|
|
pesho
|
От около месец върви записа на предаването. Сега май са без публика. Журито и водещите са без промяна.
|
|
|
|
pesho
|
Вече върви реклама за новия сезон. Web водещ ще е Крис Захариев правещ клипове в YouTube и бивш водещ на предаването Натисни F1 по БНТ 2.
|
|
|
|
|
Robimir
|
Чудесно е, че Дилов-син е аут, доста се изложи с оценките си в миналото предаване.
|
|
|
|
daniboi
|
Все още не е ясно кой ще го замести
Любо Нейков ще е
|
|
|
|
spike
|
Любо Нейков ще е
Ооо... чудесен избор! Имаше слухове, че ще е Михаела Филева, но мисля, че Любо определено е доста по-добър избор, въпреки че няма опит като жури в подобни предавания. От прессъобщението става ясно, че полуфиналите ще са 3, като те се падат съответно на 9, 16 и 23 май, а финалът се пада на 30 май.
|
|
|
|
pesho
|
Вече тече записване за сезон 8. Предаването бе с жестов превод, но има какво да се желае от екипа.
|
|
|
|
Webber
|
Официалният YouTube канал на "България търси талант" от създаването си на 12 януари тази година направи страхотно развитие и вече след няколко дни ще удари 200 хил. абонати. Успяха да го развият много бързо и то само за един излъчен сезон и няма и 5 месеца от създаването си. Два клипа станаха много популярни и имат по 15 млн. и 11 млн. гледания и общо над 454 хил. харесвания, което е рекорд за българско предаване. https://www.youtube.com/channel/UCowR09DSIfpBTN4B1vLuyEQ/videos?view=0&sort=p&flow=grid
|
|
|
|
|
|
spike
|
Спорен е този въпрос. Тази пролет разкараха Любен Дилов от журито по същата причина, обаче предаването се излъчваше докато беше предизборната кампания, докато в случая предаването ще се излъчва 5-6 месеца след предизборната кампания и това няма как да се сметне за агитация.
|
|
|
|
|
spike
|
Чудесна промяна! Бих се изкефил, ако запазят и Любо Нейков, ама пък от друга страна би било добре в журито да има хора с различни професии, а не само актьори.
|
|
|
|
|
|
TopCat
|
Ето това вече е скандална тъпотия. Тази телевизия просто не спира да ме изумява с "великите" си идеи и решения.
|
Hater by Design.
|
|
|
Webber
|
Неочакван избор за мен. Изглежда ми забавен човек, дано се справи добре в тази негова роля на жури.
|
|
|
|
mariokrushkin
|
Ама това вече е дъното бе хора , тез от Бтв какво им става ,защо така се закопават . Как ще сложат такъв човек да търси и оценява таланти ?! Вирусолог ще ми търси таланти , няма никаква логика просто ,може да е с чувство за хумор човека ,но грам не му е мястото там ! Успех на предаването просто ... ☹️
|
|
|
|
cvetomir1997
|
Ама това вече е дъното бе хора , тез от Бтв какво им става ,защо така се закопават . Как ще сложат такъв човек да търси и оценява таланти ?! Вирусолог ще ми търси таланти , няма никаква логика просто ,може да е с чувство за хумор човека ,но грам не му е мястото там ! Успех на предаването просто ... ☹️
За жалост, тоя сезон БТВ са много зле в решенията, които взимат. Същата работа както с Гласът на България, където сложиха Галена и Дара за треньори. Как те, биха могли да тренират някого в нещо и какви педагогически умения имат, като и двете знаят само да крещят като истерични. И двете предавания ми бяха приятни до миналия сезон, но този път просто се превърнаха в простотия, подобна на времената, когато ползваха Слави да продуцира тоя тип продукции.
|
|
|
|
|