BG TV Talk
20 February 2020 23:32:22
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

7/8TV & "Седем-осми" | новини и коментари

Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Go Down
  Print  
Author Topic: 7/8TV & "Седем-осми" | новини и коментари  (Read 50952 times)
TV 81
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 771


« Reply #440 on: 15 July 2019 00:15:33 »

Тъкмо щях да пиша(преди да отворя темата във форума...) , че Евроком остана една от малкото кабелни български стари телевизии, които по някакъв начин са оцелели за над 20 години без някоя голяма телевизия да ги е прилапала и направи кошче за повторения на неща, излъчени по основния канал на медийна група.
Другите едновремешни кабелни канали продължават да съществуват дори и след закупуването им, макар и с леко променено наименование (Диема, Ринг), но просто се обезличиха.
Та Ринг в края на 90-те, началото на 00-те излъчваха Формула 1 и още куп интересни емблематични и интересни предавания. Неща, които в момента са просто избледнял спомен, защото канала вече е  кошче за повторения без собствени студийни ежедневни предавания.
Диема пък от рекламни паузи и повторения в момента е почти негледаема. От време на време пускат по някой нов сериал и това е.

Като стана въпрос за Слави и слуха за закупуване на Евроком, то просто нямаше какво друго да измислят да напишат, защото като се замисли човек няма кой друг ТВ канал да закупят. Скат или Алфа ТВ трябваше да измислят да напишат в статиите на сайтовете, че са купени иначе...

По Евроком, обаче много интересно за около 1 година имаше във всяка пауза допреди 3 месеца реклама на Националната лотария, което беше много странно. Дори спортното им предаване го бяха преименували на Клуб седмиците + рекламни банери навсякъде в студиото на сайта на лотарията. От няколко месеца всякаква реклама на лотарията в ефира на Евроком е спряна, а името на спортното им предаване вече не е "Седмиците".

Ако Слави ще се занимава със собствена кабеларка по - добре да я пусне като нов, самостоятелен канал, вместо да закупува някой. Ще бъде жалко Евроком да свърши като чалгарска телевизия. Ако Слави купи Евроком, Ekids ще спре, а той остана единствената българска детска телевизия и то с огромна дългогодишна история в ефира.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 33   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy