BG TV Talk
23 February 2024 06:35:55
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Facebook Contact us Staff List Login Register  

Discovery Networks channels | нoвини и коментари

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Go Down
  Print  
Author Topic: Discovery Networks channels | нoвини и коментари  (Read 53366 times)
megara
Паток
Админ
Говорител
******
Offline Offline

Posts: 808WWW
« Reply #40 on: 13 November 2015 01:06:06 »

„Евроспорт“ разкрива новата си идентичност

„Евроспорт“ разкрива нова идентичност на своята марка под мотото „Зареди страстта си“.

Новата идентичност ще се появи в ефира в петък, 13 ноември 2015 г., и ще бъде придружена от подзаглавието „Зареди страстта си“.

Новият вид ще бъде подпомогнат от кампанията #sharemypassion в социалните медии, която насърчава спортните запалянковци да споделят истории за невероятните усилия, които полагат, за да изразят любовта си към своя спортист, отбор или спорт.

„Името „Евроспорт“ вече е утвърдено при отразяването на преки спортни предавания, а под собствеността на „Дискавъри“ дадохме силен тласък на своя растеж и ново начало на своята марка, за да свържем с феновете“, каза Питър Хатън, главен изпълнителен директор на „Евроспорт“.

„Днешното пускане на новата ни идентичност е още една огромна стъпка напред към целта ни да превърнем „Евроспорт“ в предпочитаното направление за всички спортни фенове. Новото ни мото „Зареди страстта си“, което е съсредоточено върху феновете, е израз на цялата изминала година, през която „Евроспорт“ претърпя много промени.

Придобихме най-значимите права за местните спортни фенове от всеки отделен пазар, което ще ни позволи да споделим с тях неповторимите преживявания от всички четири тенис-турнира от големия шлем, всяка голяма европейска футболна лига, най-важните състезания по моторен спорт, всички големи състезания по колоездене и, разбира се, ще бъдем домът на Олимпийските игри в Европа за периода 2018-2024.

Подобрихме производствения процес, за да разказваме великите истории на спорта по по-новаторски начин, което донесе рекордни рейтинги за много от събитията през цялата 2015 г. Днес с вълнение обединяваме всичко това в изцяло нова идентичност и нов език, с което захранваме страстта на феновете към спорта.“

Антонио Руиз, вицепрезидент по маркетинга и управлението на франчайзите в „Евроспорт“, добави: „Промяната на марката на „Евроспорт“ беше предшествана от обстойни проучвания в много пазари, чрез които разбрахме как се възприема марката и помогнаха на компанията да определи своите ценности. Сега „Евроспорт“ ще има отличаваща се индивидуалност и впечатляващи графики, които ще дадат енергия на феновете и ще събуди още повече интереса им.

Феновете и спортистите изживяват страстта си към спорта по най-невероятни начини. „Евроспорт“ сега зарежда тази страст и дава сцена за тяхната отдаденост, амбиция, целеустременост, саможертва, лудост и радост.“
Report Spam   Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy