BG TV Talk
17 June 2021 03:04:10
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
  Home Help Search BG TV News CN BG Fans Ask Facebook Contact us Staff List Login Register  

БНТ 1/БНТ | новини и коментари

Pages: 1 ... 61 62 [63] 64 65   Go Down
  Print  
Author Topic: БНТ 1/БНТ | новини и коментари  (Read 176461 times)
spike
Админ
Маниак
******
Offline Offline

Posts: 3 851WWW
« Reply #1240 on: 19 March 2021 11:41:47 »

От bTV излязоха с изявление малко след като излезе новината, че е кандидат-депутат. Изключен е от всички ПР активности на предаването. https://www.actualno.com/society/btv-izkluchva-luben-dilov-sin-ot-vsichki-pr-aktivnosti-na-bylgarija-tyrsi-talant-news_1564981.html

Това е и причината да бъде заменена корицата на Facebook страницата на БТТ, която допреди изявлението им беше с журито, а сегашната е само с логото. Няма как да го премахнат от жури, защото епизодите са записани през есента, а ако го изрежат ще е просто странно. Ясно е, че не са знаели за намеренията му предварително и затова няма какво много да направят. Ще видим какво ще правят с епизодите на живо, особено ако стане депутат.
Че какви ПР активности има въпросното предаване? Иначе можеха просто да не го излъчват докато тече предизборната кампания. Той така или иначе на 90% ще влезе в парламента, защото е водач на листа и то в голям район - Бургас. Като стане депутат, няма проблем да се излъчва, защото например и "Нова" излъчват "Откраднат живот", в който участва действащият депутат Евгени Будинов. Проблемът е в момента, защото може да се сметне като безплатна реклама по време на предизборната кампания, пък и не е честно спрямо другите кандидат-депутати, които не се появяват всяка седмица в двучасово предаване. Това е и причината Люба Пашова да не си води предаването.
Report Spam   Logged

Pages: 1 ... 61 62 [63] 64 65   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
Free SMF Hosting - Create your own Forum

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy