hater
|
Ооо супер 
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
|
TopCat
|
"Ало, ало" се завръща по bTV Comedy всеки делничен ден в 22:00 ч. от 24.12.18 г.
Най - после! Не бяха давали сериала от няколко години, а Стъпка по Стъпка, Приятели и Напълно Непознати ги даваха всяка година по няколко пъти. Ще го гледам. Обожавам сериала, и най - вече дублажа!
|
Hater by Design.
|
|
|
Tsetso1234
Потребител
|
Съвсем скоро bTV Comedy HD, bTV Cinema HD и bTV Lady HD ще се появят в мрежите на всички кабелни и сателитни оператори. Информацията е 100% потвърдена. Каналите вече са предложени на операторите и се очаква договораяне с bTV. Досега каналите се предлагаха ексклузивно единствено от Виваком.
Здравейте, дали са пуснати вече при някой оператор? Гледам, че ги има добавени в BIX.BG.
|
|
|
|
megara
|
Още от преди като даваха "Ало, ало!" имаше някакви странни проблеми със смесването на звука. Днес отново на края на епизода песента вървеше два пъти едновременно, като единия запис е малко по-напред от другия. Как са сътворили тази каша сигурно и те не помнят вече.
|
|
|
|
TV 81
|
Още от преди като даваха "Ало, ало!" имаше някакви странни проблеми със смесването на звука. Днес отново на края на епизода песента вървеше два пъти едновременно, като единия запис е малко по-напред от другия. Как са сътворили тази каша сигурно и те не помнят вече.
Да. И на мен ми направи впечатление. На всички епизоди от време на време картината премига (все едно са вкарали 25-ти кадър). Така си е самия запис...
|
|
|
|
TV 81
|
От началото на този месец bTV Comedy отново са върнали анимационните сериали в 8:00ч сутринта. Браво!
|
|
|
|
BlooMac
|
От сряда „Кухня“ вече се излъчва с български дублаж.
|
|
|
|
TV 81
|
bTV са закупили 16:9 HD записите на сериала "Двама мъже и половина". В момента се излъчва първи епизод на първи сезон на сериала по bTV Comedy с идеално качество. Нищо, че епизодите са от 2003г. Браво! Нищо чудно и "Приятели" да пуснат поне в 16:9 с прилично качество скоро(както Диема направиха с "Всички обичат Реймънд ".
|
|
|
|
goji7
|
Това е добре. Но самият сериал в 16:9 ли е записван или в 4:3? Ако е бил в 4:3 има 2 начина да са го "превърнали" в 16:9 като сплеснат картината отляво или отдясно или като изрежат част от нея отгоре и отдолу, което е по-лошият вариант. Но ако си е бил сниман още тогава в 16:9, няма проблем. Браво, че са го пуснали.
|
|
|
|
TopCat
|
Двама мъже и половина е сниман в 16:9/HD от самото начало на сериала. Приятели го ремастерираха за Blu - Ray изданието преди години и от тогава има налични нови записи, които са в 16:9/HD.
|
Hater by Design.
|
|
|
hater
|
Тия от А1 кога ще пуснат btv comedy hd? 
|
[Цензуриран от Блумак]
|
|
|
TV 81
|
Уха. Новият 11 сезон на сериала Новите съседи ще започне на 21 юни в 20:00ч. по bTV Comedy. 😌
|
|
|
|
TV 81
|
Добре е, че bTV Comedy се сещат да пуснат нови сериали като например Лигата на джентълмените, но поне по мое мнение сериала е ужасен. Някой друг гледал ли го е вече?
|
|
|
|
break
|
Нов е силно казано, за сериал от 1999, излъчван многократно.
|
|
|
|
TV 81
|
Нов е силно казано, за сериал от 1999, излъчван многократно.
По bTV Comedy го водят като премиерен. Поне за тях.
|
|
|
|
TV 81
|
Тези от bTV Comedy са големи образи. Вече втора вечер под логото на екрана изписват, че епизодите на сериала Новите съседи са премиерни. Хахаха.
|
|
|
|
TV 81
|
Не знам дали е обсъждано тук, но забелязах, че излъчването на първите сезони на сериала Приятели по bTV Comedy е в 16:9, подобно на случая със сериала Двама мъже и половина. Браво! Похвално е за bTV. Обновили са старите си записи. Няма да се учудя ако са дори и в HD.
|
|
|
|
TopCat
|
Не знам дали е обсъждано тук, но забелязах, е излъчването на първите сезони на сериала Приятели по bTV Comedy е в 16:9, подобно на случая със сериала Двама мъже и половина. Браво! Похвално е за bTV. Обновили са старите си записи. Няма да се учудя ако са дори и в HD.
Не знам колко е похвално, защото Приятели се е снимал в 4:3. Тези ресторирани версии, които са в HD, понякога губят част от картината на оригинала, а понякога добавят ненужно допълнителен въздух. Не са виновни bTV, а Уорнър, но в ерата на LCD и OLED телевизорите няма как.
|
Hater by Design.
|
|
|
goji7
|
Тези версии са най-неприятни - хем загуба на картина, хем добавен въздух. Не може ли просто да се "сплесне" образа, без да се губи никаква картина отгоре и отдолу?
|
|
|
|
PLTV
|
За мен 16:9 варианта е по-добър, отколкото да излъчват 4:3 с черни ленти отсрани или разтегнато. 
|
|
|
|
|