|
|
|
spike
|
Яко е новото лого. Иначе в статията пише, че и в останалите държави ще сложат новото лого до края на март 2019г., та и тук ще го очакваме скоро.
|
|
|
|
megara
|
При СКАТ се появиха Discovery HD, Animal Planet HD и DTX HD, а също и Евроспорт 1 и 2 HD, които ги имаше преди известно време, но после ги спряха. Заедно с тях се появиха и HD каналите на Viasat.
|
|
|
|
Nikola
|
При СКАТ се появиха Discovery HD, Animal Planet HD и DTX HD, а също и Евроспорт 1 и 2 HD, които ги имаше преди известно време, но после ги спряха. Заедно с тях се появиха и HD каналите на Viasat.
Бяхме към Ската 10 години половината ми любими канали ги махнаха ей така и пуснаха нови ся по добре ли са Скатаджиите или не
|
|
|
|
megara
|
Бяхме към Ската 10 години половината ми любими канали ги махнаха ей така и пуснаха нови ся по добре ли са Скатаджиите или не
Доста смесена е историята при тях. Някои SD канали се препредават по много глупав начин, който разваля качеството, но за щастие са малко спрямо общия брой. Дълго време нямаха договор с Fox, но преди около две години се разбраха и върнаха техните канали, макар и само в SD. Освен стандартните канали имат FilmBox, MovieStar и някакви "PPV" канали, които се включват в пакета. За момента ми вършат работа, тъй като нямам желание да се местя, пък и служителите на един телеком бяха така нахални, че ми се отщя преди време. Интернета ми не е от тях, така че там не знам каква е работата. Знам само, че от известно време предлагат IPTV и телевизия за мобилни устройства. Гадното е, че за последната изглежда искат допълнителен абонамент, въпреки че все още не съм ги питал.
|
|
|
|
TV 81
|
Новите Viasat HD канали с програмна схема 1:1 ли са с SD версиите им?
|
|
|
|
megara
|
Новите Viasat HD канали с програмна схема 1:1 ли са с SD версиите им?
Сега специално проверих и да, върви същата програма, макар и с някакво дребно забавяне. Viasat Explore е с български звук.
|
|
|
|
TV 81
|
Сега специално проверих и да, върви същата програма, макар и с някакво дребно забавяне. Viasat Explore е с български звук.
Благодаря за полезната информация!
|
|
|
|
TV 81
|
TLC Balkan(нашата версия) вече е с нова графична опаковка. Махнали са пуфтящите емотикони, които ползваха за шапките на канала. Логото отново е с по-голям размер на екрана, както беше преди години. ПП: От края на миналата година пък по Discovery и TLC започнаха да излъчват поредици, снимани от Food Network и Travel Channel.
|
|
|
|
hater
|
Време е тоя канал да мине в HD
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
Tsetso1234
Потребител
|
Време е тоя канал да мине в HD Много лесно може да стане - закрива се Discovery Showcase HD, който става излишен, след като вече всички канали от групата имат HD версии (без TLC), а там се излъчват главно подбрани предавания от всички останали.
|
|
|
|
|
spike
|
Че те сегашното лого не го ли ползват от 2 години някъде? Много бързо го махат...
|
|
|
|
|
megara
|
Че те сегашното лого не го ли ползват от 2 години някъде? Много бързо го махат... Проверих, от 2008 е, но тогава изписваха цялото име „Discovery“, а сега остана само „D“.
|
|
|
|
|
|
naskox
|
ААА, това е новото ми любимо лого, в началото на предаването го изписва цялото, има анимации, след това става малко, непречещо, в бяло неутрално в ъгъла. Много канали може да вземат за пример.
|
|
|
|
The TV Boy
|
Е това е може би най доброто лого на екран което съм виждал от доста време! Браво!
|
|
|
|
|