BG TV Talk
27 March 2023 03:28:57
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

7/8TV & "Седем-осми" | новини и коментари

Pages: 1 ... 35 36 [37]   Go Down
  Print  
Author Topic: 7/8TV & "Седем-осми" | новини и коментари  (Read 98207 times)
Roostersonair
Говорител
****
Offline Offline

Posts: 596


« Reply #720 on: 29 November 2020 14:36:18 »

Поне за мен, разочароващо, но е ясно, че при тези условия с коронавируса трудно ще направят нещо като миналата година, когато беше наистина много интересно всичките 3 часа+. Сега Краси ще се лигави 2 часа с неговите уж "импровизации"....

Малко е разочароващо и, че нито едно от новите предавания/програми, за които намекна Евгени, че се подготвят, когато обявиха платената услуга, не е започнало.

Вечерта на Ку - Ку бенд и Вечерта на.... си остават най - добрите попадения на 7/8 до момента, заедно с основното шоу. Mate Kitchen също е доста готино.

Останалото на моменти е направо негледаемо.

Малко извън темата: Да не говорим, че за големите национални телевизии (в това число БНТ, bTV и NOVA) също ще им е трудно да направят собствена новогодишна програма покрай тези COVID условия, не само за 7/8 TV. Концертът на БНТ "Сцена под звездите", който се провеждаше всяка новогодишна нощ на площад Батенберг във София, няма да се осъществи тази година (причините са ни ясни), но пък генералния директор на медията Емил Кошлуков спомена, че ще има новогодишна програма (разделена на две части - съответно едната част от 20:00 до 22:00 часа, другата - от 22:00 часа до полунощ), която тази година обаче ще е напълно различна от това, което беше миналата новогодишна нощ преди 2020 г.


Емил Кошлуков: Ще се опитаме да направим класическа новогодишна програма - с хубави предавания, с много песни и танци, с много гости и със страхотно представление. Две части ще бъдат - едната е тази от 20 ч. до 22 ч., която вече е почти готова като сценарий, не бива да го разкривам, но е много ведра и хубава. Другата е тази, която си е за полунощ, за Новата година. Дунавското хоро може да го играем с манекени, един се хваща с два манекена, защото трябва да има разстояние, по РЗИ е така. Зрителите ще гледат БНТ.


За bTV и NOVA предстои да видим каква ще е новогодишната програма при тях, която също ще е на две части.
Report Spam   Logged
Pages: 1 ... 35 36 [37]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy