spike
|
То в "Уикипедия" всеки може да напише каквото си поиска. Докато не излезе официално инфо, не вярвам на такива писаници. 
|
|
|
|
|
maxicoo
Потребител
|
Тука вече се появи платения пакет на 7/8 на цена 78 ст.
И на кой оператор? Досега само при Неосат съм я виждал тая глупост.
|
|
|
|
megara
|
И на кой оператор? Досега само при Неосат съм я виждал тая глупост.

|
|
|
|
|
|
pesho
|
При Networx телевизията вече е блокирана ако не е заплатена таксата от 0,78 лв.
|
|
|
|
TopCat
|
При Networx телевизията вече е блокирана ако не е заплатена таксата от 0,78 лв.
При NET 1 също. Като при тях, ако не си на интерактивната телевизия, трябва да закупиш устройство на стойност 45 лева. Не, благодаря. Ще се абонирам през сайта.
|
Hater by Design.
|
|
|
evgata
|
при Виваком още не е кодирана на иптв-то
|
|
|
|
daniboi
|
Сега говорих с моята кабеларка Оптинет от град Ямбол И от там ми казаха че трябва да си купя модул който струва 20 лв Това еднократна такса и после всеки месец по 78 стотинки иначе телевизията ще бъде кодирана на осми септември
|
|
|
|
david92
|
Очаквано! Винаги когато започне да се изчерпва откъм идеи, Слави посяга към децата. Да допълня информацията от колегите по-горе - при Булсатком телевизията все още не е кодирана на ИПТВ, но предполагам, че съвсем скоро ще стане. Във фейсбук страницата на оператора е писано, че ⅞ TV вече ще се предлага като нов допълнителен пакет и може да се активира към всеки основен план за телевизия.
|
|
|
|
maxx
Потребител
|
При мен на А1 IPTV все още не е кодирана. Аз съм на пълен пакет, може и да ми се размине 😅
|
|
|
|
evgata
|
днес като ходих да плащам тв-то на виваком попитах за 7/8 тв и ми казаха че този месец ще е безплатна и от другия вече ако искам да гледам трябва да платя
|
|
|
|
naskox
|
При мен на А1 IPTV все още не е кодирана. Аз съм на пълен пакет, може и да ми се размине 😅

|
|
|
|
monk1900
|
иначе телевизията ще бъде кодирана на осми септември Хммм, интересно. Щеше да е по-логично да я кодират от 07.08, а не от 08.09. Все пак до студиото, където снимат вечерното шоу, се стига с автобус 78, а не с автобус 89. В периода от 01.09.2020 г. до 30.09.2020 г. вкл. всички клиенти на VIVACOM TV ще продължат да гледат 7/8 TV без допълнително заплащане, като комплимент от VIVACOM. Щеше да е интересно при едни 7/8 да се кодира на 08.09, при други на 09.10, при трети на 10.11 и т.н.
|
|
|
|
evgata
|
и при булсатком не е кодирана още
|
|
|
|
Nikola
|
при Виваком имаше безплатен период месец септември и от октомври трябваше да се плаща но при нас още е безплатно
|
|
|
|
PLTV
|
Провери си сметката в края на месеца и тогава кажи че е безплатно 🙂
|
|
|
|
studentmercedes454
Потребител
|
И при мен все още си върви свободно.Абонат съм на Кабел сат Запад Дупница
|
|
|
|
evgata
|
при виваком вече е кодирана
|
|
|
|
TopCat
|
при виваком вече е кодирана
Хубавото е, че поне от TVGo приложението може директно да се абонираш за телевизията и ще ти я добавят към пакета, начислявайки ти 78-те стотинки към месечната сметка.
|
Hater by Design.
|
|
|
|