменава "траурно лого". Май има предвид F+ HD. Някой може ли да ми обясни това лого, за ден на траур ли е или има предвид, че логото не е хубаво или че е доста тъмно... Няколко пъти е споменат израза от различни хора.
|
|
|
|
flaboyblast
|
Във форума на Булсата видях потребител, който да спомене "траурно лого". Май има предвид F+ HD. Някой може ли да ми обясни това лого, за ден на траур ли е или има предвид, че логото не е хубаво или че е доста тъмно... Няколко пъти е споменат израза от различни хора. Май говори за това:
|
|
|
|
spike
|
Във форума на Булсата видях потребител, който да споменава "траурно лого". Май има предвид F+ HD. Някой може ли да ми обясни това лого, за ден на траур ли е или има предвид, че логото не е хубаво или че е доста тъмно... Няколко пъти е споменат израза от различни хора. Не е траурно лого, а просто с черния правоъгълник прикриват логото на телевизията, от която крадат сигнала. В случая са се опитали да скрият логото на Canal +, но както се вижда, не са наместили черния правоъгълник и логото на Canal + е останало наполовина скрито.
|
|
|
|
Iordan
|
Май говори за това: Много правилно си го иронизират за „траурно лого“
|
|
|
|
The TV Boy
|
Някъде бях мярнал вчера инфо, че TV+/F+ ще се пробват да вземат някой-друг мач от гръцкото първенство, след като Бербатов отиде там. Иначе ако беше отишъл в Англия нямаше никакъв проблем да си го дават Диемките, ама сега трябва допълнително да се уговарят, а ТВ+ и на мен ми изглеждат като най-възможни да му дават мачовете...
|
|
|
|
TV81
|
Аха. Сетиха се.... 3. Доклад на Дирекция «Специализирана администрация – НЛРПР» по: а) заявления от «БГ Топ Мюзик» ЕООД («Българска История») за регистрация на на аудио-визуални услуги по реда на 125а, ал. 1 на Закона за радиото и телевизията (ЗРТ);
|
|
|
|
|
ktamara
|
Е тия се сетиха. Канала вече се казва "sport+". А и тая глоба от баснословните 3К едва ли може да стресне някой
|
|
|
|
TV81
|
Е тия се сетиха. Канала вече се казва "sport+". А и тая глоба от баснословните 3К едва ли може да стресне някой
Глупости. Булсатком са глобени за FILM+SD, който и до ден днешен си съществува. Film+HD се казва вече Sport +
|
|
|
|
The TV Boy
|
Разгеле, ама нещо не виждам канала да е спрял... Трябва бая по-сериозно да ги натиснат, за да се вземат в ръце. Освен Film+ имат още нерегистирани въпросния Sport+ (бившия F+ HD), както и новите платени Action+, Cinema+ и Comedy+. БГ История също не би трябвало да я има до като не получи регистрация. В сайта им присъстват още и каналите "Мотоспорт" и "От близо", които също не би трябвало да ги има без регистрация, пък вече не знам в момента дали се излъчват. За всички тея канали колко глоби трябва да им напраскат... Ама и БСК са едни - канала е без регистрация, пък те им го дават на тепсия на СЕМ понеже им ползват мрежата за мониторинг. Не че СЕМ са цвете за мирисане - трябваше кога, кога по-рано да им праснат глобите.
|
|
|
|
|
|
edinicata
|
Някой знае ли за колко сезона Булсат закупили Испанското първенство.
|
|
|
|
spike
|
Някой знае ли за колко сезона Булсат закупили Испанското първенство.
Мисля, че само за един.
|
|
|
|
|