TV 81
|
Просто по двата канала спряха търговските реклами и нямаше смисъл вече от излъчване наземно чрез оптика.
|
|
|
|
|
goji7
|
в списъка с излъчвани канали от BIX, са премахнали Fine Living, Но и Food Network дали и него ще спират?
При мен Fine living е с надпис "Fine living has now closed", докато Food network си е както преди. Иначе досега не съм виждал търговски реклами по нито един от двата канала. П.П. При някои оператори на мястото на Fine living стои "HGTV очаквайте скоро"
|
|
|
|
spike
|
При мен Fine living е с надпис "Fine living has now closed", докато Food network си е както преди. Иначе досега не съм виждал търговски реклами по нито един от двата канала. П.П. При някои оператори на мястото на Fine living стои "HGTV очаквайте скоро"
И при мен на Fine living има кратко кашче, на което пише "HGTV очаквайте скоро", а на Fine living HD пише "Fine living has now closed". Явно въпросния нов канал HGTV няма да има HD версия. На Discovery Showcase пише "HD Showcase has now closed.", a Food network си върви. в списъка с излъчвани канали от BIX, са премахнали Fine Living, Но и Food Network дали и него ще спират?
Какъв е този канал Но?
|
|
|
|
TV 81
|
Скоро ще стартира TLC HD при операторите.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Скоро ще стартира TLC HD при операторите.
Откъде е тази информация относно предстоящото му пускане?
|
|
|
|
ivander
Потребител
|
На 2-ри февруари е официалният старт за България. Вече са изпратили уведомление до операторите. Иначе каналът от вчера е качен на сателит на позиция 4,8° (Astra 4A) на транспондера на Дискавъри Нетуъркс под името TLC Balkans HD, като има 5 отделни аудио потока - български, английски, унгарски, чешки и руски.
|
|
|
|
maria_s
Потребител
|
Това е добре, понеже сега като не е на някои по-бързи сцени става доста размазано.
|
|
|
|
evgata
|
HGTV вече е наличен при булсатком но е без надписи и само с английска аудио пътечка
|
|
|
|
spike
|
HGTV вече е наличен при булсатком но е без надписи и само с английска аудио пътечка
Аз го имам от самото му начало, тоест 1-2 дни след като спряха Fine Living. На Discovery Showcase, обаче все още ми стои картинка с надпис "HD Showcase has now closed". На мястото на Fine Living HD пък са ми пуснали HD версия на българския филмов канал Cinemania, който впрочем го имам на още 2 отделни честоти съответно в SD и HD вариант.
|
|
|
|
Roostersonair
|
Има ли вече TLC HD у нас? И при кои оператори го има?
|
|
|
|
ivander
Потребител
|
Има ли вече TLC HD у нас? И при кои оператори го има? От вчера го има на ИПТВ-то на Булсатком
|
|
|
|
TV 81
|
От днес канала HGTV се излъчва с българско аудио на част от поредиците. Такава е поредицата Flip or flop. Браво, но скоро дано всичко бъде преведено на български език.
|
|
|
|
|
Ivaylo15
|
И така май Евроспорт става само олимпийски и тенис канал, след като Нова взеха правата за Бундеслигите.
Не точно. Излъчват известните колоездачни турове (Джиро, Тюр де Франс, Вуелта и др.), снукър, кърлинг, от време на време дартс и др.
|
|
|
|
TopCat
|
Не точно. Излъчват известните колоездачни турове (Джиро, Тюр де Франс, Вуелта и др.), снукър, кърлинг, от време на време дартс и др.
Както и всичките зимни спортове като биатлон, ски скокове, слаломи, лека атлетика, моторни спортиве и сума ти други. Въпрос на перспектива и избор е човек да гледа и следи повече от един спорт различен от футбол и тенис, например.
|
Hater by Design.
|
|
|
|
Mr.D.
|
Не съм чел много-много този път, признавам си... Има ли официално изговорени индикации, че част от новото съдържание ще бъде използвано и в HBO Max, за да дадат още сила на платформата или не е говорено още за подобна стъпка... Интересно е и как у нас след време сделката ще се отрази на рекламия пазар - към момента рекламното време на групата канали на Discovery се продава от NBG, но пък HBO очевидно има партньорски взаимоотношения с bMG - цялата рекламна кампания за HBO Max беше в техните канали, включително и много интервюта правят с техни звезди... та затова ми е интересно дали ще се стигне до това рекламното време на каналите на WBD у нас да се продава от bMG след време.... ясно е, че процесът е дълъг
|
|
|
|
flaboyblast
|
Има ли официално изговорени индикации, че част от новото съдържание ще бъде използвано и в HBO Max, за да дадат още сила на платформата или не е говорено още за подобна стъпка...
Да, като щяло да бъде платформата наново, надявам се просто да решат да направят нов Hub, а не тепърва да правят нова платформа, ние в ЦИЕ и сега в HBO тепърва се оправяме, пък камо ли да трябва да минаваме през това още веднъж и то толкова скоро.
|
|
|
|
|
spike
|
Уоуу... не знам какво води до такива грандиозни сливания, ама накрая ще вземат да останат само 2-3 гигантски филмови компании... 😕
|
|
|
|
|