TV 81
|
Кога всъщност по Eurosport 1 ще тръгнат търговски реклами? Някъде имаше новинарска публикация, че ще бъде през тази година, но така и не беше обявена точна дата. Някой знае ли дали пък вече се излъчват реклами?
|
|
|
|
|
bez0ime
Потребител
|
Кога всъщност по Eurosport 1 ще тръгнат търговски реклами? Някъде имаше новинарска публикация, че ще бъде през тази година, но така и не беше обявена точна дата. Някой знае ли дали пък вече се излъчват реклами?
Не излъчват български реклами. Преди няколко години, не помня точно кога, бяха започнали да излъчват, но поради някаква причина спряха.
|
|
|
|
TV 81
|
Не излъчват български реклами. Преди няколко години, не помня точно кога, бяха започнали да излъчват, но поради някаква причина спряха.
Мерси! Определено ще е добре дори и по Eurosport 2 да излъчват реклами скоро. Но явно още време ще трябва мине.
|
|
|
|
ivander
Потребител
|
По Евроспорт вече излъчват български рекламни блокове.
|
|
|
|
TV 81
|
По Евроспорт вече излъчват български рекламни блокове.
Крайно време беше. Според публикации още преди години са планирали това, но ето, че едва сега го направиха. Остава и анонсите да преведат, защото е много половинчато на английски.
|
|
|
|
studentmercedes454
Потребител
|
То хубаво български реклами няма спор,но са дълги.И само Евроспорт има български реклами,докато другия не
|
|
|
|
|
Ivaylo15
|
Твърде възможно е мъжкият тенис да бъде закупен от Розенфелд и Ко и да го излъчват по F+ или Sport+. Така или иначе F+ излъчват огромно количество женски тенис. Аз поне не виждам пречки... освен парите за правата А Бундедлигата без проблем може да мине по MaxSport.
|
|
|
|
spike
|
Твърде възможно е мъжкият тенис да бъде закупен от Розенфелд и Ко и да го излъчват по F+ или Sport+. Така или иначе F+ излъчват огромно количество женски тенис. Аз поне не виждам пречки... освен парите за правата А Бундедлигата без проблем може да мине по MaxSport. Или по Diema Sport. Те и без това всяка година си вдигат цената, та поне да има някакво очевидно оправдание. А за тениса не ми се вярва F+ и ко да го вземат. Като че ли нямат достатъчно пари да си го позволят. Та.. по-скоро би отишъл при Max Sport той.
|
|
|
|
Milen84
|
Tова е за слугите на агата
Уважаеми приятели, през сезон 2020-21 първенството на Първа Бундеслига ще продължи да се излъчва по Евроспорт 2 и Eurosport Player (абонамент за цялата платформа и всички спортове по Player срещу само 48 лв. на година)! Благодаря на всички, които питаха!🙏❤️ До нови срещи! Йордан
|
|
|
|
studentmercedes454
Потребител
|
Хубава новина.Дано тенис турнирите и обиколките на Франция и Италия останат
|
|
|
|
alex2510
|
"Много скоро" Discovery Networks ще стартират своя собствена стрийминг услуга. Работата по нея е започнала още миналата година. Главният изпълнителен директор Дейвид Заслав споделя, че в момента подготвят оригинално съдържание специално за услугата, но за нея не става ясно как ще ще стоят нещата със заплащането й. Появяват се слухове, че тя може да се издържа от реклами, които да бъдат пускани в началото, края и в определени моменти от предаването, което зрителя ще гледа. Тоест, може да бъде частично безплатна, по подобие на Peacock на NBCUniversal. Линк към оригиналната статия на английски: https://www.cordcuttersnews.com/discoverys-new-streaming-service-will-launch-very-soon/
|
|
|
|
TV 81
|
ID е с ново лого и опаковка. От днес ли е?
|
|
|
|
goji7
|
ID е с ново лого и опаковка. От днес ли е?
И аз го забелязах днес. Не знам от кога е точно, но е от скоро. И вече името не го четат Investigation Discovery, а "АЙ ДИ".
|
|
|
|
TV 81
|
И аз го забелязах днес. Не знам от кога е точно, но е от скоро. И вече името не го четат Investigation Discovery, а "АЙ ДИ".
Скоро вероятно и Travel Channel ще бъде с новото си лого. Макар, че нещо не ми допада новия му дизайн. На ID е добре.
|
|
|
|
|
The TV Boy
|
Разслояването на съдържанието в собствени стрийминг платформи вместо консолидация в няколко ще прави проблема с пиратството към по зле според мен. Буквално всяка една голяма компания вече си има стрийминг платформа.
|
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Весела Коледа! Надявам се, че след като Fine Living спре да пуснат HGTV, понеже повечето предавания на Fine Living ги дават по HGTV в други държави, а FL е канал, чиито предавания доста ми допадат.
|
|
|
|
sisobe
|
в списъка с излъчвани канали от BIX, са премахнали Fine Living, Но и Food Network дали и него ще спират?
|
|
|
|
|