Iordan
|
Не, „Новите съседи“ е неофициално копие на „Щурите“, което се получи и по-сполучливо. Имаше някакви караници (вече съм забравил историята), като в крайна сметка след края на първия сериал голяма част от екипа му се преместиха и направиха „Новите“ в друга телевизия.
|
|
|
|
|
mongoleca
|
Единият е нещо като продължение на другия. "Щурите съседи" се е излъчвал по Antena 3, а "Новите" по "Телесинко". Сценаристите са същите, както и много от актьорите. Същата е и концепцията. Точната причина за преместването не я знам.
|
|
|
|
spencer
Потребител
|
Сериалът "Щурите Съседи" изобщо не е трябвало да бъде спиран, защото е бил огромен хит. Обаче компанията продуцент на сериала е купена от Медиясет (собствениците на Телесинко) и се е получил конфликт на интереси и затова сериалът е прекратен по Антена 3. Договорите на голяма част от актьорите на сериала са били с продуцентите, а не с Антена 3, затова е създаден новия сериал, за да не се плаща за нищо на актьорите. La que se avecinа е трявало да съществува само докато до края на договорите на основните актьори, обаче и този сериал се е харесал на зрителите и ето 10 години по-късно отново се забавляваме с всеки нов епизод.
|
|
|
|
TV81
|
Току-що по bTV мина реклама за Новите съседи всеки делник от 20:00ч. Хахаха. И те не са наясно какво излъчват
|
|
|
|
BlooMac
|
„Смърфовете“ стартират на 5 май и ще се излъчват всеки делник от 19:00. Дублажът е нов на VMS и е „полусинхронен“, тоест репликите от оригинала са заглушени, но озвучаването не е наспаснато като в синхронните.
Между другото първият сезон на „Спондж Боб“, който е на VOYO, също е с такъв дублаж и са взели актьорите от стария дублаж по Diema Family.
|
|
|
|
TONI
|
"Brooklyn Nine-Nine", "Superstore" и "The Good Place" - три премиери една след друга - всяка вечер от 21:30 часа.
|
|
|
|
TopCat
|
Добре, че се сетиха да пуснат Brooklyn 99 хахахха. Сериала е вече на сезон 5. Лееекичко са закъснели.
|
Hater by Design.
|
|
|
Ivaylo15
|
Новият сезон на Новите съседи ще се излъчва от 16 февруари  Уникален сериал 
|
|
|
|
Nikola
|
много хубава новина Новите Съседи ги гледам със удоволствие умирам от смях
|
|
|
|
TV 81
|
Много нецензурни изрази има в новия сезон на Новите съседи, който в момента се излъчва по bTV Comedy. Не разбирам защо им е било нужно на продуцентите да го превърнат направо в еротичен сериал. Вече почти нищо смешно няма в сериала. Само псувни, секс сцени и нецензурен език
|
|
|
|
TONI
|
Така бяха и "Моите мили съседи". Към края вече не беше препоръчително да се гледа от подрастващи.
|
|
|
|
naskox
|
Екстра си е сериала, таман след малкълм или примерно некое повторение на Сами вкъщи, ПС: Сарказъм.
|
|
|
|
TV 81
|
Така бяха и "Моите мили съседи". Към края вече не беше препоръчително да се гледа от подрастващи.
Може би имаш предвид сериала "Щурите съседи". Между другото в новия сезон на "Новите съседи" нещо ми се губят "червенокосата мръсница" и Берта.
|
|
|
|
pesho
|
Берта си е в сериала,а психоложката няма да участва тови сезон.
|
|
|
|
TONI
|
Може би имаш предвид сериала "Щурите съседи". Между другото в новия сезон на "Новите съседи" нещо ми се губят "червенокосата мръсница" и Берта.
Посочил съм "Моите мили съседи", не "Щурите". Тях изобщо не съм ги гледал.
|
|
|
|
TopCat
|
За пореден път повтарят "Стъпка по стъпка" (този път от 20:00) Скоро очаквам да пуснат пак и "Напълно непознати", че от няколко месеца не са го давали.... Не мога да разбера защо този канал е толкова зациклил. Има толкова много НЕИЗЛЪЧВАНИ комедийни сериали, но те повтарят ли повтарят едно и също през няколко месеца.
|
Hater by Design.
|
|
|
Nikola
|
чух че щели да повторят отново и щурите съседи
|
|
|
|
TV 81
|
Съвсем скоро bTV Comedy HD, bTV Cinema HD и bTV Lady HD ще се появят в мрежите на всички кабелни и сателитни оператори. Информацията е 100% потвърдена. Каналите вече са предложени на операторите и се очаква договораяне с bTV. Досега каналите се предлагаха ексклузивно единствено от Виваком.
|
|
|
|
hater
|
Някой и нишовите си канали пуснаха в HD... други основният си канал още върви в SD.. 
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
TV 81
|
"Ало, ало" се завръща по bTV Comedy всеки делничен ден в 22:00 ч. от 24.12.18 г.
|
|
|
|
|