megara
|
Честита нова година на всички от форума с пожелания за много хубави неща през 2023!
|
|
|
|
|
spike
|
Иван и Андрей са пуснали клип, че продават стария си офис, защото имат нужда от нов, по-голям. Екипът на Bulgaria wants you постоянно се разраствал, а скоро щял да им трябва и цял кино отдел. Явно освен сериала за БНТ, ще правят и повече продукции за "ьТВ". Силно се надявам и на сезон 3 на "Съни бийч". 😁
|
|
|
|
Roostersonair
|
Ще има филм по популярната YouTube видео поредица "The Backrooms" на 17-годишният Кейн Парсънс, познат с неговият артистичен псевдоним "Kane Pixels". https://collider.com/the-backrooms-movie-adaptation/Ще бъде продуциран от филмовите студиа A24, Atomic Monster, Chernin Entertainment, and 21 Laps, сценарист ще бъде Роберто Патино, режисьор - самият създател на видео поредицата в YouTube, а именно Кейн Парсънс. Все още няма дата за премиерата му, тъй като все още не са почнали снимки, така че чакаме да видим кога ще почнат. Дано самата поредица има успешен пробив на големия екран.
|
|
|
|
|
Bobby
|
Някой знае ли какво се е случило с рейтингите на Nielsen?
|
|
|
|
BlooMac
|
Nielsen преустановиха дейността си този месец в България и други държави в Централна и Източна Европа след смяна на собственика.
|
|
|
|
|
|
tommy
Потребител
|
Здравейте, имам идея за ново ток шоу, но нямам връзки с никой в ТВ средите. Как може обикновен човек да влезе в тях и да реализира своите ТВ мечти? Аз до колкото знам всичко и до късмет да попаднеш в подходящата среда. 
|
|
|
|
TopCat
|
Здравейте, имам идея за ново ток шоу, но нямам връзки с никой в ТВ средите. Как може обикновен човек да влезе в тях и да реализира своите ТВ мечти? Аз до колкото знам всичко и до късмет да попаднеш в подходящата среда.  Който ти е казал, че е до късмет... те е излъгал жестоко. Става с много бачкане, бутане, networking, безсънни нощи и т.н. Никой няма да те открие в кварталното кафе и да ти каже - "Ти си нашият човек, хайде да те направим звезда".
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Здравейте, имам идея за ново ток шоу, но нямам връзки с никой в ТВ средите. Как може обикновен човек да влезе в тях и да реализира своите ТВ мечти? Аз до колкото знам всичко и до късмет да попаднеш в подходящата среда.  В днешно време телевизията е леко демоде и всеки би могъл да реализира мечтите си в YouTube. Виж само колко много подкасти се появиха в последните години, а те в същността си са най-обикновени токшоута, просто вървят в интернет, а не по телевизията.
|
|
|
|
mafiato
Потребител
|
Имам въпрос има ли някакъв шанс, кечът да де върне по българска телевизия, или по точно Бтв каналите да речем?
|
|
|
|
TopCat
|
Имам въпрос има ли някакъв шанс, кечът да де върне по българска телевизия, или по точно Бтв каналите да речем?
Не.
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
Не го ли дават вече по Diema Sport?
|
|
|
|
TopCat
|
От доста време не го дават по Диемите. Влез в крак с времето, човече, къде витаеш из облаците 
|
Hater by Design.
|
|
|
spike
|
От доста време не го дават по Диемите. Влез в крак с времето, човече, къде витаеш из облаците  Не съм спортен фен и съответно не следя стриктно какво излъчват спортните канали. Просто имам спомени, че преди 2-3 години бях засичал кеча по Diema Sport, a и по Nova Sport, ако не се лъжа.
|
|
|
|
spike
|
В момента се снима някакъв нов сериал All In:
Уж пише, че е ТВ сериал, ама се съмнявам наистина да се излъчи по някоя телевизия. Повече мяза на другите пишман гангстерски онлайн сериалчета като "Власт" и още един, дето не му помня и името даже. И двата вървяха в YouTube и Vbox7.
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Александра Филм са изгубили правата за разпространение и на Сони Пикчърс за България за сметка на Форум Филм, считано от 1 януари 2024. Последния филм от Сони , разпространяван от Александра е бил Наполеон, а първия на Сони за тази година от Форум Филм е Мадам Уеб. Така единственото голямо студио все още имащо договор с Александра е Уорнър Брос, до момента до който и този договор не изтече, защото както бях казал преди време Александра нямат никакъв шанс да наддават за права срещу Форум Филм, която оперира на няколко пазара.
|
|
|
|
spike
|
Май на хоризонта се задава поредният подкаст...
|
|
|
|
|