Мухахахаха, новия сайт е пълен бъзик!
Не е истина какви глупости са писани, изглежда са го правили или пълни аматьори, или супер неориентирани люде. Супер труден и нефункционален, преди на едно място бяха всички лицензии на дадената фирма , а сега трябва да се ровичкам из 1000 раздела. Телевизиите, които не излъчват отдавна ги има, защото реално като са заличавани от регистъра регистрациите се свалят от публично виждане, но остават в скрития архив на сървърите на СЕМ в сайта, който междудругото не бе променян никога до сега до колкото знам. Като са променяли дизайна са "разкрили" архива, който не трябва да се вижда и системата го е набутала целия във втори раздел. За чуждестранните канали с безумните имена нещо май някой или е прекалил с ракийката, или нещо са омазали тестовете. Трябва да се стегнат и да го оправят, защото може и да гризнат дръвцето и да ги глобят доста за подвеждаща и грешна информация в публичния държавен регистър. Пълна пародия, да ми бяха дали аз да им го направя, щеше да е по-свястно от това нещо. Хубава работа, ама типично по български направена...